Sådan Gør Charcoal

Der er to metoder til at gøre aktivt kul: den naturlige måde og menneskeskabte. Den naturlige måde at gøre charcoal tager længere tid, og det starter, når et træ falder (naturligt eller skære ned), og det bliver begravet dybt under jorden, hvor det nedbrydes. Selv efter årtier, er træet ikke nedbrydes fuldstændigt, men til gengæld i form af trækul tager. Under højt tryk, også kul bliver til rå, naturlige diamanter. Denne form af trækul er udvundet, normalt fra minedrift. Den naturlige form af trækul anvendes til produktion af el og i forskellige brancher som højovnen, da det er et af de fossile brændstoffer.
Kunstig trækul er menneskeskabte, hvor log af træ er placeret i et vakuum kammer, der har en ekstern varmekilde. I denne proces af opvarmning loggen, er særligt beløb på ilt frigives i kammeret til at danne trækul. Da denne teknik er udført i et kontrolleret miljø, kvaliteten af ​​den kunstige trækul er bedre og tabet er ubetydelig. Dette er en hurtigere proces i forhold til Moder Natur’s kursus. Nu, hvor du ved, hvilke to teknikker der anvendes i proceduren for hvordan man laver trækul, så lad os tage et kig på trinvis udvikling.
Hvordan man laver trækul fra Wood
Du kan helt sikkert følge proceduren i hvordan man laver trækul af træ i et lejrbål eller på stranden. Dette er en procedure af brændende træ, der vil give dig med kul i sidste ende. Sørg for at du finder et sted, der er ude i det åbne og væk fra enhver menneskelig bosættelse. , Ryd alle vegetation væk fra din position og grave et hul. Det skal være stort nok til at passe træet, der skal brændes. ; Vælg hvilken type træ du gerne vil bruge til at gøre kul. Der findes forskellige typer af træ, der producerer forskellige kvaliteter af trækul. , Læg papir og ophidse træ i bunden af ​​graven og lys det med kampe. Begge vil antændes langsomt. Nu sortere grene og træ i henhold til deres størrelse, placer store stykker først som træet i bunden vil brænde længst. ; Tilføj hele dit lager af træ holde små mellemrum mellem hvert log. Fyld pit helt. , Sted jord og snavs rundt i kanten af ​​afgrunden, da branden opfanger varme. Hold 4 tommer hul i midten af ​​pit for god luftgennemstrømning. ; Du vil se hvide røg kommer ud i et stykke tid. Dette vil vise dig, at kul er der. Sørg for, at alt træ brænder jævnt og holde dreje logfiler fra tid til anden. Vær forsigtig, mens du gør dette. ; Når tykke hvide røg ændringer tynde, blå røg, tilføje mere jord i bunden af ​​graven. ; Få noget metalplader til at dække pit og gøre det lufttæt. Du kan tilføje mere jord omkring åbne kanter. ; Før du kan tage kul ud, du er nødt til at vente i mindst 4 til 5 timer. Det vil give det tid at stoppe afbrænding. Den kølende processen tager omkring en dag eller to. ; Tøm trækul fra graven på metalplader. Når kullene er cool, opbevare det i store plastik bøtter. , Hvordan man laver trækul pulver
Hvis du ikke har adgang til træ fra det åbne, kan du helt sikkert købe nogle planker fra en isenkræmmer. Her er en simpel metode til at gøre trækul pulver fra komfort i dit eget hjem. Læs mere om hvordan man laver trækul briketter. , Først og fremmest, hugge nogle stykker af træ, der kan passe ind i en dåse. Sørg for, kan har et låg. ; Punktering tre små huller på låget ved hjælp af et søm og hammer. Placer træ stykker inde i kan og stramt Låget lægges på toppen. Bang på låget, så det ikke pop up eller få løs. , Nu er det tid til at starte branden. Når branden er rødglødende, satte kan i midten af ​​branden. Hold det i mindst en time og en halv. ; Du vil bemærke, at røgen begynder at hælde ud efter cirka 10 minutter kan er indeni. Måske er du spekulerer på, om det er nødvendigt, ja, det er. Røgen brug for at komme ud af dåsen, og det bør komme fra de tre huller lavede vi tidligere. , Når det er tid til at tage dåsen ud, så gør det og læg en fugtig klud over hullerne for at forhindre luft i at trænge ind og drej trækul til grå aske. , Lad det køle ned i ca 45 minutter. Sørg for, kan ikke varm, før du rører ved det og tage låget omhyggeligt. ; Du har din trækul klar. Du kan bruge om noget at knuse det til et pulver form. Du kan sætte kødstykker i en plastikpose, der ikke har luft i den. Dette vil forhindre taske fra sprænges, som du rammer den med en hammer eller en tung værktøj. ; Viola! Nu ved du, hvordan man laver trækul pulver ved dig selv. ; Yderligere oplysninger om hvordan man laver trækul, gå til:; aktivt kul, hvordan man laver aktiveret kul; Som du kan se den detaljerede illustration om, hvordan man kan gøre trækul ved dig selv, er der kun få ting du skal huske på, før du kan begynde. Altid kontrollere lokale afbrænding forskrifter det område, du arbejder på med brandvæsnet. Hold en slange eller spande med vand nær ild i tilfælde af en nødsituation. Fire er altid uforudsigeligt, og kan komme ud af hånden. Hvis du har købt planker af træ fra en isenkræmmer, undgå at købe trykimprægneret træ. Fordi når du brænder det, det lader sig giftige gasser, som kan dræbe dig. Og det bedste tidspunkt at starte dit projekt om hvordan man laver trækul er, når vejret er varmt og fugtigt.

Vinduesrude Reparation
Vinduesrude erstatning
Hvordan man kan justere Garage Door Springs
Dyrkning Skalotteløg
Office Rengøring Checkliste
Fjern blod fra gulvtæppet
30 års fødselsdag Idéer
Sådan må Smokey Eyes
Split Ends Treatment
Funny bryllupsløfter
Bryllup Program Idéer