Sådan fjernes urinen fra Madras

Urin pletter på madrassen er helt almindelige, hvis der er babyer og kæledyr i huset. Hvis du er en mor du sikkert ved, hvordan fælles sengevædning er, når dit barn er i hans / hendes voksende år. Selvom dit barn bærer ble hele tiden eller du bruger plastic ark i sengen, kan du stadig står over for problemet til rengøring urin fra madrassen. Bortset fra pletter, er den værste del for at slippe af den skarpe lugt af urin. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan du fjerner urin fra madrassen nemt.
Fjernelse af urin fra Madras
Rengøring urin fra en krybbe madrassen er ikke en stor ting, og du kan bære det nemt, rengør den på et passende sted og tør det i solen. Men, hvad hvis dit barn formår at tisse i en kingsize-madras, som du ikke engang kan løfte det op på din egen. Må ikke være i det indtryk, at madrassen er snavset og du kan ikke genbruge det. Snarere kan du følge simple muligheder for at fjerne urin fra madrassen. Drøftes nedenfor er nogle de nyttige tips, som du kan betragte at fjerne urin fra madras:
Blotting Up Urin: Det første skridt i rengøring urin fra madrassen er slikke urin spor ved hjælp af en tør absorberende håndklæde. Placer håndklæde over den våde madras og trykker på den, så at absorbere urin i videst muligt omfang. Efter dette, kan du øve anden rengøring måder at fjerne urin fra madrassen. Tag sengetøj og andre vedhængende covers, og vask dem med varmt vand og opvaskemiddel.
Sprøjtning Hvid Eddike: Den bedste måde at fjerne urin fra madrassen er sprøjtning pletten del med hvid eddike. I spray flaske, kombinere to dele lunkent vand og en del destilleret hvid eddike. Ryste godt løsningen og spray det over områder af urin. Derefter absorbere med en køkkenrulle og spray igen. Gentage disse trin skiftevis at fjerne urin pletter og lugt fra madrassen.
Ved hjælp af en Carpet Cleaner: For at fjerne urin pletten fra madras, er hvad du kan gøre rense pletten med et tæppe polstring renere. Gå gennem producentens anvisninger i rengøringsbranchen produktet før du bruger det. Kan du blive bedt om at anvende en vis mængde af rengøringsmiddel på urinen pletten og lad det stå i en fastsat tid. Derefter krat renere med et håndklæde og varmt vand.
Rengøring med bagepulver eller Borax: Brug bagepulver eller borax er en sikker måde at fjerne urin lugt fra madrassen. Spred en kop fuld af bagepulver eller borax over urinen pletten og dække det med en plastfolie. Efterlade den i madrassen natten. Næste dag, tag plastik ark og fjerne bagepulver eller borax fra madrassen ved støvsugning.
Sponging med hydrogenperoxid: Fortynd brintoverilte blandet med bagepulver er en gennemprøvet løgnehistorie at fjerne urin pletter og lugt fra madrassen. Blandes sammen ½ kop eddike, 1 kop vand og 8 ounce hydrogenperoxid. Gnid denne løgnehistorie i løbet af urin pletten og lad virke i 30 minutter. Derefter fjernes blandingen og krat området for at slippe af med pletter.
Måske foretrækker du at vide mere om:; bedste måde at rense en Madrasser – Hvordan at rengøre en madras, Sådan fjernes Cat urin fra Carpet; Nå! Det var en overblik over, hvordan du fjerner urin fra madrassen. Sidst men ikke mindst, spray madrassen med en overlegen kvalitet desinfektionsmidlet dræbe bakterier (hvis nogen) og også til at forlade madrassen med en frisk duft. Husk at åbne vinduer og tænde loftsventilator til at køre væk urin lugt. Som med enhver pletfjerning opgave, handler hurtigt tommelfingerregel at fjerne pletten og lugt nemt. Så tøv ikke til at fjerne urin pletten fra madrassen.

Syntetisk Paryk Care
Master Bedroom rhus
Smokey Øjenskygge
Tile Mønstre til badeværelser
Tag: Typer af Tagdækning
Sådan ansøger Concealer
Alyssum Flower
Håndlavet sæbe Opskrifter
Hvordan man kan afslutte Indervæg
Dining Room Tabel centerpieces
Bedste Bryllup Sange