Sådan fjernes tonet

Fjernelse tonet er tricky job, men du kan helt sikkert udføre det med lidt indsats. Fjernelse tonet bliver afgørende betydning, da dens tilstand forværres efter vis periode, hvilket førte til boblende af filmen. Det er det tidspunkt, hvor du måske føler behov for at fjerne nuancen og vælger en ny. I nogle tilfælde kan det vindue toning love, der varierer fra stat til stat, skal grunden til du ønsker at fjerne det og erstatte. Derfor kan lære hvordan du fjerner tonet være nyttig. Mens du altid kan tage din bil til en farve butik til fjernelse af filmen, hvorfor ikke prøve det selv, og gem tonet fjernelse omkostninger. Her er hvordan du fjerner tonet fra sideruder og bagruder af en bil.
Sådan fjernes tonet fra bilruder
Materiale Påkrævet Hvis du vil fjerne bilrude tone, skal du bruge sort trash tasker, glasrens, ammoniak (ufortyndet), barberblad eller en skarp kniv, super-fin ståluld, sæbevand, spray flaske og beskyttende ansigtsmaske.
Proceduren Det er bedst at arbejde på bageste ruder først og derefter gå videre til sideruderne eller vice-versa. Må ikke arbejde på alle vinduer på en gang.
Trin 1: Det første trin i proceduren for, hvordan du fjerner vindue Nuancen at parkere din bil i Søn Tag skraldet posen og skær det i form af vinduerne. Ingen grund til at være for perfekt, det skal bare dække hele vinduet med rette. Nu, udfyld sæbevand i sprayflaske og spray det over vinduet. Dernæst tager posen og dække den bageste vinduer med det. Gør det flade med hænderne.
Trin 2, Normalt tonet har mere end ét lag af film. Når du har affaldssæk på vinduet, det absorberer varmen fra solens stråler og hjælper processen med afskalning filmen lag på en gå.
Trin 3, Nu skal du bruge ammoniak. Før du bruger den, skal du sørge for at beskytte den indvendige overflade. Også, skal du bære beskyttende maske. Nu spray vinduet filmen med ufortyndet ammoniak korrekt. Selv om det er vådt, sted en anden trash pose over det. Sørg for, at sollyset falder direkte over den bageste ruder for omkring en time, vil det hjælpe blødgøre nuancen lim og dermed bidrage til tonet fjernelse procedure.
Trin 4, Dette er det vigtigste skridt. Start peeling off filmen. Løfte det fra hjørnet omhyggeligt ved hjælp af et barberblad. Nu flå det af med fingrene. Prøv at tage det ud i ét stykke. Fjerne de resterende stykker med barberblad, vær forsigtig. Du kan fjerne eventuelle rester af lim ved hjælp af super fint ståluld og ammoniak. Nu kan du fjerne den udvendige papirkurven posen. Afslutte proceduren ved at rense vinduet med en kommerciel vinduespudser. Arbejde på de øvrige vinduer på samme måde. Opgaven med at fjerne tonet fra bilruden er færdig! At lære, hvordan du fjerner tonet fra hus vinduer, kan du læse om, hvordan man fjerne vinduet film.
Læs mere på Window g / l VOC:; Window g / l VOC priser; Window g / l VOC Omkostninger; Sådan fjerner tonet er bestemt ikke nogen mere en vanskelig opgave. Mens der er andre muligheder som gaffatape tonet fjernelse eller varme metode, så er den populære metode. Alt du skal gøre er at arbejde med tålmodighed, og når du har rigelig af tid og naturligvis en solrig dag, for at sikre de bedste resultater.

Hvordan man kan være populære
Skole Spirit Idéer
Engelsk Ivy Plant
Cork Kitchen Gulvbelægning
Creative Fødselsdag Idéer
Funny Pick Up Lines
How at lægge Carpet
Hvordan til at få mit kæreste Tilbage
Cute Baby Shower Idéer
Cute Heart Tatoveringer
60 års fødselsdag Idéer