Sådan fjernes Tile Grout

Over en periode, cementvælling dannet i porcelæn eller keramiske overflader starter ser meget lurvet og snavset. Fliserne selv er temmelig meget fint. I stedet for at erstatte fliser, er det altid en bedre mulighed for at fjerne flise injektionsmørtel. De fleste af os er i tvivl om, hvordan du fjerner flise injektionsmørtel. Du kan nemt gøre det ved hjælp af forskellige hjemmelavede fuger rengøringsmidler eller endog visse redskaber, diskuteres nedenfor.
Sådan fjernes Tile Grout
Der er forskellige måder at fjerne mørtel fra fliser, bruge den, du er fortrolig med. Nogle af de almindelige måder om, hvordan man fjerner cementvælling fra flise beskrives nedenfor.
Bagepulver, Du kan blive overrasket, men bagepulver er en meget effektiv husstand element, som kan bruges til at fjerne flise injektionsmørtel. Alt du skal gøre er at forberede en pasta ved at blande bagepulver og vand, og krat det på injektionsmørtel dannet på dine fliser. Du kan bruge aa tandbørste eller en specialiseret cementvælling børste til at rengøre.
En variation af ovennævnte metode er at blande bagepulver og citronsaft til at danne en pasta, som vil hjælpe dig med at fjerne injektionsmørtel fra fliser. Denne blanding virker, fordi citron har visse sure egenskaber, som reagerer med mildt barske natur bagepulver, og dermed hjælpe dig med at slippe af med cementmørtel og snavs fra fliser.
Et stærkere og mere potent version af ovenstående pasta, kan dannes ved at blande eddike sammen med bagepulver. Brug hvid eddike til at danne din pasta og fortynde det med en lille smule vand. Når pastaen er dannet, skal du blot anvende den på cementmørtel, og lad det forblive et stykke tid. Krat og vaske det væk med en fugtig klud, vil du bemærke, at mørtel er forsvundet fra din flise.
Læs mere om rengøring cementmørtel med peroxid og bagepulver.
Blegning Produkter, De forskellige blegning produkter tilgængelige på markedet er også dygtige til at hjælpe dig med at fjerne flise injektionsmørtel. Nogle af de fælles dem er angivet nedenfor.
Klor Bleach, Du skal blande vand sammen med klor blegemiddel, og lad det forblive på flise understøbningsgrouts for omkring 10 til 15 minutter. Krat det af med en tandbørste eller en anden skrubber du besidder. Bare vær forsigtig, hvis du har brudt plomberingen fliser, som at bruge klor på dem kunne resultere i en mild misfarvning.
Oxygen Bleach, Oxygen blegemiddel er en meget stærk rengøringsmiddel. På trods af dette, er det betragtes som sikkert, da det ikke misfarve fliser på brug. Brug varmt vand sammen med ilt blegemiddel, mens anvende den på understøbningsgrouts, og krat det ud. Ilt-ioner vil nemt ødelægge enhver tung pletter.
Hydrogenperoxid, en anden meget potent og effektivt blegning agent er brintoverilte. Fortynd brintoverilte i vand før brug. Du skal blot anvende løsningen på urene understøbningsgrouts, og tør det af med en fugtig klud efter flere minutter. Bortset fra at være yderst effektiv i fliser cementvælling udsendelse, er brintoverilte også en mild desinficerende, hvilket forhindrer enhver fremtidig dannelse af mildews og skimmel på fliser.
Kommercielle produkter; En række kommercielle rengøringsmidler til rådighed på markedet kan bruges til effektivt at fjerne flise injektionsmørtel. Mens udvælgelsen af ​​disse produkter, læse etiketten for at forstå pH balance i produktet. Det bør være neutral, da det ellers kan misfarve dine fliser. Også læse vejledningen på etiketten før brug. Hvis du har nogen tvivl i sindet, kan du prøve at anvende produktet på et lille område, før de går fuldt udbygget med det. Damprensere til rådighed på markedet er nyttige i at løsne sig ophobet snavs fra fliser.
Injektionsmørtel Removal Tools; Der er mange injektionsmørtel fjernelse værktøjer til rådighed, som med held at fjerne injektionsmørtel fra flise.
Injektionsmørtel Scrapper, Pick up en injektionsmørtel scrapper med en hårdmetal spids. Brug en hammer og skruetrækker til at brække en lille smule af cementvælling, for at få et udgangspunkt. Fix din injektionsmørtel scrapper på dette punkt lægge pres på det i nedadgående retning. Gå om dette omhyggeligt, som du ikke ønsker at ridse dit keramiske fliser. Som injektionsmørtel begynder at komme ud let, kan du øge din hastighed. Ryd alle fjernede injektionsmørtel med en børste.
Power Grinder; Power kværne hjælp i hurtig, fliser injektionsmørtel fjernelse. Du kan nemt leje en fra en lokal butik. Må ikke slutter strømforsyningen til vinkelsliberen indtil du har sikret alle arrangementer på plads. Fastgør tilbehør givet til injektionsmørtel udsendelse til vinkelsliberen. Nu sæt stikket i og tænde for kontakten. Begynd at bruge om injektionsmørtel omhyggeligt og langsomt, sikrer, at du ikke arbejder i samme område i lang tid. Pænt, går om at bruge vinkelsliberen på injektionsmørtel og dermed beskytter dine fliser i processen.
Hammer og skruetrækker, Brug en flad skruetrækker, og holde på gulvet i en 45 graders vinkel. Tag hammeren i den anden hånd og forsigtigt, start slående hovedet af din skruetrækker, så injektionsmørtel chips ud. Må ikke trykke på det meget hårdt, som du kan ende med at forårsage skade på din fliser. Fortsætte med at gøre dette indtil du har fjernet alle injektionsmørtel fra fliser. Du vil derefter kræve en pensel til at rydde cementmørtel og tør området med en fugtig klud.
Injektionsmørtel Grabber Kit; Disse sæt indeholder frem understøbningsgrouts som bidrager til at fjerne flise injektionsmørtel. De har også en ekstra vedhæftet fil i form af carbid vinger. Begge disse blade effektivt kan fjerne flise injektionsmørtel til cirka 200 meter, i en lige linje. Processen er den samme som den ene med en injektionsmørtel scrapper.
Læs mere på; Tile Grout Rengøring Metoder: Hvordan Clean Tile Grout, hvordan man Clean Tile Grout; Grout Removal Tools: Sådan fjernes Grout; Håber din tvivl om, hvordan du fjerner flise mørtel er sat til hvile. Ikke skader eller ødelægge din smukke fliser i denne proces, ved at gå om opgaven omhyggeligt.

Funny Witty Citater
Affaldsskakt Reparation
Køkkenø Planer
Loft Fliser Installation
Lodge rhus
Hegn Post Installation
Computerskærm Problemer
Gearkasse Problemer
Hvad mænd ønsker af kvinder
Hvordan laver penge hurtigt
Sådan fjernes Rust