Sådan fjernes Rust

Hvad er rust? Hvis du ejer en jern-lavet produkt, chancerne er du kender rigtig godt, hvad denne forbandede lille kemisk reaktion er. Det er denne grimme plet på din ellers dejlige jern arbejde. Hvor kom det fra? Og hvordan man fjerner rust? Du kan finde svarene, som du arbejder dig ned denne artikel på rust og fjerne rust. Læs mere om, hvordan du fjerner rustpletter.
Sådan fjernes Rust
Hvordan dette forfærdelige ud udslæt form på overfladen af ​​metal? Rust er en kemisk reaktion forårsaget på grund af reaktionen mellem jern og vand. Eller ilt i vandet, at være præcis. Når du forlader strygejernet i eller på en fugtig overflade, elementet jern reagerer med ilt molekyler. Så …” Du kan spørge, at hvis jern i et tørt område reagerer med ilt i luften alligevel, hvordan kan det være, der ikke forårsager rust? Dette er fordi vandet virker som en katalysator i denne reaktion og fremskynder processen med rust. Og der har du det. Din dyrebare jern er nu jernoxid / ferrooxid. En frygtelig ud, forkælet og stort set ubrugelige stykke af metalskrot.
Eller er det?
Vel ikke længere. Fjernelse af rust kan være et ret irriterende lidt arbejde, men det kan gøres, og du kan stadig fortsætte med at bruge din metal. Så her er hvordan man kan fjerne rust fra værktøj.
Nu, om du ønsker at vide, hvordan man fjerner rust fra en cykel eller hvordan man fjerner rust fra en bil, den måde at gøre dette er ganske enkel. Før jeg fortælle dig de ting du har brug for denne lidt motion, lad os se, om dette arbejde kan gøres på alle. Læs mere om hvordan du løser bilen rust.
Lad mig klassificere rustpletter i tre brede kategorier her. Den første, de dårlige-ass korrosion, den ultimative rust, er, hvor metallet er væk, og en mild punch vil sprænge den ting i bits. Ingen mening i at spilde din energi over denne ene. Blot suge den op og kaste den i skraldespanden. Du måske ikke engang få alt for meget ud af det fra skrottet-forhandler.
Den anden er kraftig korrosion, men under oxid er der stadig den jern og noget kan gøres ud af det. Den bedste ting at gøre er at få et kraftigt rustfjerner og spray det på. Krat det lidt og rust kommer ret off. Men det er vigtigt at tage de nødvendige forholdsregler, mens du bruger kommercielle rustfjernere, da de kan være giftige og kan forårsage legemsbeskadigelse. Så når du bruger disse rustfjernere, sørg for, at du dækker dine hænder og øjne.
Den tredje er mildt rust, bare en lille smule grimhed på metallet. Det er let at fjerne og kan gøres af de fleste hjemmelavet rustfjernere. De fleste mild rust kan fjernes ved hjælp af denne metode. Til dette lidt motion du har brug for; Eddike, bagepulver, våd klud, Lemon Juice, de rustne metal; Nu eddike, som vi meget vel kender indeholder eddikesyre, som kan hjælpe løsne pletter. Med bagepulver arbejde som en slibende, og den våde klud, og dine hænder til at bistå sine bevægelser, jeg forventer, at rust at komme ud på ingen tid! Og hvis det ikke sker, tilføjer en smule citronsaft til blandingen, og der har du en potent løgnehistorie for at få det irriterende lidt rust ud af dine værktøjer.
Sådan fjernes rustpletter
Ofte, at hvis du har forladt dine værktøjer rust på nogle flade, at overfladen også vil tilsmudses med rustpletter. Og rust pletfjerning kan være en anden del arbejde at komme ud. Her er hvordan du fjerner rustpletter fra tøj. ; Få det rust-farvet stykke stof og lidt citronsaft og salt. , Jeg tror det er temmelig tydeligt af ovenstående eksperiment, citronsaft, der er noget, der er tydeligvis meget effektivt mod rust. Ved at søge citronsaft, vand og salt til farvede område. ; Lade de to reagere med rust i 24 timer. Mind dig, ikke skrubbe overfladen, da det kun vil forværre pletter og ødelægge fibrene i stoffet. ; Ved slutningen af ​​din angst 24 timer vente, vil du opdage, at pletterne er overvundet, og du kun brug for splotch de farvede område med nogle mere vand (jeg gentager, ikke gnide) forsigtigt og pletter bør ud i intet tid. ; Rustfjernelse kan være hårdt, og du måske brug for mere end blot en måde at få det ud. Så her er nogle links, som du måske kan finde nyttig! ; Sådan fjernes Rust fra Metal, Sådan fjernes Rust fra støbejern; Sådan fjernes rustpletter fra Vinyl, og så det handlede om, hvordan du fjerner rust. Efter du har renset rusten metal er det vigtigt, at du anvender et lag rust-forebyggende stof, så du ikke behøver at gå gennem besværet med at un-rustende din metal igen!

Hvordan man laver en Bow Tie
Cute Sommer Kjoler
Hvordan man kan skære Jeans
Dwarf banantræ
Sange til Walk Ned Aisle til Wedding
Billige Gave Idéer
Contemporary Wedding Sange
Rose Water Fordele
Valentine Banket Idéer
Hjemmelavet skønhedsbehandlinger
Hjemmelavet Kosmetik Opskrifter