Sådan fjernes Lugt fra Carpet

Dit tæppe er stinker og dårlig lugt driver du sindssyg. Det kan være et resultat af dit lille en fejltagelse droppe mad på gulvtæppet. Det sker også, når dit tæppe bliver dit kæledyr foretrukne sted og alle de rullende og legende spil opstå. Jeg ved, du kan ikke hjælpe frowning i en sådan situation. En beskidt plet ledsaget af en frygtelig muggen lugt. Ikke noget kønt syn på alle. Sådan fjerner du lugt fra tæppet uden større besvær? Du tænker på tæppe rengøring og tanken i sig selv er nok til at trætte dig ud. Nå, ikke ærgre sig over det, fjerner gulvtæppet lugt er ikke så kedelig. Så gør dig klar til at få gøre din tæpper ser rene som nogensinde. Læs mere på:; Gulvtæppe pletfjerning; Carpet pletfjerning Tips, Sådan fjernes Lugt fra Carpet
Er dit tæppe stank? Du kan være meget hygiejne-bevidste, men disse ting sker? Du kan være ude af huset det meste af tiden, og en manglende ventilation kan være den skyldige. Hvis du har kæledyr, så sørg for du træne dem godt. Mens dit kæledyr ruller over på tæppet, er dyrets lugt taget ind af fibre og vil forblive fanget, hvis indsatsen ikke er lavet til at rense gulvtæppet snart. Enhver fødevarer, især dem, der er likvide i naturen måske bare sive ind i tæppet og beskidte pletter vil røve dit tæppe af sin rene look. Så hvis du har været udsat for disse problemer, og ikke ønsker at gå for dybt rengøring af dit tæppe, afprøve disse let metoder til at fjerne tæppe lugt.
Du har måske allerede et tæppe lugt remover derhjemme? Gad vide hvad jeg taler om? Du skal bare have bagepulver eller eddike til at løse dette problem. Hvis der er en plet, drys på den snavsede område og lad det natten over. Drys det jævnt på hele gulvtæppet en gang imellem at opfriske dit tæppe. Start renseprocessen ved hjælp af en stiv kost til at tørre bagepulver partikler ud i støvet gryden. Sørg for at du fejer godt og formår at få de fleste af partiklerne ud. Brug en støvsuger kun, hvis din kost er i stand til at få nogle partikler ud. Du ønsker ikke din støvsuger bliver tilstoppet med bagepulver, så vær omhyggelig om det. Hvis pletterne er meget grim og bagepulver hjælper ikke, kan du prøve at rense med eddike. Først, skamplet pletten med køkkenrulle. Tilføj eddike og lad den sidde i 15 minutter. Blot med en ren klud vædet i vand. Tør godt at fjerne overskydende vand. Lad det lufttørre. I tilfælde af en lille tæppe, kan du tilføje en kop eddike og lad din vaskemaskine gøre resten. Jeg er sikker på tæppe pleje synes lettere for dig nu. Læs mere på:; Sådan fjernes maling fra Carpet, pletfjerning, Sådan fjernes Pet Lugt fra Carpet
Din legende kæledyr bruger en masse tid rullende over dit tæppe. Du kan lide at se ham spille, men der kan forlade dit tæppe dunstende en dårlig lugt. Du sikkert ikke ønsker at stinke rammer dine gæster, som de kommer ind i dit hjem. Du har måske potte-trænet dit kæledyr, men der sker ulykker. Pletter og muggen lugt af dit kæledyr urin virkelig kan få dig på nerverne. Jo mere de ruller på dit tæppe, få mere chancerne for deres krop lugt fanget i tæppet fibre.
Så spørgsmålet er, hvordan man fjerner kæledyr lugt fra tæppet? Igen er det ingen ringere end bagepulver, der kommer til din redning. En gang hver uge, kan du drys bagepulver over tæppet. Dette er en af ​​de bedste tæpperens metoder. Selvom bagepulver i sig selv er lugtfri, det virker vidundere i at komme af lugt fra tæppet. I tilfælde, skidt dit kæledyr, pisset eller opkastning over tæppet, ville du nødt til at afhente snavs og rense området øjeblikkeligt. Jo længere snavs får lov at blive på tæppet, de smellier det vil få. Du skal huske aldrig at bruge ammoniak. Dit kæledyr kan forveksle ammoniak med sin egen urin, og bliver det helt sikkert vil skabe en ond cirkel med dit tæppe og kæledyrets urin. For at slippe af lugten, kunne en deodorizer ligesom eddike gøre tricket så godt. Men for det første, sørg pletten tørres helt. Få en fugtig klud klar og rense snavsede område. I tilfælde af dyrets urin var gennemblødt af lavere fibre af tæppet, de pletter tendens til at dukke op igen igen. For at undgå denne proces fugtspredende kunne tunge bøger kan placeres over en tyk håndklæde overnatning på snavset område. Rens området igen, når du løfter op på disse tunge emner. Prøv aldrig din hårtørrer til at tørre dit tæppe. Varmen stammer fra dampskibet vil gøre pletter og lugt yderst vanskeligt at fjerne. Du kan også bruge parfumeret deodorant til at holde dit tæppe lugte frisk. Så fortvivl ikke, hvis dit kæledyr snavset dit tæppe, skal du følge disse instruktioner og slappe af. Læs mere om, hvordan du fjerner kæledyr pletter fra tæppet.
Jeg er sikker på disse enkle tips om, hvordan du fjerner lugt fra tæppet vil hjælpe med at opretholde dit tæppe godt. Så holder dit tæppe rene og friske, og ikke bekymre, næste gang du ser en plet på dit tæppe. Brug disse metoder og dit tæppe vil se og lugte godt!

Blue Rose Tattoo
Lædermøbler Conditioner
Moderne Boligindretning
Dødsfald Meddelelser
Clivia Frø
Hvordan man kan forbedre korttidshukommelsen
Sådan ansøger Mascara
Picnic Basket Idéer
Remodeling Mobile Homes
Gave Ideer til Lærere fra studerende
50 års fødselsdag Invitationer