Sådan fjernes Linoleum

Tænker på en make over til dit hus? Wow! Det er en stor idé. Men lad mig spørge dig én ting. Har du linoleum på din gulv? Hvis du har, dens igangværende at blive en lille smule hårdt, fordi fjernelse af linoleum er bestemt ikke en kage tur. Hvad gør det vanskeligt er, at limen holde linoleum på træ sub gulve er næsten agglomererede med den underliggende træ. Så hvis denne linoleum er limet ind i dit sind, og du ønsker at vide, hvordan du fjerner linoleum, tage et kig.
Sådan fjernes Linoleum Fra Beton; Indledningsvis er disse forsyninger du behøver, fjerne linoleum. Floor scraper, barbermaskine skraber, barbermaskine kniv, stålbørste, varme pistol, 5-tommer putty kniv, handsker og Krud kutter eller aceton. ; Når du har fået ting du behovet, score linoleum. Hvis du har fliser, er dette ikke påkrævet. ; Hvis det er en rulle videre slags, ville du være behov for skære det i mindre stykker, gør det lettere at håndtere. Stykkerne bør omkring 2 fødder med 2 fødder. ; Få din varme pistol at arbejde nu. Disse er almindeligt anvendt for at slippe af maling, men de gør den vanskelige opgave en smule nemmere Her. Dette er især til linoleum fliser. ; Pas at du ikke varmen det så meget som at smelte linoleum. , Forsøg og lirke en hjørne op, følge, at ved at puste den varme under flisen og skrabe med en skraber eller kan en 5 tommer spartel. ; Limen bør give op gradvist ved nu, og man ville kunne tage linoleum off. ; Se om du kan trække op eller skrabe linoleum. Kontroller at se, om det er skørt, hvis det kommer ud og forlader lim på beton. ; En stålbørste ville derefter komme ind billedet til børste off limen. Resten af ​​beton derefter kan løftes off hjælp ett Krud kutter. ; Endelig skylles med varmt vand og skrabe, skrabe og holde på skrabede hvis linoleum er stædig. Du skulle komme under linoleum, og det vil indebære en lidt af en albue fedt, men hold på det. Vil du helt sikkert få den op. ; Beton, mildest, var let at håndtere. Det var bare en anelse af ting at komme. Der stadig nogle flere tilbage i denne hvordan du fjerner linoleum drama, så læs videre!
Sådan fjernes Linoleum fra Wood; Du skal først at se, hvad slags ett sub gulv du har. Dette kan du gøre ved at skrælle en lille del af linoleum. ; Hvis det er træ, især hårdttræ, tjek hvilken vej den underliggende hårdttræ gulvbelægning går. Derefter skar linoleum i 6 cm eller 8 cm brede strimler i harmoni med korn. ; Ved hjælp af en varmepistol, varmes linoleum og mens limen er blød, lirke det ud. ; Få maksimal udnyttelse af gulv skraber og fjerne så meget lim som du kan. ; Pas at du ikke gouge træet. ; Nu sand træoverfladen og sørg at der ikke spor af lim og derefter tilføje efterbehandling rører. ; Til din nye gulve, glat og jævn ud af træ sub gulve. ; Svarende til dette bliver proceduren når det er hvordan du fjerner linoleum fra krydsfiner. Læs mere om, hvordan lægge linoleumsgulv.
Der Du har opnået en fabelagtig feat! Men vent, i herlighed vide hvordan du fjerner linoleum gulv, disse er nogle teeny weeny ting du måske bare gerne at tjekke ud!
Nogle nyttige tips; Hvis eksisterende gulve er i god form og har ingen manglende bidder, kan du endda overveje sætte ett nyt gulv rettighed over linoleum. ; Få det testet at sikre, at det ikke har asbest, hvis du beslutter at fjerne linoleum. ; Gamle linoleum kan er mængden af ​​asbest, så hvis det er fundet så, få hjælp fra en professionel. Det tilrådeligt at være på sikrere side, når den er asbest. ; Endelig, hvis du virkelig profil for det og er alle spil for vide hvordan du fjerner linoleum, være forberedt nogle reelle hårdt arbejde. Linoleum er en ‘toughie’, så du skulle gå alle ud for det!
Dette er hvor jeg underskrive off, efterlader dig floored med tanker linoleum gulvbelægning! De bedste hilsner,

Feather Tatoveringer
Vin Stain Removal
Maling Farver til soveværelser
Hvordan man Texture Walls
Trendy Hairstyles for kvinder over 40
Bonsai Tree Betydning
Hibiscus Beskæring
Fake Lip Piercinger
Hvordan man siger Happy Birthday på fransk
Sjove ting at gøre, når du keder dig
Hvordan man sover bedre