Sådan fjernes køkkenvandhane

Det er normalt for din køkkenvask vandhane at lække efter en lang periode. De væsentligste årsager hertil er høje forbrug og konstant kontakt med vand. Det bliver meget irriterende og generende at have en lækage i dit køkken vandhane, som man konstant skal holde rense vandet falder ud fra vasken. Det kører også din vandforbrug regningen. Men hvis du ved, hvordan du fjerner køkkenvandhane og erstatte det, kan du nemt få dig ud af dette køkken rengøring akkord.
Sådan fjernes en køkkenvandhane
Trin 1: Før du køkkenvandhane, fjerne alt ud fra kabinettet under køkkenvasken. Du vil finde to vandforsyning rør forbundet til vasken fra den nederste etage. Identificer det varme vand linje, gør og en markering på den for at lette processen med at fjerne køkkenvandhane og også i installationen af ​​en ny.
Trin 2, Nedenfor både vandforsyning linjer, vil du finde en krank, der kontrollerer vandforsyning til din vask. Drej det med uret for at slukke vandforsyning til vasken. Også sikre, at der ikke er vand tilbage i rørene, ved at dreje hanen om, og lad vandet i rørene løbe ud.
Trin 3; Du vil herefter nødt til at fjerne, både vandledninger, ved at skrue møtrikkerne som forbinder vandhane rør og vandledninger. Justerbar skruenøgler og tænger skal hjælpe dig gøre dette. Hvis du finder det vanskeligt at fjerne nødder, bruge et smøremiddel for at løsne dem op en lille smule.
Trin 4, Next, skal du fjerne sprøjten. Under sprøjten håndtaget eller vandhane, vil du finde en sprøjte slange. Brug dine hænder til at løsne slangen og derefter bruge tang til at skrue forbinder nødder fra begge ender af slangen.
Trin 5; Der er et stigende nødder til stede på begge sider af vandhanen base og under vasken på bagsiden. Hvis du finder et stykke plastic møtrikker på disse steder, skal du bruge dine hænder til at rotere og fjerne dem. Hvis der er metal nødder, bliver du nødt til at fjerne dem ved hjælp af en skruenøgle eller tang.
Trin 6, nu bare holde køkkenet hane og trække den væk fra vasken. Under vandhanen basen, kan du komme på tværs af en gummipakning. Tag den ud og grundigt rent sted rundt om alle tre huller. Også, med hjælp fra ståluld, fjerne snavs fra tråde af vandforsyning stik.
Læs mere på; køkkenvandhane Installation, hane Reparation instrukser Hvor hen til Lave en dryppende hane, Sådan fjernes køkkenvandhane Håndtag
Til at begynde med, slukke enhver vandforsyning til køkkenet hane. Dit håndtag kun vil have én holdeskruen på det base, så du fjerne det ved hjælp af en skruetrækker. Hvis skruen er dækket med en hætte, lirke det ud og derefter fjerne skruen. Løft håndtaget på hovedet mod dig, at adskille den fra hanen forsamling. Du kan derefter montere det nye håndtag ved at vende den proces, eller tage i håndtaget for reparationer.
Sådan fjernes køkkenvandhane Cartridge
Efter du har lukket ud vandforsyning til din vandhane, skal du følge »hvordan du fjerner køkkenvandhane håndtere ‘procedure omtalt ovenfor, for at fjerne køkkenet håndtag. Efter håndtaget er fjernet, tage en stor skruenøgle og løsne møtrikken på motorhjelmen. Dette vil gøre det nemt for dig at bare trække patronen ud fra køkkenet vandhane forsamling. Hvis det ikke kommer ud let, så prøv at dreje det. Når du har køkkenvandhane patron med dig, tage den til en nærliggende isenkræmmer og købe den nøjagtige erstatning stykker derfra. Læs mere om patronernes vandhane reparation.
Efter at lære hvordan du fjerner køkkenvandhane, håndtag og cylinderampul, bør du prøve det selv. Det vil næppe tage dig nogle minutter. Du vil blive forbløffet over at finde ud af, hvordan enkle processen er, og hvor let du formået at spare et par bukke, som ellers ville have gået til blikkenslageren.

Hvornår skal man gå ind
Tips til dyrkning Long Hair
Hvordan man Fall Out of Love
Bedste Nail Polish
Sweet Pick Up Lines
Automotive Fejlfinding
Amazon regnskoven Planter
Bremse Rotorer Genanskaffelsesomkostningerne
Hvordan man Alter Pants
Citronella Plant
Picnic Basket Idéer