Sådan fjernes fedtpletter fra tøj

Et smørefedt plet totalt ødelægger udseendet af dit tøj. Intet er mere irriterende end at opdage en fedt plet på dit dyreste blazer eller en din udsøgte skræddersyet kjole. Tøjet kan få plettet enten medens madlavning rengøring af dit køretøj, i en elevator eller eller hvis du er tilbagelænet på gamle rustent mole. Alle sagt og gjort, en fedt plet ruiner stoffet. Fedtpletter er særdeles vanskelige at fjerne og de hårdeste at slippe af med på. Men der er et par produkter for at hjælpe dig med let pletter fjernes fra stoffer. Her er et par måder at hjælpe dig med at fjerne fedt pletter fra tøj.
Sådan fjernes fedtpletter fra Tøj
Fad vaskemiddel; Skålen vaskemiddel eller sæbe, er ikke kun nyttigt for opvasken. Skålen vask væske, hjælper også i fedt fjernes fra tøj. Klemme et par dråber af flydende vaskemiddel, direkte på pletten. Lad det sidde i et par minutter, så stoffet iblødlægning det i helt. Vask stoffet, som du normalt gør. Men før vask det, sørg for, at pletten er blevet totalt fjernet.
Vaskepulver, der er mange tips til at fjerne fedt pletter fra tøj. Et andet meget hjælpsom teknik at slippe af med pletter fra tøj er vaskeri pasta. Køb nogle vaskemidler og lave pasta ud af det, ved at tilføje lidt vand. Gnid det på stoffet. Lad det sidde i en smule, indtil stoffet opsuger den og skyl den som sædvanlig.
Lestoil; Lestoil er en af ​​de bedste fedt pletfjerner på markedet. Købe dig en flaske af det. Fortrænge nogle på pletten og lad den være tændt i 10 minutter. Skylle stoffet, som du plejer og se pletten forsvinde inden for få minutter.
WD-40, og nogle fedtpletter er stædige som helvede. Således bruger WD-40, for at slippe af med dem. Spray denne plet remover på pletten og lad det sidde i 30 minutter. Så gnid det med en krat og vask, som du plejer.
Talcum Strøm og majsstivelse; Dette er et af de velafprøvede metoder at slippe af med pletter. Hvis pletten er frisk, drys nogle talkum på pletten. Et andet alternativ er majsstivelse. Efterlad det på natten over. Børste det ud den næste dag og vask den som sædvanlig.
Lightervæske, Dette er den bedst mulige udnyttelse af en lys væske. Ising nogle lysere væske på pletten (kører en patch test for farvet stof). Lad det sidde i 2 minutter og vask det ud som du plejer. Hvis du bruger lightergas, ikke vaskes i vaskemaskinen. For det første, fordi resten af ​​tøjet vil lugte af det, og for det andet fordi, dens letantændelige.
Ammoniak; Ammoniak er let tilgængeligt på markedet, da en masse mennesker bruger det til masser af forskellige formål. Bland en lille ammoniak med din almindelige vaskemiddel og vask klud med det samme. Pletten burde få vasket i første forsøg selv.
Køkkenrulle, Ising et stykke køkkenrulle på frisk fedt håndklæde, så det opsuger ud olieindholdet. Dette vil gøre fjernelsen af ​​fedt pletten ekstremt let. Drys lidt vand og rengøringsmiddel, direkte på pletten og lad det sidde i 15-20 minutter. Senere, skal det vaskes som du plejer.
Læs mere på:; pletfjerning fra Tøj; Oil pletfjerning; Det var nogle af de måder til at fjerne fedtpletter fra tøj. Disse teknikker vil helt sikkert gøre dit tøj så god som ny, genoprette deres farve og friskhed. Håber, disse tips redde din dyrebare tøj fra at blive farvet for evigt. Held og lykke!

Øjenbryn Figurer
Bremse Reparation Instruktioner
Unikke Valentinsdag gaver
Pejs Problemer
Brusebad Drain Reparation
Hvordan man rent lædersko
Hvordan man kan læse et målebånd
Hængende stueplanter
Spiselige Massage Oil
Hvordan man ride en cykel
Hvordan du udskifter Brake Light