Sådan fjernes en Tick

En generel misforståelse hersker omkring flåter. De fleste af os betragte dem som insekter, som de ikke. Flåter hører til edderkopperne familien. Edderkopper, mider og skorpioner er også edderkopperne. Hvordan de kommer i kontakt med os? Nå, måske du lige har givet dem en invitation, da du var rullende på den grønne græs i din have eller roder rundt i buske. Der er mange typer af flåter, der er mere end villige til at knytte sig til værtsdyret, der kommer i kontakt med dem. Disse uhyggelig crawlies hurtigt hoppe på det lukrative muligheder og kravler op på værten. Pas på, det kunne være dig eller dit kæledyr.
En flåt går gennem fire faser. Æggene udvikle sig til larver, larver to nymfe, nymfe så udvikler sig til en voksen. Det nødvendigt at være forsigtig, fordi hvis flåter gå upåagtet hen, kan de holde suger blodet i flere dage. Hver fase af deres vækst afhænger af blod, de kan suge fra værten. Så hvis du spørger sig selv, hvordan du fjerner en flåt, ville følgende vejledning hjælper dig, hvis du eller dit kæledyr lider af problemet. Læs mere om hvordan man kan slippe af flåter.
Sådan fjernes en Tick fra et menneske
Hvis du har spottet en kryds på din krop, skal du hurtigt forsøge at fjerne det. Du kunne være en forøget risiko at få en skovflåtbåren sygdom. Så behøver ikke invitere problemer og slippe af med det. Hvis du føler at skovflåten har tillagt sig selv på din hud, skal du sørge for, at du slippe af skovflåten helt. Hvis tick der egentlig ikke har styrket grebet om dig, bare et stykke papir og lad kryds flytte over til det stykke papir. Du kan derefter destruere skovflåten ved afbrænding, at papir. At komme af flåter meget vigtigt, så sørg for at ødelægge det. Til dette, kan du nødt til at bruge pincet eller tang. Du bliver nødt til komme meget tæt på huden, hvor skovflåten har sat sig. Træk kryds i opadgående retning. Sørg for, at cementerede del helt er taget ud af kroppen og der er ingen rester. Be meget forsigtige og ikke knuse skovflåten. Væske, der kommer ud af skovflåten indeholder skadelige bakterier. Når du har fjernet markeringen, skal du bruge en antiseptisk på det berørte område, og vask dine hænder med et desinfektionsmiddel. Læs mere om frø tæger på mennesker.
Sådan fjernes en Tick fra en hund
Hvis dit hund er meget glad for rullende ovre i det grønne græs, bliver du nødt til at tage alle mulige forholdsregler for at få øje på nogen tick klamrer på hans krop. Du skal gøres bekendt med den skade, disse små parasitter, vil kunne fremkalde. Lyme sygdom og Mountain spottet feber tæger sygdomme. Derfor skal du sikre dig, at din kjære kæledyr forbliver fri af flåter. Så bære dine handsker, mens du kontrollere din hund for flåter. Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at beskytte dig selv. Både mennesker og dyr fungerer som værter for flåter. Så mens kontrol dit kæledyr, skal du mindsker chancerne for at få sygdommen overføres til dig. Undersøg ørerne, hoved eller hals-regionen nøje. Any stak område bør kontrolleres. Disse otte-benede væsner svulme trit med indtagelsen af ​​blod. Nu ville du brug for at bruge pincet til at trække ud kryds. Bring pincet i nærheden med kæledyrs hud og træk markeringen uden at såre kæledyrets hud. Som du trække markeringen, distrahere dit kæledyr. Træk ikke kraftigt, bare en stabil og lige træk ville gøre. Ingen del af kryds bør forblive indlejret i din hunds hud. Bedste måde at disponere ud tick ville være at brænde det. Efterlad ikke nogen chancer af skovflåten resurfacing omkring dig og dit kæledyr. Påfør en antiseptisk de berørte område, og vask dine hænder godt. Sterilisere pincet. Så holder flåter hund orme og hund lopper væk fra din hund. Læs mere om fjernelse af flåter fra hunde og frø tæger på hunde.
Sådan fjernes en Tick fra en kat
Flåter er flåter vil aldrig forlade en chance for at låsen til en vært. Så hvis det er din killing kat, der er fået et kryds på det, det er en alvorlig kat spørgsmål om sundhed, så få din pincet parat. Bær din latex handsker for at sikre beskyttelse mod flåter. Du har at få kryds helt ud, så får en pincet tæt for din kat hud. Du nødt til at fange skovflåten Afskærmning, så det ikke bliver tid til indskyde flere af sine spyt. Brug af enhver produkter som vaseline eller vaseline på kryds vil forårsage mere ballade. Skovflåten ville deponere mere spyt, som kan komme ind i PET’s blodbanen, og dette ville øge risikoen for at få kryds-sygdomme. Så bare tag det vedlagte del og træk. Igen, det vigtige aspekt af fjernelse af en skovflåt er, hvordan du trækker den ud. Så ikke vride hovedet alene. Gå efter en lige opadgående trække det tørrer hele markeringen fra værten. Bare vride hovedet ville efterlade andre dele bag. Anvende en antiseptisk om området, hvor skovflåten har sat sig. Ødelægge det hurtigt og ikke give det en chance for at overleve. Slippe den ind i alkohol er en god ide. Læs mere om frø tæger på katte.
Sådan fjernes en Tick Head
Du må sørge for, at skovflåten hoved trækkes ud for. Så bare sikre, mens du er trækker kryds ud, tage hovedet ind i pincetten greb. Træk støt frem skovflåten udgivelser dens greb. Alle forholdsregler skal træffes for ikke at klemme kryds. Any sekreter vil derfor forårsage spredning af sygdommen. Hvis tick meget lille, skrab det ud med en kniv klinge. Selv en nål eller en tråd kunne bruges omkring sin kæber. I tilfælde, hovedet er stadig indlejret, skal du bruge en nål til at fjerne det. Altid rengøre området med et desinfektionsmiddel.
Læs mere om:; flåtbid behandling; Frø Flåter behandling Sådan forhindrer Skovflåtbid
Tjek for flåter; Da flåter kravler op på huden, iført tøj, der dækker huden vil hjælpe. Minimere hudeksponering at sikre beskyttelse mod flåtbid. Hvis du har nogle kendskab til området, der kryds-befængt holde sig væk fra græs eller buske. Tjek for flåter på huden og i tilfælde af at du ser nogen på din krop, skal du fjerne det hurtigt. Aldrig berøre den med fingrene. Pres ikke det. Bare følg proceduren ovenfor.
Use Sprays eller repellanter; insektmiddel på dit tøj, hvis du er i gang picnicking i Grassy og busket områder. Bruge sprøjtemidler på de elementer, du planlægger at bruge udendørs. Spay det på dine tasker, sko eller tøj. Dette vil hjælpe med at forhindre flåtbid i vid udstrækning. Hvert nu og da, tjekke din hud.
Vask dit kæledyr; Husk at vaske dine kæledyr med en anti-kryds sæbe. Når du er tilbage fra græsklædte områder, der giver dit kæledyr et bad ville hjælp. Kontroller for tæger og fjerne dem, før de sætter sig fast på huden. God hygiejne er afgørende. Er det tilrådeligt at tage alle disse skridt for at forhindre dit kæledyr fra indgaar enhver skovflåtbåren sygdom.
Så nu ved du, hvordan du fjerner en flåt. Så behøver ikke lade disse parasitter genere dig eller dit kæledyr. Forebyggelse er bedre end helbredelse. Hold dine omgivelser rene og ophold tægefrie.

Timing bælte erstatning
Nautisk stjerne Betydning
Måder at hjælpe miljøet
Gipsvæg Texture Teknikker
Gør Baby Shower Invitationer
Kniv Slibning Værktøj
Hot Stone Massage
Bedste Bryllup Sange
Sølv smykker Cleaner
Sweet 16 invitationer
Mest almindelige efternavne