Sådan fjernes en skrabet Skrue

Da vi mener, at lederen af ​​en bestemt skrue bærer ud, og trådning begyndt at blegne off, vi spekulerer højt, ‘hvordan du fjerner en strippet skruen? “. A strippet skrue kan vise sig at være et irritationsmoment, især hvis du er i færd med at reparere noget. Til det øjeblik, er strippet skrue en stædig stykke metal, der bare ikke vil bule.
Hvad er en Stripped Skru?; De to vigtige dele af en skrue, er skruehovedet og gevind. Skruehovedet er stedet, hvor du placerer skruetrækker for at flytte skruen i en mod uret eller med uret retning. Skruetrækkeren perfekt går inde i lille åbning i skruehovedet, og giver mulighed for anvendelse af mekanisk kraft. I visse tilfælde, skyldes overforbrug eller lagringsmetode, skruehovedet aftager og gør spalten i ubrugelige. I en sådan situation, er det skruen skulle være en “strippet” skrue. En anden situation, hvor skrue bliver ubrugelige er, når gevindet på skruen klinger af eller knækker. Dette sker som regel som følge af overforbrug eller ældning. Rust og over anvendelsen af ​​mekanisk kraft er også en anden grund til, at skruerne bliver strippet, og en er i stand til betjene dem. I en sådan situation bliver det nødvendigt at udskifte skruen. Men spørgsmålet er stadig, ‘hvordan du fjerner en strippet skruen? “. At vide mere om skruer kan du også læse enkle maskine: skruer.
Sådan fjernes en Stripped Skrue?; Der kan være tidspunkter, hvor du skal ponder højt om spørgsmål såsom, hvordan du fjerner en strippet skrue. Her er hvad du kan gøre.
Den første tip, som jeg kan anbefale er at stoppe forsøger at fjerne skruen og roligt selv. I et sådant scenario tendens man at få alle anspændt op og frustreret. Derfor er det nødvendigt først at berolige sig selv og tænke i den rigtige måde. Grunden til, at du skal stoppe med at bruge skruetrækker er, at du yderligere vil forværre skaden ved atter og atter forsøger at løsne den afisolerede skruen.
Et af de bedst måder at fjerne en skrabet skrue, er at bruge et skrue emhætte. En skrue emhætten dybest set en type skruetrækker, der kan bruges til grav ind i hovedet på skruen. The borede ende af emhætte forhindrer glidning skruetrækker, og man er i stand til nemt at udtrække skruen. Skruen emhætte har også en magnetisk hoved, der kan bruges til at udtrække afisolerede skruen.
Hvis du er overvejer, hvordan du fjerner en strippet skruen fra en bærbar computer så du er i en svær tid, som du skal være så bløde som muligt. Den bedste måde at fjerne en strippet skruen fra en bærbar computer er at bruge silicium lim og en lille stykke metal. Alt du skal gøre er at anvende silicium lim på skruehovedet og derefter holde det lille metal stykke ind i det. Så efter limen er tørret ud, kan du langsomt og fint starte skrue. Det er tilrådeligt til at anvende mindst mulig magt.
I tilfælde du undrer dig over, hvordan du fjerner en strippet skruen fra væggen, så du kan gøre brug af skruen emhætte eller endog en kraftfuld tang. I nogle ekstreme tilfælde, også folk gør brug af boremaskiner at rippe ud hele skruen. Men dette stærkt skader væggen. I tilfælde du undrer dig over, hvordan du fjerner en strippet skrue uden en boremaskine, så kan du også prøve at holde en anden skrue til lederen af ​​det rensede skruen med en Oxy-fuel svejsning flamme. Kan du således let udtrække skruen fra væggen.
Læs også mere om simple maskiner.
Jeg håber at jeg har besvaret forespørgslen, “hvordan du fjerner en strippet skrue«. Medens han prøvede at fjerne skruen, så sørg for, at du beskytter dine øjne og også handsker, som granatsplinter fra skruen er bittesmå og farlige.
Held og lykke!

Først Dato Rådgivning
Sådan til Design Shoes
Sådan må Smokey Eyes
Vinduesramme Reparation
Sådan får du bedre gas kilometertal
Stærke kvinder Citater
Vindueskarm erstatning
Permanentet hår Shampoo
Vægpaneler Designs
Sådan Win kærligheden tilbage
Palm Tree Decor