Sådan får du stearinen Out of Carpet

Uanset om det er en familiefest eller en særlig, hyggelig middag for to, duftende designer stearinlys finde vej som dekoration stykker for næsten alle sådanne lejligheder. Der er en hage i dette selv, ofte gange finder vi (og dens blevet en personlig oplevelse for), at voks dyppelse fra lysene tendens til at forårsage grimme pletter på vores tæpper, duge, møbelpolstring, osv. Dette gør os spekulerer på, hvordan man få stearin ud af tæppe eller en dug?. Hvis du også er på udkig efter et svar på dette spørgsmål, så har du landede på den højre side. For at gøre det nemt for dig, er der nedenfor et skridt klog vejledning om hvordan man får stearinen ud fra tæppe. Læs mere på gulvtæppet pletfjerning.
Sådan fjernes stearin fra Carpet
Trin 1: Den første ting, du skal gøre for at rense stearinen ud af tæppe, er at skrabe så meget voks som muligt fra gulvtæppet, ved hjælp af en skarp genstand, såsom smør kniv eller en ske.
Trin 2, når den overskydende voks er taget ud, vil du bemærke, at der stadig er nogle genstridige voks, som holder fast i tæppet. For at slippe af med, at placere nogle isterninger på de resterende voks i omkring fem minutter. Isterninger vil hjælpe i hærdning af voks og dermed selv de stædige voks i tæppet kan senere fjernes ved hjælp af en kniv.
Trin 3: Tag en gammel avis og placer det over voks på gulvtæppet. Tag et varmt strygejern, sæt den på lav og placere den på avisen. Dette vil hjælpe med smelte voks og dermed inden for ingen tid vil du se, at det vil få absorberet af papiret. Gentag denne proces et par gange, ved at ændre papiret igen og igen.
Trin 4, Nu, hvor voks er fjernet, er det tid til at fjerne stearinen pletter fra tæppet. Disse pletter er forårsaget af de benyttede farvestoffer i voks. At fjerne pletter, gælder gnide alkohol på tæppet område, der er plettet. Senere lægge et stykke hvidt papir håndklæde over pletten til udslette overskydende alkohol og voks farvestof pletten.
Trin 5; Gentag trin 4 et par gange, dvs skamplet væk pletten og overskydende alkohol fra stedet et par gange, ved at bruge friske og rene papirservietter, indtil hele pletten og voks er udslettet, og der er ikke flere pletter, der vises på køkkenrulle, rengøring post.
Trin 6; Når voks og farvestoffet pletten er fjernet, er det næste skridt i, hvordan man får stearinen ud af tæppe, er at rense området med en mild sæbeopløsning og postevand. Post rengøring, tørre tæppe område, der er blevet rengjort så hurtigt som muligt, ved enten at bruge en ventilator eller en føntørrer, så farvning ikke finder sted.
Læs mere på:; Tæpperens, tæppe Stain Removal Tips: pletfjerning fra Carpet; Sådan fjernes Carpet Pletter; Sådan Clean Carpet Pletter, jeg håber du nu ved hvordan man får stearinen ud af gulvtæppet. Et sidste tip, før jeg logger ud – alt imens man følger ovennævnte fremgangsmåde, skal du huske at være meget blid og forsigtig med tæppet for at undgå at forårsage nogen form for skader på den.

Øjenbryn Dye
Højdepunkter for Black Hair
Kreative Måder til Ask en Guy til en Dance
Maskerade Party Idéer
Brusk Øreringe
Hvordan at slippe af rotter
Kameralinsen Reparation
Front Yard Landskabspleje Planer
Hjemmelavet Facial Opskrifter
Gearkasse Problemer
Øjenbryn Hair Removal