Sådan får du slipper af Vaskebjørne

Vaskebjørne er nataktive dyr, så den eneste gang, du kan finde ud af, at de er blevet omkring, er trods alt skaden er sket, mens du sov. De er en fælles arter, der primært udbredt i byområder, hvilket er grunden til de fleste af jer kan blive konfronteret med et problem med dem. Selv om de synes at være meget sød, og kan friste dig nok til at vedtage dem, de er hyperaktive og meget stærk. De er også altædende, hvilket betyder, at de vil spise noget i syne, fra mad fra Dumpster, til din egen kæledyrs mad.
While vaskebjørne sædvanligvis angribe værfter, de undertiden kan indtaste din huset gennem taget og bor på loftet, hvilket medfører en masse skader i og omkring. Deres efterladenskaber kan indeholde rundorm hvor menneskene kan også kontrakt. Bortset fra, at de kan overføre sygdomme til dit kæledyr også. Før de forårsage, at en yderligere skade på dit hus eller værftet, eller til dig Lad os finde ud af hvordan at slippe af med vaskebjørne.
Hvordan man Komme af Vaskebjørne Fast
Ansæt denne taktik for at forhindre og slippe af med disse irriterende dyr, og få dig en vaskebjørn uden hus og gård.
Dække trash; Vaskebjørne er let tiltrukket af skrald. Alt, hvad de leder efter er mad. Men når de komme ind i papirkurven, kan de skabe ravage rundt. Hold papirkurven dækket. Nu kan de stadig let adgang til bin, så placer en sten på låget af skrald kan. Også når de skiller sig madaffald, sikre, at den er grundigt pakket ind for at mindske lugten, der kan lokke vaskebjørne.
Hold din værftet ren; Hvis du har fugle foderautomater, eller foder til selskabsdyr ligger udenfor i din værftet, er det en klar opfordring til vaskebjørne at komme og nyde festen. For dem af jer som står over denne ildprøve, ønsker og vide hvordan slippe af vaskebjørne i din værftet, for vane forlader selskabsdyr mad udenfor, ved tømning fugl foderautomater og sikring ingen mad poster ligger i din værftet afbryde. When vaskebjørne angribe gården, de selv ødelægge planterne, der er omkring, og grave huller i græsplænen for at gøre en hule der. Er det vigtigt, at før du huset en hel pakke med vaskebjørne, du lære at slippe af med dem.
Protect dit hus fra dem også, hvis du skal vide, hvordan man kan slippe af vaskebjørne i dit hus, være opmærksomme på disse forhold. Hvis du har en guldfisk or koi fisk dit vindue, kan det nemt bruges som en vaskebjørn middag. Slippe af alle disse attraktioner for at forhindre dem kommer i dit hus. Også, hvis du har en dør for dit kæledyr, forsegle døren indtil vaskebjørn giver op på at forsøge at komme ind i huset derfra. Hold døre og vinduer sikker, da vaskebjørne er fremragende klatrere og vil nå enhver højde at få i. Denne metode skal ansat ett par dage mindst indtil du har kunnet til modvirkning af vaskebjørne.
Use vaskebjørn repellanter, Tilsyneladende, stærke lugte som dem kæledyr urin og ammoniak frastøde vaskebjørne fra værftet. Tørret kæledyr urin er tilgængeligt på PET butikker, som du kan drys i din gård og holde vaskebjørne væk. Selv om denne metode ikke er blevet effektivt bevist, har et par folk med held i stand til at frastøde vaskebjørne ved at ansætte disse taktikker.
De kunne være på loftet; Som nævnt tidligere, kan vaskebjørne nemt nå alle højder, og loftet er en attraktiv plads for dem at leve og yngle lidt vaskebjørne. Én måde at holde dem væk, er at trimme alle de filialer, der fører til dit tag og gør det nemt for vaskebjørne at få adgang til loftet. , Hvis de allerede har angrebet loftet, så er det klogere til at søge professionel hjælp. Dette skyldes, vaskebjørne meget beskyttende omkring deres små, hvis man forsøger at fjerne vaskebjørne selv kan bevise farlige for dig. Søger hjælp fra en ekspert kan også sikre, at problemet er blevet fjernet fra rod.
Brug ikke vaskebjørn fælder; Selvom fangst vaskebjørne er blevet anbefalet af mange, er det ikke lovligt i mange stater til fælde og flytte vaskebjørne. , Hvis du vil undgå at komme i problemer med de retshåndhævende myndigheder, kan du prøve at forhindre dem i stedet for at fjerne dem selv.
Læs mere på:; Do It Yourself Skadedyrskontrol; Electronic Skadedyrskontrol Devices; Kom slippe af vaskebjørne er mulig hvis nogen af ​​disse ovennævnte metoder er anvendes. Hvis du stadig støder på et problem, komme i kontakt med en professionel agentur eller en dyreliv ekspert som din sidste løsning på, hvordan man kan slippe af vaskebjørne.

Tilstoppede vasken
Floor Tile Fjernelse
Skin Care Rutinemæssig
Anker Tatoveringer til piger
Fotos på lærred – Hvordan Gør-det-selv
Plus Size brudekjole Patterns
Hvordan man kan dræbe edderkopper
Bull Tatoveringer
Knockdown Loft Texture
Udendørs Accent Belysning
Hvordan man Paint ett Door