Sådan får du langt hår

Og glem ikke, at jorden lækkerier til at føle dine bare fødder og vindene lang tid at lege med dit hår. ~ Khalil Gibran
Det er en lyksalighed at få vind lege med dit lange hår. Sunde lange hår er åndeløst sanselige og helt uimodståelig. Helt ærligt, er hver pige drømte om at have saftig lange låse. , Og jeg mener ikke lang, kedelig og uendeligt monotont håret som Rapunzel. At have hår, der er sjov og flirtende og dog elegant, når du ønsker dem at være, skal du tage et par indsats. Jeg vil besvare jeres forestående spørgsmålet om, hvordan man kommer langt hår. Men hvis du virkelig ønsker hårvækst metoder til at arbejde, flid og engagement, er de to hemmelige ingredienser, kan du ikke give afkald på denne mission. Så Lad os komme i gang …
Kom langt hår Naturligvis
Hvad er dit hår’s Style?, Kruset, tør, silkeagtig, sort, blond, fedtet, bølget, lige, krumme, tynde eller tykke, hvad er dit hår stil? Identificer den kategori af dit hår at vide, hvordan du får langt hår hurtigt. Nogle af jer måske føler, at dit hår har en hjerne af sine egne, da det holder oscillerende fra tør til silke eller fra krumme ren. For dem af jer, der føler dette, kan du prøve og forstå den generelle tendens i dit hår og gå videre med næste trin.
Maintaining Hygiejne, hver dag udsat for støv, forurening og andre skadelige eksterne faktorer, man kan slippe af sted med undskyldninger for dandruff og kløende hovedbund, men en af ​​de fremmeste tips for at få langt hår, er at holde den eksisterende længde rene, så meget som muligt . Bedste skæl hjem afhjælpe og kløende hovedbund hjem afhjælpe er en blanding af jojoba og kokosolie. Bland omkring 4 dråber jojoba olie i en kop varm kokosolie og massere din hovedbund. Du skal være i overensstemmelse med denne. Resultaterne vil tage omkring 1 og en halv måned til at vise. Voksende glat hår er lettere end voksende tørt og kruset hår. Det er grunden til, jeg sagde, vil du nødt til at tage arbejde. Må ikke tabe modet på grund af disse uregerlige knob, og vi vil finde en vej ud.
Lad dem vokse, Fristelsen til at klippe dit stædige hår er uundgåelig. Skære dit hår ikke vil gøre dem vokse længere. They bare vokse tilbage til den forrige længde og forlænge din indsats. Således undgår at klippe håret. Mange kvinder tror på ‘trimme hår’ under pres fra en stigende spaltede ender. Hvis du tager godt pleje af dit hår, hvorfor skulle de split? Så hvis du har besluttet at klippe dit hår, få ett trim dag (og bare ett trim, omkring halv en tomme) og omsorg for dem, så de forbliver i god form. Masserer din hovedbund med hår olier stimulerer blodgennemstrømningen og hjælper med voksende hår. Læs mere om hvordan man dyrker langt hår.
Vask dit hår; vask dit hår regelmæssigt er den vigtigste del af hvordan man får langt hår naturligt. Du har brug for at vælge den rigtige shampoo og de bedste hårplejeprodukter til dit hår. Det er temmelig meget en trial and error metoden. No short cuts Her. – Undskyld. Vask dit hår med lunkent vand og altid condition dem, for at forhindre dem i at brud og sammenfiltring. Også aldrig kam dit hår, når de er våde, det får dem til at bryde endnu lettere.
Og endelig … , Tips til hvordan du får langt hår, er aldrig at binde dem op for stramt. Det kan forårsage en vigende hårgrænse også. ; Altid dække dit hår, når du går ud for at beskytte dem mod forurenende stoffer. ; Brug en kam med tykke Borster, da det er lettere at kam med. ; Vær forsigtig ved håndtering dit hår og sikre en korrekt hårpleje. Håndtering dit hår barsk vil kun forværre problem. , Og endelig dit hår er en klump af proteiner. Så inkluderer en masse proteinrig madvarer i din kost.; Dette var mit svar til, hvordan man får langt hår. At konkludere, jeg vil gerne sige til aspiranterne er kærlighed dit hår og forkæle dem. Held og lykke!

Hvordan man kan fjerne statisk elektricitet
Trendy Hairstyles for kvinder over 40
Microdermal Implantater
Orientalsk Liljer Betydning
Paint Over Baggrund
Hvordan man rent Vaskemaskine
Installer en loftsventilator
Hjemmelavet Tattoo Gun
Omkostninger til at bygge et hus per kvadratfod
Paint Job Omkostninger
Bedst Truth or Dare spørgsmål