Sådan får du krøllet hår

Krøller give dit hår en dragende udseende og tilføje en subtil antydning af glamour til dit udseende. Overflødigt at sige, er det meget efterspurgt af kvinder, der ønsker at se sexet. Selv kvinder, der ikke er fødes med krøllede hår konstant på udkig efter nyere måder at krølle håret. Markedet er fuld at krølle produkter som geleer, mousse, krøllejern, ruller osv. Så hvis du ønsker at krølle dit hår, men kan ikke beslutte, om hvilket produkt til at gå efter, så er denne artikel kan hjælpe dig ud. Nedenstående er nogle tips om hvordan man får krøllet hår ved hjælp af forskellige teknikker. Mere om, hvordan krølle håret.
Tips til at få Curly Hair
Sådan får du Curly Hair Brug et krøllejern, våde dit hår med koldt vand og kradser det op, som du ville gøre under en normal shampoo. Derefter skylle det under en varm bruser. Hæld en kop af mælk og arbejde det godt at tilføje tekstur til dit hår. Igen skyl med varmt vand. Derefter shampoo og tilstand dit hår som normalt. Skyl og gentag proceduren. Wrap dit hår i et håndklæde, så at absorbere overskydende vand. Nu, mens dit hår stadig er vådt (men ikke dryp våd), sat på curlere. Sørg for at du ikke vil efterlade sig hårstrå. Spray alle dine hår med en hårspray. Derefter føntørre dit hår og slips kun halvdelen af ​​dit hår. Brug et krøllejern, strygejern den løse hår forneden. Snør den øverste halvdel hår og gentage samme procedure. Mere om, hvordan man krølle håret med krøllejern.
Sådan får du krøllet hår er naturligvis, Wet dit hår med koldt vand og derefter skylle det med varmt vand. Shampoo dit hår ved at arbejde op god skum. Gentage det et par gange, hvis det er påkrævet, og derefter konditionere den. Wrap dit hår i et håndklæde og lade håndklæde, indtil det overskydende vand er absorberet. Udrede dit hår ved hjælp af en bred tandet kam. Anvende nogle leave-in conditioner til glatte, silkeagtige hår. Start fletning dit hår. Hvis du kun ønsker et par krøller, så skal du skal gøre 4-5 fletninger (antallet kan variere afhængigt af mængden af ​​dit hår). På den anden side, hvis du ønsker omfattende krøllet hår, så er du måske nødt til at gøre mange små fletninger. Føntørre håret, når du er færdig med fletninger. Enten forlader fletninger natten ved at sove på dem, eller du kan afbinde dem efter 3-4 timer. Dog, sørg du ikke kam hår, efter afbinding your fletninger. Hvis du spekulerer på om, hvordan du få kort krøllet hår, så skal du have indset, at det faktisk ikke er den teknik for dig. I så fald kan du henvise til den næste metode. Mere om hvordan man kan gøre dit hår krøllet.
Sådan får du Curly Hår med Curlers; Hvis du ikke har tålmodighed til at rulle din hår og pin det op, så kunne curlere være din mulighed. Shampoo og tilstand dit hår som normalt. Mens din hår stadig er fugtig, satte rullerne på. Du bliver nødt til at forlade dem på natten over. Sover på curlere vil gøre ondt, men det er den lille offer du bliver nødt til at gøre for at få disse dejlige låse. Om morgenen, føntørre dit hår i omkring et minut, før udrulning rullerne. Dette er en sikker skud måde at få virkelig krøllet hår. Mere om hvordan man laver glat hår krøllet.
Håber, at disse tips om, hvordan du får krøllede hår, hjælper dig med at få den ønskede krøller. Men hvis du vil have krøllet hår, der vil vare i flere dage, så perming er den eneste mulighed. Men så kan du have at gå på kompromis med tekstur i dit hår.

Sådan ansøger Mascara
Nem at dyrke planter
Hjemmelavet Facial Scrub
Master Bedroom rhus
Hvordan man kan anvende makeup som en professionel
Køkken Island Designs
Forsinket Fødselsdag Meddelelser
Tændingskontakt Problemer
Havefest Idéer
Tag haglskader
Summer Wedding Farver