Sådan får du god søvn

Det var næsten en ugen, at Jeremias ikke havde sovet godt. Det var som påvirker hans arbejde, hans hele tiden og han var gnaven al den tid. En dag, bedrøvet og totalt hjælpeløs, han gik til lægen. Lægen gav ham et par forslag om at få en god nats søvn for startere. Heldigvis for Jeremias, det virkede og hvordan! Han var tilbage til sin egen lykkelige, veloplagt og hårdtarbejdende selv.
Dette er den anekdote ikke bare om en Jeremiah, men mange flere iblandt os, der har været igennem faser af ikke at få en god søvn. Stillesiddende livsstil (for de fleste af os), stress og spændinger, uregerlige arbejdstider og så videre, alle bidrager til manglen på søvn. Ikke at forglemme forkerte spisevaner! Hvordan kan alt dette løses og fået fjernet, og hvordan man får god søvn? Her er de mulige svar!
Måder at få god søvn
Bedtime Stories?; En halv time før man faktisk går til at sove, skal du være helt afslappet. Du skal forkæle dig selv med aktivitet, som frigør dig på dit stress og beroliger dit sind. Læs humor eller lytte til beroligende musik, skrive eller bare tage en dejlig bad. Dette skal følges nøje. Denne gang bør aldrig blive brugt på at arbejde på computer eller se tv. Ingen hjerne stimulere aktiviteten er den ting at huske her.
Ingen dag Dreaming, napping i dagtimerne – som kan føre til at drømme er et komplet nej nej, hvis du er kigger på, hvordan du får god søvn om natten. Napping selv efter du taber sove anbefales ikke. Bare stå op og gøre noget, når du søvnig. Dette er især for dem, der lider af søvnløshed.
Tid Fortællinger; Indstil et tidspunkt og sørg for, at du rammer posen omkring samme tidspunkt om natten. Må ikke gå i seng for tidligt eller for sent end det. Indsuge og følg denne rutine, beslægtet med dit måltid gange. Ligesom du bliver sulten på bestemte timer, denne gang vil indstilling sørge for, at du er i stand til at sove på det pågældende tidspunkt. Læs mere om, hvordan man i søvn.
Pumpe det op, træne på daglig basis, og trættende selv er et must at sove godt. Et dybt, roligt sove kan forsikres af motion, samt nogle mentale øvelse, for eksempel, meditation. Fysisk aktivitet kunne være noget – arbejder i motionsrummet, løb, cykling dans, aerobic, kampsport – hvad som helst, du ønsker at gøre. Læs mere på tricks kan falde i søvn hurtigere.
Du skal Manage It, Hold en tidsplan, hvori du ved hvad du skal gøre, hvad du har gjort, hvad du ikke skal gøre og fastsætte på en ru rutine, og holde sig til det, hvad så nogensinde. Må ikke gøre weekenden en undtagelse, vil det gøre tingene sværere for dig den næste uge. De ting at gøre er afgørende, fordi så ville du ikke holde sig vågen på grund af noget lignende Åh nej! Jeg var nødt til arrangere dette møde og dato (eller lignende), og det helt gled ud af mit sind! “Hvad nu?’
Room Groom; Er din seng og andre ting comfy nok? Er din pude af den ønskede tykkelse? Er rummet mørkt nok, når du sover? Disse er nogle flere faktorer du skal se på med hensyn til hvordan man får god søvn. Hvis det er støjende, kan du ikke kontrollere det, når kilden er udenfor dit hus. Men hvis kilden er inden huset, ideelt for at sove godt, skulle du nødt til at bremse det. Hvis rummet er for varmt eller for koldt, selv da din søvn kan være påvirket.
Buste Stress; Lad arbejdsrelaterede og faglige spænding ved din hoveddør, før du indtaster dit hjem. Stress, spændinger og angst er en stor sove frastødende. You hjerne er overanstrengt, tænker om problemer og du er ikke afslappet. Derfor søvne gælder for et kast. Så holder stress og angst væk er en af ​​de bedste måder at faldet i søvn.
Nej til Koffein og Alkohol, Forbruget af te-og kaffe bør begrænses. In Faktisk undgå drikkevarer med koffein i eftermiddag og aften. En anden ting, der skal undgås, hvis du ønsker at sove godt, er at holde alkohol i skak. Selv om det er rigtigt, at alkohol hjælper med falde i søvn hurtigt, hjælper det ikke at sove i længere tid. Selv en lille glas kan påvirke vores søvnmønstre. Læs mere på teknikker til at falde i søvn.
Det var de generelle retningslinjer for, hvordan du får god søvn. Der kan være nogle andre forhold end fra stress og alkohol, som kan forstyrre din søvn, ligesom graviditet. Så mantra for hvordan du får god søvn ved graviditet, er at hengive sig til afslappende teknikker, se, hvad du spiser, undgå ryge og dybest set have en sund livsstil. For moms at være, selv hvis du får den tidligere faktorer på plads, er du næsten sikker på at få gode sove!
Læs mere på; søvnproblemer om natten, svært ved at falde i søvn, i sidste ende, hjælper hvad du slappe af og gå ind i denne salige verden of søvn er et personligt valg. Hvem ved, kan du finde dit eget svar på hvordan du får god søvn og strejfe rundt i drømmeland?

Flydende Væghylder
Tankevækkende citater
Kreative måder at sige Jeg elsker dig
Coed Baby Shower Idéer
Maleri Tips og tricks
Store indendørs Planter
Asbest i boliger
Isbryder Spørgsmål
Hvordan at slippe af fejl i stueplanter
Katalysator Omkostninger
Sådan får du slipper af Vaskebjørne