Sådan får du en kæreste

Renee er en fjorten år gammel, der har alt her i livet. Hun har kærlige forældre, hun er smart, intelligent, god til at se på, smukt på hjerte og altid klar til at hjælpe og række ud til andre. Men der er stadig en ting hun føler der mangler i hendes liv, det vil sige, en kæreste. Mens alle hendes venner og piger hendes alder er dating, har Renee ikke har en tæt fyr ven.
Har du befinder dig i en lignende situation? Føler du, at du har alt at gå for dig, kan det ser eller hjerner, stadig, drengene synes ikke at spørge dig ud på en date? Hvis ja, tro så mig, du er ikke alene. Jeg husker, da jeg var ung, jeg også havde oplevet det samme. Det var omkring dette tidspunkt kun, at min ældste søster havde et hjerte til hjerte samtale med mig og gav mig et par tips om hvordan man kan tiltrække en fyr eller gøre ham falde i kærlighed med dig. Så hvis du ønsker at vide, hvordan man får en kæreste, så her er nogle af de nyttige tips, som vendte mit liv omkring. Læs mere om dating tips.
Tips om hvordan man får en kæreste
Kend dine præferencer; Når du er ung, du generelt ikke er bevidste om, hvad slags kvaliteter du ønsker i din kæreste. Forståelse dine præferencer er det den første ting, du skal gøre, når de søger en kæreste. Er det ser, der gør du kan lide en fyr eller er det hans sans for humor? Kan du lide fyre, der er populære i skole eller kan du lide genert dem? Så det første meget vigtige tip om hvordan man får en kæreste i midt skole eller på anden måde, er at vide, hvad du ønsker. Når du ved de ting, der tiltrækker dig til en fyr, er det lettere for dig at finde drengen efter eget valg.
Sæt din Best Foot Forward; Nu hvor du ved, at der er en særlig fyr på din skole eller kollegiet, der er præcis den slags person, som du drømmer om, gør en indsats for at få bemærket af ham. Og den bedste ting at gøre dette, er altid at gøre et godt indtryk ved at sætte din bedste fod frem. Så tip nummer to om hvordan man får en kæreste i gymnasiet eller for den sags skyld hvordan man får en kæreste i college, er at klæde godt. Køb nye kjoler, som passer til din kropstype, der er fremhæve din stærke sider og skjule dine fejl. Du kan tage ved hjælp af din storesøster, nogle ven eller endda din mor til dette. Vælg lyse farver som rød, pink og gul til din garderobe. Da de fleste fyre i den alder, skønhed foretrækker over noget andet (jeg kender dens trist men dens sande), vil din stil, og ser helt sikkert tiltrække en masse fyre. Læs mere om hvordan man kan tiltrække en fyr.
Være venner med den fyr, du ønsker, forsøger at blive venner med den fyr du kan lide. Du kan starte med at være venner med sine venner. Se, om du har nogen fælles venner, hvis ja, drop et hint eller fortælle dem henkastet om din interesse i ham. Husk, ikke at forfølge den fyr for meget, da fyre gerne jage piger snarere end at blive jaget. Hvis den fyr du er interesseret i, er medlem af en klub i skole, optages i denne klub. Kort sagt, være venner med ham krog eller skurk. Læs mere på dating spil til piger.
Vent på ham at invitere dig ud; Når du er venner med den fyr, flirt med ham en smule. Gør ting, der vil helt forvirre ham såsom at være mere end venlige til tider og være totalt uinteresserede i andre. Hvis den fælles venner allerede har fortalt ham om din smag for ham, vil en sådan uregelmæssig adfærd sikkert forvirre ham. Nogle gange, så fortæl ham subtilt at du kan lide ham, men ikke spørge ham ud. Start opretholdelse af kontakt med ham gennem e-mails og chatte med ham engang imellem. Hvis den fyr kan lide dig, eller er tiltrukket af dig, vil han sikkert spørge dig ud.
Læs mere på:; Sådan får du en fyr til Like You, hvordan man få nogen til at Like You, og jeg håber nu, du ved, hvordan man får en kæreste. Selv er kærlighed og liv både mærkelige og ja, være åben for det uventede i begge. Det kan ske, at du kan lide den mest populære fyr i skolen, men se dig selv at få tiltrukket en genert fyr som godt. Eller måske du starte lide en af ​​vennerne på den fyr, du er interesseret i eller værre, den fyr du kan lide starter dating din bedste ven. Således noget, kan når som helst ske, især når man er ung. Så jeg vil foreslå, stoppe med at være hængt op på at finde en kæreste, bare nyde livet, gør dit bedste i hvad du tager op, og alle andre ting vil automatisk falde på plads.

Transmission Problemer
Pejs Problemer
Gipsvæg Texture Teknikker
Weekend Citater
Fake øjenbryn
Forårsfest Temaer
Vin Stain Removal
Forståelse Mænd i Forhold
Engelsk Ivy Plant
Frygt for Numbers
Beach Wedding Hairstyles