Sådan får du den fyr, du Want

Hvordan du får den fyr, du ønsker? Hmmm … nogensinde hørt, hvad du ser, er hvad du ønsker, og hvad du går op mod at gøre det din?! Det er sådan noget. Har du ikke planer dine investeringer, for at få det bedste afkast? Har du ikke spare op til at købe hus af dine drømme? Og du ikke lave lektionsplaner til top jeres eksamen? Fællesnævneren for alle disse, er en plan. Hvis en plan, gør kunne dine drømme gå i opfyldelse, så hvad er der galt nu? En plan er alt, det kommer til at tage, for at få manden af ​​dine drømme. En lille ændring i holdning og med en perfekt plan, lad os komme i gang med at besvare spørgsmålet om, hvordan man får den fyr, du ønsker.
Tips om hvordan man får den fyr, du Want
Ønskeliste; Den indledende fase eller den første uge af tips om hvordan man får den fyr, du ønsker, skal du arbejde på dig selv. Efter alt, altid man har en pris at betale. Så hvis du ønsker at få en fyr, der er kunstnerisk, følsom, økonomisk og følelsesmæssigt sikkert, åndelige, give, ærlig, politisk bevidste og veluddannede, du også bliver nødt til at sætte dine bedste fod frem. På et stykke papir, nedskrive din ønskeliste (den slags mand du ønsker at være med) og på den anden side, ned skrive, de ændringer, du har at gøre i dig selv. Arbejde på dine styrker, gode kvaliteter, din holdning og forsøge at indarbejde kvaliteter af din drøm mand. Denne måde din søgning vil blive lettere, da folk med lignende kvaliteter, vil gå op til dig, i stedet for dig gå op til dem.
Socialisere, socialisere er en meget vigtig del af hvordan man får den fyr, du ønsker at falde for dig. Stop klager over, “der-aren’t-enhver-god-mænd-around«. Hvis det er tilfældet, så har du ikke kigget hårdt nok. Grilning arbejdstid levner megen plads til at hænge ud med vennerne. Men nu, at du vil manden i dine drømme, du har fået at gøre en indsats. Fortæl dine venner, at du er interesseret i at møde mænd (i overensstemmelse med det ønske listen) og resten vil ske på egen hånd. Udvid din horisont, og du vil finde en masse muligheder. Vove sig ud på steder at mødes singler eller steder at mødes mænd. Jo flere, jo bedre, og så skal det være. Prøv det! Læs mere om hvordan man griber en fyr.
Dating, og du kan aldrig vide dybden af ​​vandet, uden at hoppe i den. Med muligheder massevis, tage en dukkert og begynde dating. Frygt ikke at blive såret eller tabe. Hele paradeforestilling, af dating nogen, der gjorde ham falde for dig, at være sammen med nogen, som du kan snakke med, tage tingene fremad, er lyksalighed. Og hvis alt er det til at mislykkes, er det altid værd at en oplevelse. Kjole op for nogen, kan du besøge fin restaurant, sip en god vin og få nogle handling. Hvis du ikke er alt for sikker på om din date, så husk, du er der bare at have det sjovt. Så glem alt om at blæse det. Have det sjovt!
Great Expectations; Når du starter dating, vide hvad de kan forvente fra den person, er du dating. Du kan være på udkig efter din soulmate og fremtidige sammen. Men alle de idylliske forestillinger kommer til en ende, når manden i forholdet, indser han ønsker noget andet. Lad dit forhold udvikle sig naturligt med hinanden, i stedet for at hoppe på konklusioner og urokkelige afgørelser. Tag dig tid til at obligation med hinanden, både følelsesmæssigt og fysisk. Den vigtigste del om, hvordan du får den fyr, du vil kunne lide dig, er at kunne lide dig selv, når du er omkring ham.
Læs mere på:; Hvordan kan man se hvis en fyr kan lide dig; Sådan får du en fyr til Like You; Den sidste del af hvordan man får den fyr, du ønsker, er at have det sjovt mens du gør. Mænd som kvinder, der ved, hvordan man le, dem, der har en god sans for humor og er deltagelse. Ved at følge de gode råd om hvordan man får den fyr, du ønsker, kan du sikkert, find din prins charmerende. Held og lykke!

Hawaiian Tattoo Design
High Tea Party
The Notebook Movie Quotes
Bedste Vandtæt Mascara
Hvordan man Tap ett Keg
Sådan Gør Hair Gel
Skal jeg kalde ham
Monkey Tema Baby bruser
Senior Pranks
Hotteste Pepper i verden
Orientalsk Liljer Care