Sådan får du Crayon Ud af Tøj

Hvis du elsker at arbejde med farveblyanter eller har fået børn derhjemme, tøj farves med farveblyanter er helt sikkert ikke en sjælden udsigt for dig. Du skal være på udkig efter måder på, hvordan du fjerner farveblyanter fra tøj. Her har du åbnet den webside, som vil give dig nyttige oplysninger. Hold læsning.
Instruktioner om Crayon pletfjerning, Der er nogle materialer, som du har brug for, for at fjerne oliekridt pletter ud af tøj. Disse omfatter et rengøringsmiddel, helst med pletfjerning dem, vaskeklud eller et stykke køkkenrulle, vaskemidler, opvask opvaskemiddel og farve sikker blegemiddel.
Spred vaskeklud eller køkkenrulle på gulvet eller på et bord. Tag det stykke tøj, der er blevet farvet med farveblyant og sprede det på køkkenrulle. Sørg for den side, der er plettet med farvekridt ansigter op. Sæt nogle pletfjerning vare på farvede område. Lad det forblive uforstyrret i ca 10-15 minutter. Dette er nødvendigt for at trænge ind på det aktive stof findes i Pletfjerner produktet. Hvis det er nødvendigt, sætte nogle flere beløb af pletten fjernes produktet. Formålet er at mætte klud med det. Dette vil gøre opgaven med at fjerne farvekridt ud af tøjet en smule lettere og enklere.
Efter afslutningen af ​​den anbefalede periode, flip-over tøjet. Den side, stod over gulvet skal vende op nu. Sætte nogle beløb på pletfjerning produkt på de farvede område på klud. Igen, gør det muligt at bo og mætte klud i 10-15 minutter. Tag den opvaskehandsker væske og hæld en lille mængde af det på de farvede område af kluden. Gnid den forsigtigt med en pensel. For bedre og hurtigere rengøring, gnid det separat på begge sider. Du kan drys et par dråber vand, hvis du føler behov for.
Tag en spand med varmt vand. I blød klud udarbejdet i ovennævnte skridt i denne varme vand. Denne særlige skridt vil bryde limning mellem stoffet og pletten ingredienser. Lad det at opholde sig for omkring en halv time. Tag dugen op af vandet og børst de farvede regionen på det med penslen. Sørg for at du gør det skånsomt som overdreven gnidning kan rive dugen. Put det i en spand almindeligt varmt vand. Tag den ud igen og pres overskydende vand. Gentag denne særlige trin at sætte klud i varmt vand og udkonkurrering af overskydende vand, 2-3 gange. Du vil opleve, at pletten er falmet i stor udstrækning. Læs mere på pletten fjernes fra tøj.
Et meget vigtigt punkt er værd at nævne her, er at prøve noget for at beskytte farven af ​​stoffet. Du skal bruge en farve-safe blegemidler for at holde stoffet farve intakt. Brugen retning er normalt nævnes tydeligt på pakningen. Gå ud og få en kvalitet, farve-safe blegemiddel for at fjerne farvekridt pletter helt fra dit tøj. Spred kluden behandlet på denne måde ud i solen. Lad det lufttørre. Hvis du stadig finde pletter af farvekridt på tøjet, skal du gentage alle trin i oliekridt pletfjerning beskrevet i denne artikel. Dette vil helt sikkert give dig en plet fri klud, hvis det ikke efter den anden så helt sikkert efter tredje vask. Nu læbestifter også indeholde en vis mængde voks, så det ville gøre dig godt at tjekke ud læbestift pletfjerning.
Spekulerer hvordan man får farvekridt ud af tøj, der har tørret. Der kan være visse ting, der kan gøre dit arbejde lettere. Crayon har voks som et sine vigtigste ingredienser. Derfor vil gnide voksen indskud i pletten på kluden hjælpe dig meget til at fjerne oliekridt mærker fra kluden. Skrab voks ud med en kniv. Du kan også bruge en isterning til at fjerne voks fra pletten. Følg alle instruktionerne, der er nævnt her i denne artikel om ‘hvordan man får farveblyanter ud af tøj “godt at få tøjet fri pletter og snavs når som helst.

Berømte One Liners
Hvordan man Texture Walls
Love Symboler
Hvordan man rent læder pung
Asscher Cut Diamond Øreringe
Unikke citater og ordsprog
Arsen Bruger
Sådan Gør Paper Beads
Speedometer virker ikke korrekt
Sådan ændres Brake Fluid
Picture Frame Idéer