Sådan bærer Leggings

Leggings har altid enten været elsket eller hadet. Der er ingen neutrale følelser leggings. Men som modetøj, er leggings et godt valg, og hvis den er slidt ret, kan de få det mode diva i dig. Problemet er ikke mange kvinder ved, hvordan man bære leggings. De har tendens til misforholdet forskellige andre beklædningsgenstande med dem, og ender pinlig selv. På den anden side mener nogle kvinder deres alder upassende at bære leggings. Lad mig fortælle Dem, at der ikke foreligger en sådan regel. Netop det, at du er opmærksom på din alder, gør det okay for dig at bære leggings. Det er op til alle jer forvirrede kvinder, som jeg præsentere dig, hvordan du bære leggings.
Sådan bærer Leggings?
Må ikke antage, at leggings er kun et element, der tilhører teenage mode eller retro mode. Som jeg nævnte før, kan kvinden i dag let bortføre leggings, forudsat at de er slidte ret. Lad os se på, hvordan man parrer dem op med forskellige beklædningsgenstande, og nogle dos og don’ts omkring iført leggings.
Sådan bærer Leggings as Pants, Den første og mest vigtige punkt skal gøres her er, at når vi taler om leggings as bukser, betyder det ikke, at de kan erstatte jeans. Leggings med hud-hugging, og hvis bæres med noget, der ender over lår, kan se ligefrem tacky. Når det er sagt, er der mere elegante måder iført leggings as bukser. Bæres med en tunika top eller en rummelig kaftan bluse, der ender på midten af ​​låret, kan leggings faktisk fladere dine kurver. Da leggings er beregnet til at holde benene varme i vintrene, pair op leggings med en lang strik sweater, og holde det hele sammen med en iøjnefaldende endnu, subtil bælte. Husk ikke at lade nogen top du bære med leggings ende nævnte hofterne. De bør under alle omstændigheder dække hofterne. Færdiggøre hele look med et par ballerina sko eller gladiator sandaler, og en stor håndtaske til at gå med dem.
Hvordan man Bær Leggings med en kjole, Sats for en kjole med et lige snit, hvis du ønsker at bære det med leggings. Igen, et bælte holder sammen hele outfit er en interessant tilføjelse. I nogle tilfælde, vil selv en strømmende kjole ser fantastiske ud. Lad ikke længden af ​​kjolen at gå ud over knæene. Parret op look med spændende støvler med en lille hæl. Disse kvinder gad vide, hvordan at bære leggings med hæle, og som bare ikke kan færdiggøre en outfit med dem, skal huske almindeligt pumper er de mest foretrukne valg med leggings.
Hvordan man Bær Leggings med en nederdel, Den bedste formål tjent med leggings er, at de hjælper dig flagre dine ben uden at skulle vise hud. Som sådan, kvinder, der er ubehageligt med korte nederdele kan finde leggings til undsætning. Også, ligegyldigt hvor kort nederdel er, vil leggings dække op for dem. Husk ikke at gå til yderligheder. Ideelt set burde en nederdel slidt med leggings ende midt på låret. Noget kortere eller længere vil se usmagelig. En denim nederdel er det perfekte valg til leggins, men du kan prøve andre muligheder også.
Hvordan du Bær Leggings med støvler; Den bedste måde at bruge leggings med støvler er at putte dem i støvlerne. Du skal heller ikke gå for højt på den boot længde. Dette vil efterlade noget formål for leggings. Ankel længde støvler, med en meget lille hæl, er den perfekte måde at kombinere støvler og leggings sammen. Kontrast farven på leggings med de støvler, således at både at skille sig ud.
Inden vi slutter, beholde disse grundlæggende i tankerne, mens du vælger tøj med leggings. Din figur er en vigtig afgørende faktor omkring iført leggings. Hvis du er for krumme og ikke for høj, kan leggings ikke være for dig. Mens du vælger farven på leggings, så prøv at vælge en skygge, der supplerer outfit, snarere end åbenlyst modsatrettede det. Steer klart af fluorescerende nuancer, uanset hvad din gamle er. Må ikke bære meget stramme toppe med leggings. Den ideelle look er at parre en stor top med en lille bund til balance din figur. Efter alle disse tips, du stadig ikke kan spekulerer på, hvordan at bære leggings. Glamorize dig selv med denne vidunderlige mode tilbehør. Du kan bare ikke gå galt denne gang!

Hvordan man Bleed en radiator
Beach Bryllupper Kjoler
Forskellige ansigtsformer
Hvordan man kan se tyndere
Blå Blomster: Typer af Blue Flowers
Virkelig Funny Quotes
Fotos på lærred – Hvordan Gør-det-selv
Dragon Frugt Plant
Sympati takkekort
Beach Party Invitationer
Scottish Tatoveringer