Sådan bærer en lommeur

Er du blandt dem, der anses stilfuld? Er din personlige stil ‘suk-overtalelse «og fører til en følelse af misundelse blandt andre? Ja, så hvordan vil du gerne tage din stil kvotient i mode til et helt nyt niveau? Den perfekte måde at glam din stil straks skal bære en lomme ur. I modsætning til populær tro, det er ikke en arkaisk og gammeldags fashion statement, men fortsætter med at exhume en følelse af charme, elegance og enestående stil den dag i dag.
Hvis du er en tilhænger af iført elegante håndled ure og aldrig forlade dit hjem uden at bære en, så vil du måske overveje at lade lommeure i din garderobe eller helt skifte over til dem. Lomme ure har en helt anden mening for dem, at kan ikke sammenlignes med.
I de tidligere tider var lommeure båret for personer, der var rige. Det var en indikation af mængden af ​​velstand en person havde. Denne tendens fortsætter til denne dag. Det tager meget at kunne bære en lommeur med store Elan og storhed, og det er hvor, hvordan bærer du en lommeur bliver vigtig. Hvis ikke slidt korrekt, kan den låne penge til en pjusket og ud af sted se til den mest elegante af tøj.
For at spare dig selv fra denne skæbne, lære at bære en lomme ur i træk stykker.
At vælge den perfekte Watch, vælger et ur, der komplimenter til din personlige stil og de nyeste modetrends. ; Metallet du vælger bliver det stadig vigtigere. Går ind for en sølv ur, der har en sølv metal kæde fastgjort til det. Sommetider folk vælger en vagt på et metal og kæden af ​​en anden. Dette har en meget skurrende virkning. ; Af sølv ur er det foretrukne valg, fordi det går med alt. Guld på den anden side ikke nødvendigvis passer alle stilarter inden for tøj. ; Sådan Wear en lommeur med en Dragt
En dragt den rene personificering af stil. Det kan glamorize hele dit udseende straks og gøre dig synes som en demi gud. Team Din trop med en lommeur, og du får bogstaveligt talt har folk se sig over skulderen. Det kan låne dig om, at noget ekstra, og der fyldes du står miles fra hinanden i den kedelige Havet af dragter. Men hvordan man kan bære en lommeur på en dragt er vigtig. Selvom du ikke rigtigt kan gå galt med kombinationen af ​​en lommeur og farve, viser vi dig den rigtige måde for at gøre det. ; Vælg dit ur og kæde omhyggeligt. , Går ind for en fob kæde (en stil, der stammer fra den victorianske æra) eller enhver anden kæde stil. ; Dit ur vil blive tilknyttet slutningen af ​​dette fob kæde. ; Sæt denne kæde ved at klippe den til knaphul af din vesten eller kulør. ; Når du ikke bruger, vil lommeur placeres i bukselomme eller lommen på vesten (mod dig). ; Det eneste, der bør være synlig er fob kæden. ; Den ende af fob kæden kan dekoreres efter din personlige stil. Enten med en PIN-kode eller en skinnende bob. ; Kontroller, at der ikke er intet i lommerne, der kan ridse metallet af uret. ; Kæder kommer i flere varianter, hvoraf nogle af disse er: bælteclips kæder, t-bar kæder, vest kæder og knaphul kæder. ; Man kan også bruge et bælte klip kæde og fastgør kæden til et bælte, der tager det over længden af ​​bæltet og placere uret i lommen. , Hvordan til at bære en lommeur med jeans
En dragt er ikke den eneste beklædning, at man kan kombinere en lommeur med. Jeans som tøj er opstået, ikke kun som en afslappet form, men er også kombineres med visse former for tøj for at opnå en semi-formel look. Dette udseende er perfekt valg for, når man ønsker at se hverken for afslappet eller for formelt. Det er grunden til, at vi finder folk kombinerer jeans med formelle bluser eller veste. Det bringer om en meget unik stil. Ved gennemførelsen på med den samme tradition, kan man tilføje oodles til deres stil af ifører en stilfuld lommeur med deres regelmæssige par jeans. Det behøver ikke nødvendigvis at være en semi formel look, man sigter efter, men kunne meget vel kun være et helt afslappet look og lommeur vil stadig match! Det er magt lommeur. Hvis de er slidte ret, kan det gøre mirakler. Så for at så hvordan bære en lomme øje med jeans er ret enkel. ; Det første skridt er at vælge en god vagt. Disse dage er der flere fashionable ure, der er tilgængelige på markedet. Går ind for en, der vil komplimentere og tilføje til din personlige stil. , Igen, huske på, at kæden og se er lavet af samme metal for det classy effekt. ; Brug en af ​​flere typer af kæder og fastgør uret til det. ; Sæt kæden med et moderigtigt bob eller pin og derefter til bæltet eller knappen hul (efter din smag). Derefter anbringes uret enten i jeans lomme eller vesten lommen. ; Uret skal placeres mod kroppen, så når du fjerner det ud, det står over for dig og du kan nemt klare det. ; Den anden mulighed er, at den femte lommen, der er anbragt i den øverste del af forsiden lommer af dine jeans. Denne lomme vil blive meget mindre i forhold til de andre lommer, men giver et perfekt dække for dit ur. ; Man kan også vedhæfte kæden til selen og lad uret hænge løs. Men for at gøre dette, skal man sørge for at uret ikke kolliderer med noget andet. Derfor kæden skal være meget lille, så det ikke dingle faretruende fra siderne. ; Lommeure for kvinder
Lommen ur er ikke en stil, der er begrænset til mænd. En kvinde kan hold en lomme ur med hendes tøj lige så nemt. Når iført en nederdel, kan lommeur kæden lægges i lag med selen eller kan bruges som en kæde og være dinglede nede hende front som en halskæde. Eller i på samme måde som mænd gør, med en vest eller kæde. Hvorfor begrænse dig selv? Bruge dine egne geniale måder at style dit tøj med lommeure! Uanset hvilken stil De vedtager, at lommeur er sikker på at tilføje en sexet touch til enhver form for tøj! Læs mere på designer ure.
Nu, at du kender de forskellige stilarter af, hvordan man bærer en lommeur, gå derud, købe dig en og se din stil himmel raket? Du takke os for din pludselige forhøjede status!

Vindue Behandling af karnap
Mest almindelige navne
Zinnia Frø
Hvordan man rent Gas Ovn
Vinylbeklædning Farver
Hvordan man Fall Out of Love
Hvordan man kan skære Metal
Food Processor Vs. Blender
Sådan shrink Tøj
Gæste Soveværelse rhus
Sensitive Skin Cleanser