Sådan at udfylde en konvolut

Lige siden mennesker begyndte at bruge elektronisk post (E-mail), populariteten af ​​den ældgamle traditionelle brevskrivning og e-mail er sunket ned betydeligt. Dette fremgår af det faktum, at folk nu er begyndt at henvise sidstnævnte som »snail mail ‘. Meget få mennesker, især i de store byer, konsekvent brug ‘snail mail’. Den vane er næsten forsvundet fra folks liv og der kunne være et muligt tidspunkt i fremtiden, hvor det eneste sted du kunne finde en postboks eller et stempel, ville være et museum? Vittigheder fra hinanden, til trods for lynhurtige og super nemt e-mail, er der visse tilfælde hvor du skal bruge postvæsen. Disse kunne breve til visse institutioner, offentlige kontorer til en betaling bankcheck sendes ud, og endnu vigtigere at sende store pakker. This kunne stave ‘du problemer “(ja, i caps!) for de fleste mennesker, som de kunne have begravet denne vane sammen med prinsesse Diana. Men for at spare dig for blues, er instruktioner om, hvordan I udfylder en kuvert nedenfor.
Hvordan I udfylder en Konvolut til forsendelse
Når du starter udfylde en kuvert til forsendelse formål, der er tre grundlæggende ting, du skal huske på, som bør være til stede på kuverten altid.
Adresse på modtageren, Dette er også kendt som postadresse. Modtagerens adresse skal skrives i centrum af konvolutten. Kan du vælge at skrive denne enten vandret eller lodret. Modtagerens adresse bør ideelt set være af tre linjer. Start adressen ved at nævne hans / hendes navn sammen med Hilsen. Derefter starte med adressen del angivelse af gadenavn sammen med de vigtigste ting, det postnummer. Hvis du ikke er sikker på koden, bekræfter det samme, før du nævner det på kuverten.
Returadresse, Denne adresse er dybest set din egen adresse. Afsenderadressen skal skrives i øverste venstre hjørne på konvolutten. Igen, kan den være skrevet enten lodret eller vandret, alt efter hvilken vej du har stillet modtagerens adresse. Er det vigtigt at nævne et returadresse på en konvolut, da stillingen kontor vil vide, hvor man mail tilbage bogstav, hvis de er på grund af en eller anden grund ude af stand til levere din e-mail til modtagerens adresse. Denne adresse skal også være afsluttet i tre linjer, hvori dit navn, din adresse og til sidst postnummer i området du bor i.
Stempel, når du har skrevet ned både adresser på indhylle, vil du kræve frimærker. Antal og typen af ​​porto krævede stamps, afhænger af forskellige faktorer. Disse omfatter det sted hvor du ønsker at sende en e-mail, vægt på konvolutten og også størrelse. Til dette formål anbefales det at besøge et postkontor for at købe frimærker og bede om bistand i konstatere, hvor mange og hvilken type frimærke, du ville kræve. Der er visse hjemmesider tilgængelige online, som hjælper dig med dette. Stemplet skal indsættes i øverste højre hjørne af konvolutten.
Det er det. Du er lykkedes at fyldt din konvolut i den rigtige måde, og du kan sende den til modtageren.
Hvordan I udfylder en Konvolut til forsendelse: Tips; Da ikke alle af os er vant til skrive en masse om dage, den håndskrift lider. Prøv at holde din håndskrift flot som muligt og undgår over-skrivning og skrabe sammen med fejl i stavemåder. ; Det er ikke en dårlig idé at skrive alt i ‘Caps’ eller fede bogstaver, da det fjerner dårlig håndskrift spørgsmål. ; Det tilrådes at undgå enhver forkortelser mens du skriver navne på byer, stater eller land på kuverten, da det kan skabe forvirring. Men kan du bruge forkortelser for ord som gade (St), avenue (Av), Lane (Ln), osv. For at undgå ændringer, der foretages på hvad der bliver skrevet på kuverten, skrive med en permanent markør. ; Seal konvolutten korrekt, som du ikke ønsker, at åbne op og ting inde at spilde, før den når sin destination. ; Læs mere på; rigtige måde at Adresse Konvolutter; hvordan man behandler en kuvert til en virksomhed, når du har læst om, hvordan man udfylde en kuvert, kan nogle mennesker er blevet nostalgisk, mens andre ville være glade for at lære noget nyt i dag. Alt, hvad jeg gerne vil tilføje, er, at udfylde en kuvert er en meget grundlæggende læring procedure, som hver enkelt bør vide. Så dele denne viden med andre du kender kæmper med det samme.

Har Bil Sæder Ophøre
Hjemmelavet Gaver
Andet Ægteskab brudekjoler
Faux Hawk frisurer for kvinder
Stue: Maling Farver for Stue
Sådan Gør Charcoal
Hvornår skal man Plant Kartofler
Bohemian brudekjoler
T-shirt print på Home
Hvordan man sover bedre
Hvad fyrene kan lide ved Piger