Sådan at hænge gardiner

Windows er for det meste omdrejningspunktet for alle rum. De kan dog ikke altid vise en smuk billede af udendørsbrug, eller de kan ikke være godt bygget sig. Således gardiner er et must, hvis du ønsker at skjule visse arkitektoniske eller indvendig fejl. Gardiner er også afgørende for at sikre dit privatliv og holde dit hjem ud af øjnene af kiggede Toms. Da gardiner indtager en betydelig vægplads, kan de faktisk ændre udseendet af dit værelse. Så hvis du ikke har noget hjem remodeling planer om sind, men vil gerne give en hurtig løsning til dit hjem, så bare hængende nye gardiner er tilstrækkelig. Her er nogle tips om, hvordan man hænge gardiner dig selv som en professionel.
Sådan at hænge gardiner: Tips
Tag Målinger; Uanset om du vælger at købe readymade gardiner eller få dem syet, skal du nøjagtige målinger for det samme. Således tager et målebånd og begynde at måle fra venstre hjørne af dit vindue ramme. På en groft papir, tegne en lille skitse af dit vindue og markere højde og bredde af dit vindue.
Når du har højde og bredde dit vindue klar, skal du vælge en position, hvor du gerne vil din stang til at gå. Det anbefales, at du rette stangen så højt som muligt at skabe en illusion af højt til loftet. Desuden bør enderne af stangen forlænge mindst 8 til 10 inches fra vinduesrammen, på hver side. Markér alle målinger på grov skitse, så du kan tage det til forhænget butikken.
Køb Gardiner, Vælg et gardin stof, der går godt med resten af ​​din indretning. Hvis du går efter readymade gardiner, kan butiksejeren give dig gardiner som pr dine mål. Du bør dog huske på, at det er syning mønster af forhænget, der bestemmer længden af ​​gardin klud. Hvis du vil have mange læg, så selvfølgelig skal du længere klud. For franske læg, hvis du har en 54”klud du ender op med en 25”inches gardin med læg. Derfor bestille drapere for dine gardiner. Også købe kroge, stænger og andet tilbehør.
Et tip om højden på gardiner er, at du bør altid tage hensyn til struktur i gardinerne, mens afgørelsen af ​​længde. Silkegardiner er bedst bevarede længe med vandpytter på gulvet, mens lutter gardiner ser godt ud, når de bare rører gulvet. Under alle omstændigheder skal du sørge for dine gardiner ikke ender flere inches over gulvet. Hvis du vælger en tung og gardiner, skal du sørge understøtter er stærke nok til at bære belastning af gardiner. Mere om hvordan man syr gardiner.
Hang Gardiner, Dette er din sidste trin for at hænge i gardinerne. Bor huller i den ønskede højde og anbringe stangholdere på væggen (din skitse kan komme i handy igen). Fastsætte en krog på hver fold eller Bæger og hænge gardiner på stangen. Hoist stangen op og sikre sine ender på plads, på stangen indehaver.
Find mere information om gardiner på:; karnap Gardiner, Gardiner for franske døre, Beaded Gardiner, Det var alt om, hvordan man hænge gardiner dig selv. Hvis du ønsker at hænge gardiner uden stang, bør du nok tillid til en fagmand, der kan gøre dette job uden at beskadige dine vægge eller vinduesrammer.

Fransk Braid Hairstyles
Traditionelle Anniversary Gaver efter år
Asbest i boliger
Billige Baby Shower Dekorationer
Korrekt Tipping Etiquette
Hvordan du installerer Laminatgulv
Microdermal Implantater
Skin Tone Farver
Sådan Set en mus Trap
Nå Pump Fejlfinding
Brusebad Drain Reparation