Sådan ændres Timing bælte

Nogle geniale havde sagt, at “livet drejer sig om timing«, og dette gælder også maskiner. For ethvert køretøj model for enhver producent, er timingen kæde eller timingen bælte blandt de auto dele, der tjener et meget vigtigt formål i køretøjet og for en meget lang tid. Og hvis nogen timing bælte problem dukker op, er det bedre at få en timing bælte udført udskiftning. Men hvad er en timing bælte? Og hvordan du ændrer timingen bælte. Vil du finde svarene på disse spørgsmål og meget mere om udskiftning timingen bælte i denne artikel.
I et forbrændingsmotor, forbinder en timing bælte knast til krumtapakslen og dermed kontrollerer åbning og lukning aktion i indsugnings-og udstødningsventilen i cylinderen. Firetakts motorer er konstrueret på en sådan måde, at indtagelse ventilerne åbne ved begyndelsen af ​​den første revolution og lukke ved udgangen af ​​det. Tilsvarende udstødningsventil vil åbne i starten af ​​fjerde revolution og lukke ved udgangen af ​​det, før indtagelsen ventilen åbner igen. Denne synkronisering helt kontrolleret af timing bælte, og det derfor spiller en vigtig rolle herovre, ved at synkronisere knast med krumtapakslen.
Hvornår du skal skifte Timing bælte
Der er nogle mærkbare symptomer, der kan beslutte, hvor ofte du ændrer timingen bælte. En af de bedste måder at tjekke ud for ethvert tegn på timing bælte problemer er at åbne motorhjelmen og tjek timingen bælte for dig selv. Men her er nogle af de indirekte dårlig timing bælte symptomer, som bør ses ud for.
Overdreven Udstødning Emission; Et problem forårsager timing bælte kan ødelægge et velfungerende en bils motor og give for store udledning af udstødningsrøg. Så hvis du bemærke dette symptom, kan det skyldes en timing bælte problem.
Chikaneret Start af køretøjet Hvis du har et problem med at starte en bil, kan timingen bælte ikke korrekt. Der er mange andre biler problemer, der kan forårsage dette symptom og derfor kan det være tvetydig. Nevertheless, hvis you regularly face bil starting problemer, så god timing kontrolleret belt.
Overophedning og Utætte Engine, Varmt vejr kan forårsage skade på Tandremme, som er hovedsageligt fremstillet af gummi. Som et resultat, er motoren ikke arbejde i synkroniseringen og der kan være motor overophedning, efterfulgt af lækker. I et sådant tilfælde er en tilbage med intet andet valg end at lære at erstatte timing bælte.
Pludseligt Ændring i motorstøj, Et andet symptom, som nogle bilister måske varsel, usædvanlig motor støj forårsaget af tandremmen problemer. Ved den mindste anelse, få timingen bælte kontrolleres med en auto service station.
Hvordan du udskifter Timing bælte
Her er nogle tips eller procedurer for en af ​​de nemmeste måder at erstatte en timing bælte. Men er det stærkt anbefales at tage professionel hjælp til at lære, hvordan du ændrer timingen bælte. Dette er vel ikke en “gør det selv«-proceduren og man skal gå efter det kun, hvis du har et indgående kendskab til alle de køretøjsdele og udføre det under nogle ekspert opsyn. ; Lad køretøjet køle ned til normal temperatur, og afbryd bilens batteri fra motoren. ; Tag alle de dele, som ville hindre dig og samtidig fjerne de gamle timing bælte. , Nu skal du bruge en skruenøgle og få mærket på krumtapakslen til nul hvornår skalaen præg på motorblokken. ; Fjern bolte holde timingen kæden og fjern dækslet. Kontrollér segl krumtapakslen og knastaksel, remstrammer lejer, alle nul timing markeringer. Hvis nogen af ​​dem er beskadiget, erstatter det samme, eller den nye timingen kæde vil mislykkes i løbet af kort tid. , Nu, skal du fjerne den nye kæde og juster spændingen i henhold til fabrikantens specifikationer. Tilslut en ny pakning til denne timing bælte og kontrollere timing varemærker. ; Sæt alle de andre dele, der var løsrevet tidligere, og også tilslut batteriet til motoren. ; Genstart motoren, og derefter kontrollere, om nogen af ​​de selen problemet symptomer er stadig til stede. Hvis du ønsker at vide, hvor lang tid tager det at ændre tidsplanen bælte, ville svaret afhænge af, hvor meget ekspertise har du på dette job. ; Læs mere på:; Timing Chain erstatning; tandremmen genanskaffelsesværdi Så det er her vi konkludere på, hvordan du ændrer timingen bælte, og hvordan tandremmen problemer kan løses. Jeg vil gerne gentage, at forsøge at reparere auto problemer selv kan yderligere forværre problemet, og det er vigtigt for dig at nærme sig en ekspert på de fleste auto reparationer.

Hvordan man undgår skilsmisse
Vand Pump Udskiftning
Hvordan skulle gennembore læben
Podning Planter: Sådan graft en Plant
Razor Burn Behandling
Romantisk Picnic Idéer
Vitamin E Olie til ansigt
Terrassedør Reparation
Kreative måder at foreslå
Ren Floor Tile Grout
Hvordan man rent glas top Komfur