Sådan ændres en generator

Enhver moderne bil har et udvalg af elektrisk tilbehør, der kræver en betydelig mængde elektrisk strøm at være operationel. En standalone bilbatteri uden regelmæssig genopladning, kan ikke levere det elektriske strøm, der kræves af bilen. Det er på grund af generatoren, som er bilens helt egen dynamo, at den elektriske strøm krav er opfyldt. Alle vitale elektriske systemer i bilen, som omfatter tændingssystemet, er afhængige af generatoren’s genopladning af bilens batteri. Derfor er en dårlig generator kan forårsage en masse problemer og skal udskiftes omgående. I denne artikel vil du finde generiske retningslinjer for, hvordan du ændrer en generator.
Gennemføre en sådan bil del udskiftning job på egen hånd, kan spare dig nogle penge og også give dig et indblik i, hvordan virker en bil arbejde. Ændre en generator er ganske ligetil bilreparationer job, men der skal gøres omhyggeligt.
Bad Generator Symptomer; Før vi taler om, hvordan du ændrer en generator, så lad os se, hvad er de dårlige generatoren symptomer, der kan oplyse, om det virkelig har behov for en udskiftning. Det vil sige, kan de angive, hvornår en generator udskiftning er nært forestående.
En enkel måde at vide, hvornår en generator som ikke fungerer ordentligt er at kontrollere den service lyset på instrumentbrættet dedikeret til det. Hvis det er slukket, har du intet at bekymre sig om. Et andet symptom på en dårlig generator er en dråbe i bilens batteri spænding. Hvis du vil tjekke dette, vil du nødt til at måle spændingen på bilens batteri med et voltmeter. Hvis det er væsentligt under 12V, så noget kan galt med generatoren, forudsat at bilens batteri fungerer fint. Også når bilens tomgang, skal bilens batteri spænding være i 13.8 V – 14,3 V rækkevidde. Hvis det er under denne værdi, så betyder det, at bilen generatoren der ikke gør sit arbejde. Nogle gange er problemet er kun med generatoren bælte. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at udskifte generatoren, men kun erstatte generatoren bælte.
Hvordan du udskifter en generator, og så, når du har bekræftet, at generatoren skal udskiftes og ikke kan repareres, skal du forberede dig på at ændre det. De værktøjer, du skal bruge for job, er skruenøgler, topnøglesæt og en helt ny generator af samme mærke, som den skal udskiftes. Lad mig belyse proceduren for hvordan man kan ændre en generator i enhver bil.
Første ting at gøre, er afbryd bilens batteri forbindelser. Fjern den negative terminal efterfulgt af den positive terminal.
Så, hvad du skal gøre er at lokalisere den aktuelle position af bilen generatoren og tage et kig på alle de tilslutninger er forbundet med det. Du vil se en trisse er forbundet med generatoren sammen med en Serpentine bælte kører over det. Hvis du vil fjerne generatoren, skal du fjerne dette bælte, der bringer i drejningsmomentet fra bilens motor. Overhold selen fjedermekanisme bolten, og vælg en passende skruenøgle for at løsne det. Når bolten er løs, selen vil gå slæk, og det kan nemt gled ud.
Næste del af generatoren transplantation procedure er at fjerne den gamle generator. Find de bolte, der fastsætter generatoren på plads. Frakobl ledninger tilknyttet generatoren og husk rækkefølge de forbindes. Med passende størrelse skruenøgle, skru alle generatoren boltene. Så kan du nemt fjerne generator fra forsamlingen og begynder anden del af vekselstrømsgenerator transplantation procedure.
Sæt den nye generatoren på plads, netop i positionen som den gamle. Fastgør boltene igen og rette generatoren på plads. Fastgør ledninger forbundet med det, præcis som de var i den gamle. Sæt de Serpentine bælte tilbage i og spænd remstrammer bolten indtil Serpentine selen er tilstrækkelig stram. This afslutter proceduren for at ændre generatoren. Tilslut bilens batteri tilbage igen og teste generator funktion, ved at kontrollere bilens batteri spændingen i standalone og motoren i tomgang tilstand. Hvis den test giver gode resultater, har du gjort dit arbejde godt.
Læs mere på:; hvordan du udskifter en generator, Bad generator Symptomer; Guide til erstatning for en bil generator, Sådan kontrolleres generator, håber denne artikel har givet dig en idé om, hvordan du ændrer en generator i enhver bil. Det er en simpel procedure, som du kan se for dig selv.

Cute Svederemme
Stue: Udsmykning Ideer til Stuer
Lemon Verbena Plant
Sympati takkekort
Interiør Design Idéer til Lejligheder
Gemini Tatoveringer
How til kompost derhjemme
Jazz Dance Kostumer
Dating en Jomfru mand
Hvordan man siger Jeg elsker dig i japanske
40 års fødselsdag Kager