Sådan ændres en Fuel filter

Hvis du er den slags person, der foretrækker virksomhed bilpleje på egen hånd, så denne artikel vil give dig nogle nyttige oplysninger om, hvordan du ændrer et brændstof filter på egen hånd.
Bilproblemer kan i opløbet, hvis man følger en regelmæssig vedligeholdelse regime for bilen. Ting som brændstoffiltre er biler, som er afgørende for at forbedre motorens brændstoføkonomi.
Brændstoffilter Funktion; Før taler om, hvordan du ændrer et brændstof filter, så lad os få nogle baggrundsoplysninger om brændstoffilter funktion. Et brændstof filter en dedikeret filter for brændstofslangen af ​​en motor. It-skærme det kommende brændstof i motoren, fra tanken, for rust eller andre forurenende stoffer. Denne filtrering handling er nødvendig til beskyttelse af brændstofindsprøjtningsenheder fra slid forårsaget af forurenende partikler. Brændstof-filtrering forbedrer motorens effektivitet.
Mange diesel filtre indeholder vand sensorer, der hjælper med at forebygge vand ind i dieselmotoren, da det kan være meget skadelig. Dieselolie filterskift eller rengøring er endnu mere vigtigt end en benzinmotor. Et brændstof filter helbredsundersøgelse og udskiftning, hvis det er påkrævet, anbefales efter ti til 15 tusind miles.
Udskiftning af brændstoffilter Procedure; Efter at hurtig introduktion til brændstoffilter funktion, lad os se, hvordan man kan ændre et brændstof filter i den smarteste mulige måde. Trække ud dette job på egen hånd, kan gemme på arbejdsmarkedet afgifter, er en del af den normale brændstoffilter genanskaffelsesomkostninger. De værktøjer, du kræver for brændstof filterskift job, er følgende:; Nøgler; Skruetrækker (Begge Flat Head & Phillips), Bil Knægt, Torch, elevatorer Briller & Handsker, også holde en eller to blyanter med dig som du vil har brug for dem og selvfølgelig et nyt filter. Når du er bevæbnet med alle disse værktøjer og er udstyret med sikkerhedsbriller og handsker, er du klar til brændstof filterskift job.
Lad mig advare dig om nogle ting, inden vi går videre. Aldrig nogensinde gå videre med en brændstoffilter udskiftning, når bilen motoren er varm. Hold dine cigaretter og piber væk, mens du er på jobbet!
Før du starter med brændselscelle filterskift, for nogle biler og typer af lastbiler, er det absolut nødvendigt, at du slipper brændstof trykket i brændstoftilførslen linje. Dette kan gøres mine trykke på en speciel brændstoftryk ventilen.
Første opgave er at løfte dit køretøj ved hjælp af en bil stik, så du kan få adgang til filteret monteret på brændstofslangen. Brug to knægte som en henvisning til en jack er ikke, at sikker (medmindre du ikke har noget imod at blive knust under bilen!).
Når du gør det, får under bilen, og find brændstoffilteret ved hjælp af en lommelygte. Det er generelt tæt på luftfilter og brændstoftanken. Ofte brændstoffiltre er dækket af en plastik dækning for at undgå eksponering og skader. For at få adgang og fjerne dette filter skal du fjerne denne dækning ved hjælp af en nøgle eller en skruetrækker.
Når låget er slukket, observere brændstoffilter. Lokalisere brændstofledninger tilsluttet til det. De kan være forbundet med beslag eller clips. Du har brug for at fjerne disse forbindes brændstofledninger ved at fjerne disse klip. Ved hjælp af en skruetrækker eller skruenøgle, fjerne disse forbinder beslag eller clips. Hvis du åbner op på disse brændstofledninger, så de kommer til at sprøjte ud brændstof på dit ansigt. Når du fjerner dem, klemme dem med blyanter eller golf tee, som du kan få fat på.
Når du klemme dem, holde dem hælder i retning af dræning dunk. Næste fjerne brændstoffilter og bemærk dens orientering. Udskift det med det nye filter og sørge for, at den placeres rigtigt. Tilslut brændstof slange med hjælp af parenteser og klip. , Der konkluderer brændstoffilteret udskiftning procedure.
Læs mere på:; Tegn på ett Tilstoppede Fuel Filter; Sådan til Lave Fuel Filtre; Fuel Filter erstatning; Jeg håber, der er ingen tvivl om hvordan du ændrer et brændstof filter efter læse denne artikel. Hvis der er nogen, vil de blive taget sig af, når du venture fremad og observere ting på egen hånd. Hvis du ikke er sikker, så lad en professionel klare det eller tage hjælp fra nogen, der kender det!

Mineralsk Olie til hud
Store indendørs Planter
Blyant Tricks
Sådan at sætte på en uafgjort
Sådan får du dit hår til at vokse hurtigere
Blege for Hair
Vittig One Liners
Bumser omkring munden
Hængende stueplanter
Mest almindelige navne
Japansk Pine Tree