Runde brillestel

Glassene du bære fungerer som en døråbning til den indre dig. , Og i dag er at bære briller blevet en fashion statement. When briller blev oprindeligt udviklet, er det kun omkring brillestel plejede at være til rådighed. Der plejede at være noget andre alternativer og stilarter i brillestel og solbriller dengang. Der er noget i den runde brillestel, hvilket gør dem favoritter af de mest betydningsfulde mennesker i verden. Meget berømt personligheder som Ozzy Osbourne, Mahatma Gandhi og David Letterman og John Lennon brugte runde brillestel. Runde brillestel er karakteriseret ved deres unikke funktioner som enkelhed, ærlighed, eftertænksomhed og intelligens. Disse rammer er den mest autentiske designs i brillestel og andre øje slid lavet til optiker. Runde brillestel findes i mange funky design som mørke skildpadde og i vintage sort og guld uindfattede rammer også. Normalt er disse rammer har næsestykkerne, men dem i sadlen broen er også populære. Ud af alle disse sorter af rammer, er de plastik runde brillestel, som blev populær i starten af ​​det 20. århundrede, det sværeste at finde i dag. Læs mere på brillestel til ansigt figurer.
Typer af Round brillestel, baseret på det materiale, der er tre hovedtyper af runde glas rammer – metal, titanium og plast. Metalstel er meget hårdt og kan bruges regelmæssigt af mænd og kvinder som godt. Den eneste ulempe ved metalstel, er, at de er relativt tungere, end plastpaneler. Titanium rammer er super lette i vægt og er holdbare. Titanium rammer er allergivenlige også. Dette materiale har en moderne look. Da det er let at farve, er det altid at give dine briller en poleret look! Disse rammer er bedst egnet til regelmæssig og aktiv brug. De fleste af de brillestel i dag er lavet af titanium. Plastpaneler er den mest modstandsdygtige blandt alle de andre læser glas rammer. De er den letteste af alle og har ikke brug for meget af en vedligeholdelse.
Topmærker og prisklasse for Runde brillestel, Det øverste øje slid mærker, som handler med runde brillestel omfatte Armani, Yves Saint Laurent og Tommy Hilfiger. Priserne på runde brillestel afhænger af størrelsen og det anvendte materiale. Et godt kvalitets runde monokel rammen vil koste dig omkring US $ 50 til US $ 100. Designermærker som Armani og Gucci vil være mere end bare dyrt! Et af de bedste designs nogensinde i den runde brillestel er Lennon designet, der var meget inspireret af legenden selv – John Lennon? Læs mere på mode.
Runde brillestel til mænd; Valg af den rigtige runde indrammede briller for mænd afhængig af deres ansigt type, hud og hår. Små runde brillestel vil komplimentere en mand med en lille ansigt. Tilsvarende hudtype spiller en rolle i valget af øjet slid. Hvis manden er fair i teint, den mørkere nuancer som sorte, ville brun kulør ham. En mand med garvet eller mørk teint skal vælge neutrale ramme farver som sølv, guld og grå. Det afhænger også hvad slags kigge vil du bære. Hvis du er i et job, som begrænser til kun formelle tøj, bør du vælge en titanium runde monokel rammen, da titanium er ekstremt let og går godt med formelle og moderne look. Hvis du er den der tror på klassiske look, guldfarvet rammer er for dig. Mænd, som elsker at få klædt i en retro avatar skal vælge plastic rund brillestel fra 1960′erne. Du kan også tilbehør til dit look med retro tilbehør som et antikt guldur. Bedste farvevalg for mænds plast runde monokel rammer er onyx, skildpadde, krystal blåt og Havana. Mest populære metal farver i runde rammer til mænd omfatter mørk brun, rødgods og gule guld og antikke Taupe.
Runde brillestel for Kvinder; Kvinder har ikke en meget bred vifte af valgmuligheder i runde briller, men plastik rammer er meget populære i deres brillestel. Disse rammer for kvinder tilbyder forskellige farver og stilarter som rød kat briller og dyreprint øje glas rammer. Den store runde brillestel se virkelig ondskabsfuld om kvinder. De er blevet på mode siden 1950′erne og selv i dag de gør en kæmpe fashion statement på retro-look kvindehandel. Topmærker for kvinders runde brillestel omfatter Christian Dior og Boss. Kvinder kan kigge ekstra detaljering i øjet slid gerne, små diamant ørestikker, guld plating og andre sten i deres rammer. Dette tilføjer et skær af kvindelighed i rundheden af ​​rammen, ud over at tilføje en bling? Med mode ikoner som Sandra Bullock og Paris Hilton, plast runde øje glas rammer har skabt en vrede i damemode. Du kan også lide læste på briller trends 2010.
Dit valg i øjet slid afspejler din originalitet. Runde brillestel er absolut nummer et tilbehør i retro og vintage look. Hvis du er til retro og fornemme look, runde monokel rammen er en investering, der er sikker på at give store vender tilbage!

Hvorfor har folk ryger cigaretter
Office Cubicle Pranks
Lær at Braid Hair
Berømte Sad Love Quotes
Hvordan man passer orkideer
Tegn på snyd Wife
Billige Fødselsdagsgave
Tile Grout Reparation
Dyrkning Skalotteløg
Japansk Ahorn Beskæring
Trist Break Up Quotes