Roterende kompostbeholder

En af de gamle metoder til at forberede gødningsstoffer, kompostering er en biologisk metode, hvori mikroorganismer nedbryder organisk materiale til at danne kompost. Denne proces er helt naturlig, selv om mennesket helt sikkert kan hjælpe hurtigere det. En sådan måde er at opbygge roterende kompost siloer.
Den roterende kompostbeholder kan nemt gøres og gik i haven, hvori du hele tiden forberede naturlig gødning til dine planer. Når bin roterer, det sikrer, at alle indholdet er korrekt blandet op inde og dermed lette let nedbrydning af det organiske affald indeni. Kommissionen har desuden gjort en højere temperatur inde for at forberede kompost hurtigt. Ideelt set bør tage dig tre uger til at forberede kompost i den roterende kompostbeholder. Følg vejledningen på hvordan man opbygger en kompostbeholder nedenfor og forberede naturlig gødning, efter forgodtbefindende for planter i haven. Læs mere om kompost bin planer og hjemmelavet kompost siloer.
Opbygning af en roterende kompostbeholder: Nødvendige materialer, Hammer, søm, 6 træplader på 4 meter i længden, Skruer, Bor Machine, Målebånd; En øl Keg eller 55-gallon tønde; En galvaniseret rør, hængsler, Saw, Pallås; 4 stykker af bolte og møtrikker, hvordan man opbygger en roterende kompostbeholder
Opbygning af en roterende kompostbeholder omfatter to store procedurer – at gøre rammen arbejde og om fastsættelse af bin om rammerne. Lader os starte med det rammer først.
Trin 1: Rammerne for en roterende kompostbeholder er lavet af træplader. Du bliver nødt til at starte ved at placere to 2 fire meter lang boards over hinanden på en sådan måde, at de ligner formen på en ‘X’. Brug din hammer og løse et søm i midten af ​​det punkt, hvor brædderne er overlappende. Hold søm i midten vil sikre at du har plads nok til at fastsætte bolte.
Trin 2, nu bruger en boremaskine til at lave to huller, én på hver side, på det sted, hvor du hamrede søm. Læg i en bolt i hver af disse huller, og spænd dem ved at fastsætte negle i enderne. Vil du nu nødt til at bruge yderligere to træplader og lægger dem på samme måde du gjorde disse to. Disse vil danne stå for din bin skal placeres.
Trin 3; Afhentning både ‘X’ formet stande og opføre disse på jorden. Hold en afstand på fire fødder mellem dem begge. Dette er de grundlæggende rammer for din roterende kompostbeholder. Nu foranstaltning 4 inches fra jorden ved den står, og markere spot på hver ben af ​​rammen. På disse markeringer, bliver du nødt til at samle to 4 meter brædder, mellem hver af de to ben af ​​X står.
Trin 4; Da din ramme for den roterende kompost bin er afsluttet, vil du nu nødt til at begynde forberedelserne til bin selv. Brug 55-gallon tønde øl fustage til dette. Bestem centrum af tønden, efter at måle den fra begge ender. På dette midterste del, lave et hul en tomme i diameter ved hjælp af en boremaskine maskine eller sav. Med henblik på at afsløre indholdet i skraldespanden til luft, gøre yderligere fire huller langs kanterne på den udvendige side af tønden. Pass et rør gennem tønde vandret, der strækker sig ud i hver ende. Løs dette tønde mellem de to står på din ramme.
Trin 5; Du vil herefter nødt til at skære ud en åbning for tønde. I midten af ​​tønden, lave en 8-ved-8 tommer mærkning og anvendelse en sav til at skære den del, og du har plads til at lave en dør til din roterende kompostbeholder. Installer dørhængsler langs den øverste kant af pladsen og også langs kanten af ​​døren brik, du fastsættelse. På den nederste kant af pladsen, skal du vedlægge en lås til døren, der er stærk nok til at holde døren på plads. Blot dreje tønde, og du har din roterende kompostbeholder klar.
Læs mere om:; Hot man opbygger en Kompost Tørretumbler, hvordan man laver en kompost bunke, Sådan Kompost derhjemme; Opbygning af et roterende kompostbeholder er meget let og har et stort potentiale fordele. Du kan forberede hurtig gødning af fremragende kvalitet hele tiden, på stort set uden omkostninger, hvilket sikrer dine planter få den nødvendige næring og vokse godt.

Frygt for Numbers
Ren Gaskomfur Burners
Hvor længe gemmer Bremseklodser Seneste
Hvordan man opbygger en Wine Rack
Funny Kaffe Citater
Brude Brusekabine takkekort
Automatisk Plant vandingssystem
Lucky Bamboo Planter
Kom Over en Affair
Sådan fjernes en skrabet Skrue
Chain Link Fence Dele