Romantisk Picnic Idéer

Skovture er en fantastisk måde at afværge nogle afsides beliggenhed, væk fra hverdagens gøremål, væk fra hverdagens monotone rutine, væk fra vores venner og familie, bare for at være sammen med hinanden og dybest set dase og nyde hinandens selskab. Et par ferier og picnics i et år, hvor et par får lov til at genoprette og antænde deres kemi er nok til at holde romantikken i live. Med hensyn til par, der lige er startet ud i et forhold, kan en skovtur være en meget god måde at være sammen og være intime med hinanden. Skovture kan gøres sjov og romantisk, forudsat at de er planlagt kreativt. Her er nogle af de mest romantiske picnic ideer, som et par kan overveje, samtidig med at planlægge en romantisk ferie. Læs mere på romantiske ideer og tips.
Creative Romantisk Picnic Idéer
Romance i Boat, En af de nemme romantiske picnic ideer er at tage din elskede på en romantisk sejltur. Alt du skal gøre er at finde en nærliggende å eller sø, leje en lille båd, pakke nogle vin og god mad, købe blomster, og du er klar til eventyr. Hvis du kan planlægge denne picnic i nat, hvor begge af jer er bedriften og taler med hinanden, mens du ser på stjernerne på samme tid, ville det være endnu bedre. Et advarende ord om, mens planlægningen sådan en picnic sørge for, at vejret er klart og varmt og ikke koldt.
Romance i Woods, en anden af ​​de romantiske picnic ideer er at planlægge det i en skov. Du kan bestille en bjælkehytte for at blive i skoven, som er midt i masser af træer og pyntegrønt. Du kan tage din partner om Jungle trail om morgenen, og tilbringe dagen taler og holde hendes hånd. Om natten kan du tænde op pejsen i den bjælkehytte og sætte nogle bløde romantisk musik. En af de mange romantiske picnic ideer er at planlægge en middag i sengen selv. Medtag elskovsmiddel fødevarer såsom chokolade, trøfler, vanille, mandler, flødeskum og nødder i middagen, og foder hinanden med dem. Senere kan du putte op sammen i et tæppe og måske se en romantisk film sammen. Læs mere på romantisk middag idéer.
Romance by the Sea Side, ved havet, især når solen går ned, eller hvis det er en fuldmåne nat, virker som det mest romantiske sted. Når du planlægger en picnic på et hav side, se efter strande, som er afsondret. På denne måde får du tid til at bruge alene i hinandens selskab. En af de mest romantiske picnic ideer på stranden er at anvende solbruning på hinanden og tage en sol bad holdt hinanden i hånden. Svømning sammen og give hinanden massage er nogle af de andre måder, kan et par tilbringe tid sammen på en strand. Hvis du to er glad for adventure sport, så går ind for snorkling, para sejlsport eller para gliding, er en anden sjov romantisk måde at tilbringe tid på havet.
Læs mere på:; Romantisk Ideer til Par; Romantisk Dato ideer til gifte par Dating Idéer: Romantisk Dato ideer; Det er nogle af de romantiske picnic ideer, der kan gøre et pars picnic speciel og mindeværdig. Men hvis du ikke har tid til at gå ud til nogle andre steder for en picnic, eller du har børn, som du kan ikke forlade alene, så du kan planlægge en romantisk picnic i dit hus selv. Alt du skal gøre er at sørge for en babysitter til børnene for en dag, sætte en baldakin under et træ i haven, sørge for noget mad og vin, og overraskelse din partner.

Hvordan du udskifter Heater Core
Ting at tale med din kæreste
Long Distance Citater
Isolering: Typer af Isolering Sammenlignet
Blue Rose Tattoo
Få tykt hår
Interiør Farveskemaer
Great steder at bo
Dekorative Kurve
Sådan bærer en lommeur
50 års fødselsdag Cake Idéer