Rødt hår Shades

Rødt hår har forelsket mange for århundreder. The reason for rarity of red hair shades is attributed to genetics. Kun 4% af befolkningen vides at have natur rød hårfarve. Mest rødhårede lever områder langs den vestlige kyst af Europa, især i Skotland, England og Irland. Den røde kromosomet, hvilket naturligvis farver håret, er et recessivt gen. Begge forældrene skal besidde genet for barnet at arve den. Desværre er den kromosomet er så svag, at det får overmandet af sorte eller brune gen yderligere sabotere chancer for at bære mindste anstrøg af rødt højdepunkter. Men skønheden i røde hår nuancer kommer med en meget høj pris. Rødhårede er ekstremt retfærdige, hvilket gør dem følsomme for ultraviolet stråling, forårsager instant hud brænde. Desuden, hver streng af deres hår er tykkere end nogen andre naturligt farvet hår. Således massefylden er mindre end øvrige modposter, hvorfor de kan lider hårtab og udtynding.
Forskellige Shades af Red Hair
Da de fleste af os ikke er født med den brændende sluser, farvning af eksisterende sluserne er den eneste mulighed. Der er mange nuancer af rødt hår farve. Hver nuance er bæres med en vis teint, til at bringe det bedste i dig. Desuden vil det eksisterende naturlige hårfarve er den afgørende faktor. Lad os se hvad er de overvejelser du skal holde i tankerne for vælge en rød farve, der passer dig de bedste og hvad er forskellige hårfarve idéer du kan bruge.
Blonde Hair med lys hud; med blonde hår og fair hud, kan du helt farve dit hår en klar rød. Hvis du har tyndt hår, være forsigtig, når du bruger hårfarve produkter. Tykt hår vil kræve mere intensiv hår farvning end tyndt hår. Hvis du bruger henna og har tynde hår, ikke forlader det for længe. Vi har ikke ønsker dig at være ligne en gulerod! Læs mere på rødt hår med blonde striber.
Dark Blonde og mellemstore hudfarve; Afhængig undertoner af din hud farve, du kan eksperimentere med en palet af farver. Hvis din hud har en gul skær, kan du gå til ingefær, Auburn, rødbrun eller kobber Lokker. En oliven undertone har en varm appel. Så du kan bære kirsebær rød, bordeaux og andre nuancer af intens rød.
Dark Brown Hår og Olive Skin; Jeg elsker denne hudtype. De eksotiske Sun Kissed huden og sensuelle brune låse, behøver ikke nogen kunstig farve for yderligere beautification. Men hvis du alligevel vælger at bære nogle røde hår nuancer, dybe røde farver, blomme farver, var rødt og rødbrunt lavet til dig. Du kan fremhæve nogle få tråde eller farve dem totalt, valget er dit.
Sort Hår og Mørk Skin; Black er smuk, classy og elegant. Det er en neutral farve, som ser yndefuld med glans og volumen. Men da du har mørk hud, varmere og dybere nuancer af rødt vil komplimentere din stil. Slid tynde højdepunkterne i rød farve at tilføje et mysterium for de smukke låse. Subtile rødt hår farvenuancer af vin farver og mørkerødt vil sikkert gøre dig en hoved turner!
Læs mere på:; Dark Red Hair Color Ideer; Dark Red Hair, Regular eksponering for sol og vejr i almindelighed, gør rødt hår nuancer falmer let. Således bruger en farve beskytte shampoo. At bringe tilbage nuancer, lige pels dit hår med henna i 15 – 20 minutter og vask den af. Dette vil genoplive tabt farve og sikre korrekt hårpleje. Sommetider hårfarve kan skade huden, og dermed køre en patch test, før du begynder farve. Hair farver er en fantastisk måde iført dit hår med ett elegance. So bære din Lokker, en krydret rødt for at bringe de gådefulde endnu gloende om side i jer!

Maling Farver efter biler
Vinca Blomster
Top Pick Up Lines
Billige Designer punge
Hvordan til at bære en Pashmina sjal
How kan falde i søvn
Sådan får du Famous Hurtig
Forståelse Mænd i Forhold
Ice Maker Fejlfinding
How indgangsvinkler Kvinder
Hvordan jeg skulle blokke Out en Cell Phone