Rock Hairstyles

I’m gonna handel i denne liv, for lykke og berømmelse, jeg vil endda skære mit hår og ændre mit navn, ‘Cause vi alle bare ønsker at være store rock stjerner …Hey, hey, jeg ønsker at være en rockstjerne
Nickelback havde rigtigt? Være en rockstjerne (eller ønsker at være én) nødvendiggør nogle ting for sikker; have rigtige look og retten attitude. Efter alt, uden at dem du virkelig ikke kan tjene stor fan efter, de groupier, kvinderne skrigende dit navn, og i et omfang, den prisbelønnede multi-platin singler. En ting, der afgør det helt rigtige look er rock stjerne frisurer. Uanset om det er en Mohawk, Emo, goth or punk, rock frisurer er en del af deres livsstil, der giver os mulighed for regelmæssig Joes at leve (om end i de fleste måder vicariously), livsstil af Rock Demi-Gud, vi beder til og forgude.
Selv om det var vanskeligt at efterligne og vedligeholde rock haircuts i dagene gået med ændringer i rockstjerne billedet, stilfulde, edgy alligevel enkle klipninger og mere hår stylister åbning butik for os almindelige dødelige, er det blevet lettere at efterabe de udseendet af dine foretrukne rocker. Uanset om du er en fyr eller en pige, rock frisurer er sikker på at gøre hoveder igen, mens du går forbi dem. Men dyrker sport den holdning og tillid værdig frisure, ellers hele udseendet kan falde fladt.
Rock frisurer for piger, det er nemmere at style rock haircuts for piger i forhold til styling en fyr hår i mode ligner en rock n ‘roll stjerne. Det være sig rock frisurer til langt hår eller kort hår, er det meget nemmere at flagre dine rocker attitude som en pige, fordi med de forskellige fortolkninger, kan gives til deres hår, er halvdelen af ​​slaget allerede vundet.
Head; nogensinde fik komplimenter strøet på dig fra hver person du møder, for hvor dejligt dit hår ser ud, når det eneste du gjorde, var at komme ud af sengen og løbe til kontor, takket være komme op sent? Så har du mestrer kunsten at nå det perfekte ud af sengen look, der er så fashionable dag, især blandt rockstjerner. Hvis du ønsker at genskabe dette udseende, så er alt du skal arbejde med, er hår, at man vaskede en dag før. Anvende en texturizer produkt i rødderne af håret og spray hårlak på dine hænder og derefter gnid det ind i enderne af håret til at skabe, at lidt rodet, sjusket åh-så-sexede look.
Layered Bob; en lagdelt bob haircut er, hvad du behøver for at vise dine punk rocker udseende. Spørg din stylist til at klippe dit hår i en gradueret bob stil og give dig lag, der er knipsede udad. Du kan også få pandehår, der er længere end den normale frynser, der er på mode. For at give dit hår, en lille farveovergange og en punk frisure look, er det måske en god idé at farve dit hår, især din pandehår, i nuancer af rød eller endog blå (hvis du tror, ​​du kan bære det ud). Mere om frisurer med pandehår.
Rock Doll, Klippen dukke look er udseendet af sæsonen i tilfælde rocker kylling er din staude stil-erklæring. For at få dette udseende, så spørg din stylist til at klippe dit hår i short lag, der ligner de er blevet bogstaveligt talt hugget af. Håret er kort længde i front, der indrammer ansigtet, i forhold til længden af ​​hår på ryggen. Hvis du er sigter efter et chok faktor, så gå ind for hårfarve ideer og streak dit hår i lyse farver som pink, grøn eller endda orange. Hvis du ønsker at gøre hår ser tekstureret, så kan du køre hår voks i håret for at skabe et look, der er lidt pointy.
Forblæste; Har du ønsker at ligne dig lige fået slukket chopper, at du selv efter en lang tur gennem landskabet? Derefter dette er din look. Og det skrig rock. Det kombinerer holdning fanden-i pleje med en rodet men stærkt look. Sats på denne lange frisure, hvis du tror du vil ikke få irriteret over messiness af den stil. Vask dit hår og derefter anvende en styling glasur fra rødderne af håret. Så kradser dit hår, mens du bruger et diffuser med dit hoved tipped nedad.
Rock Hairstyles for fyre, vi gerne vores rock stjerner til flagre deres udseende, deres stil og få kvinderne swooning med deres dårlige dreng opførsel. Hvis du er en fyr med en hemmelig ønskeseddel, der har disse ting er opført ud, så kan en af ​​mulighederne fra klippen frisurer nedenfor tager dig et skridt tættere på målet.
Rodet Lag, Tænk Grønt Day, og nu tror Billie Joe Armstrong? Der har du det, din prototype rodet lag look. Denne frisure skal du have lidt længere hår. Få din stylist til at skære dit hår i lag. Rodet lag er en stil, der kan have individualiseret fortolkninger af haircut afhængigt af, hvordan du ønsker dit hår skal se ud. Når først håret er klippet i lag, bare vaske dem, og blæse tør dem at flagre dit look.
Strittende & kort; Hvis du er en arbejder professionelt og ønsker at vælge en mænds frisure, der kan formet at se rockstjerne-lignende på lejligheder, så den bedste mulighed for dig, er at klippe dit hår kort nok. På grundlag af disse dag Når du ønsker at vise dine rock frisure, kan du style dit hår for at skabe den korte strittende hår, der er med vilje rodet. Vis dine stylist et billede af Scott Weiland, hvis han / hun er i stand til genskabe det udseende, du ønsker.
Klippet hår; Med blot en smule langt hår på toppen af ​​hovedet og sportslige en beskåret kort hår over hele er den grundlæggende stil klippes håret look. Den er fræk, trodsig og en af ​​de nemmeste rock frisurer at efterabe. Også denne er en anden god mulighed, hvis dit lange hår Mohawk frisure bare ikke kommer til at gå godt på din nye arbejdsplads.
Rock frisurer er nemme at vedligeholde fordi de mere pjusket de ser, jo mere attitude de synes at afspejle. Men det betyder ikke, at du aldrig kam dit hår og tag bare-ud-af-sengen se til en ekstrem, at det ikke imponere. Flagre dine rodet stil med omsorg og i det mindste du vil opnå rock stjernestatus til en vis grad, så hvad hvis din sang tapperhed stadig kun har dit brusebad aflukke som publikum, og man stadig vente i timevis for at komme ind i natklubben på din valg. Som de siger, noget er bedre end ingenting.

Oak Tree Leaf Identifikation
Dahlia Pære Storage
Japansk Ahorn Beskæring
Calla Lily Care
Sådan får du Blonde Hair
Celtic Moderskab Tattoo
Wise ordsprog og citater
Gipsvæg Knæk Reparation
Fuld Sleeve Tattoo Idéer
Corner vasken
Interiør Design Idéer til Lejligheder