River Birch Tree

The River birk har en ganske klar identitet, adskilt fra resten af ​​sin familie. I modsætning til sine andre to fælles fætre, den europæiske grædende birk og papiret Birch floden birketræer ‘bark er normalt mørk grå-brun til rosa-brunt. The River birketræ er navnet på alle træ slægten Betula, og er botanisk kendt som Betula nigra. River birketræ er hjemmehørende i Nordamerika. Læs mere på birketræ fakta og typer af birketræer.
River Birch Tree Information; The River birketræ kan opnå en højde på 50 til 90 fod under favorable klimatiske forhold. Den vokser i lighed med en central leder, som til sidst bliver delt op i flere lave laterale oprejst grene. Som en ung træ, har floden birch en smal, oval til pyramideformet krone, der spreder bredere, da træet bliver ældre, omkring 40-60 inches og bliver mere fintmasket. Men det giver stadig en pæn pyramideformet look. Et af de interessante flodens birketræ forhold er dens bark. Som sagt tidligere, er det i modsætning til sine fætre, glat når træet er ung, og mere brun og skællende, når det begynder at modne. Det har ikke den hvide sølvfarvet bark som regel er forbundet med andre birketræer. Træets bark har en krøllet peeling udseende.
Bladene af floden birketræet er enkle skiftevis arrangeret, formet ovale eller rombeformede med avancer, der er dobbelt-og savtakkede. Hvert blad er omkring to til fire inches i længden. Bladene er grønne farve, der bliver gullig i fald, men dette træ er ikke plantet for dets fald løv. Træet bærer hængende Hanraklerne og rank kvindelige rakler midten foråret. Blomsterne er brune og har ingen prydværdi. Blomsterne er vindbestøvet. Den brune frugter af floden birketræet er langstrakt og tør formet som en kegle, omkring 02:59 inches. Efter modning, åbnes den hårde dække af keglen revner at frigive masser af bittesmå tre vingede frø.
River Birketræet Bruger, The River birketræ er ikke meget populær som en have træ, men dets ikke-kuldet og styrke gør den et populært træ i form af en flod bank landskab træ. Træet er plantet langs flodbredder og vandløb, hvor det er i stand til tåle moderate oversvømmelser, og er fremragende til at holde bankerne under en kraftig strøm og forhindrer jorderosion. Så længe det er udstyret med fugtige forhold, er det tåler ilt forarmet jord og lerjord. Selv om det kan tåle en mild tørke, kan det ikke bære overskydende varme. Der er behov for masser af vand. Nye sorter som ‘Heritage “er blevet indført for at modstå tørke. Og på grund af dens tilpasningsevne til forskellige jordtyper det anvendes til strip mine regenerering og jorderosion kontrol.
At være en nogen kuld træ med meget lidt skadedyr problemer, der står oprejst med sin stærke grene, er det populært anvendes i store godser i golfbaner, parker og begrundelse for at anholde strømmen af ​​vinden. The River birch træ er overraskende modstandsdygtige over for bronze birch soegeren, der inficerer deres fætre. Dens blade er en fødekilde for havørn hjorte, og frøene for vild kalkun og ryper. Fugle som redpolls og fyrretræ siskins bruge blomster. Træet er den industrielle såvel som privat brug. SAP bruges til at lave et sødestof, og gærede gøre birch øl eller vineddike. Det træ bliver brugt som hjemmeindustri til at gøre træ ware som sko, møbler, legetøj og kurve. Barken siges at have medicinsk brug også. Læs mere på blomstrende buske, buske og træer.
Kan du læse mere på:; hurtigt voksende Træer; Tree Identifikation: Guide til Identificere Træer; og buske; Med nye cutivars på tilbud, nu en del af floden birketræer have en lidt hvidlig bark, og kombineret med dens uden dikkedarer til dyrkning eller opretholde denne er, kan være din ornamental træ!

Begonia Planter
Hjemmelavet Beauty Opskrifter
Makeup Pensler: Rengøring Makeup Pensler
Linoleum blokere udskrivning
Trendy Hairstyles for kvinder over 40
Plumeria blomst Betydning
Bedste udvendige maling
Hvad farver gør Brown
Hvordan man puster en ballon
Installer en Affaldsskakt
Sådan får du krøllet hår