Reparation af gipsvægge

Efter at have tilbragt en masse penge og kræfter på at remodellering dit hus, unslightly revner og chips på din væg mars udseendet af dit værelse. Selv om disse revnerne ikke skyldes nogen strukturelle fejl af bygningen, kan de ser helt dårlig, især hvis de dækker store område. Afhjælpe disse unslightly revner bliver meget vigtigt for at bevare udseendet af dit hjem. Én måde at reparere gips vægge og lofter er at anvende en filler i og omkring revner og derefter male området med en matchende maling som resten af ​​muren. Her vi diskutere hvordan reparere gipsvæggene selv. Læs mere på hjemmebane forbedring.
Reparation af gipsvægge Corners
Det første sted at gips generelt chips ud er hjørnerne af vægge. Gips normalt chips fra ved slag og skrammer. These tilhugget gips kan spolere udseendet af rummet og derfor er det nødvendigt at reparere gips vægge. Alt du behøver for at gennemføre dette projekt er en egnet plastmateriale fyldstof. Det første skridt i at reparere gips vægge, der er blevet chippet på hjørnet er at starte med børstning af det beskadigede område. Dette gøres for at løsne al snavs og støv. Brug en vand sprøjte eller en fugtet pensel til forsigtigt at fugte området passe, at du ikke suge gipsen helt. Nu med hjælp fra en lang bladede fyldstof kniv, anvende en tyk frakke af fyldstof i det beskadigede område. Sikre, at mens anvendelsen af ​​fyldstof der ingen hulrum tilbage på overfladen, og området er helt dækket. Gør overfladen selv ved at gnide på undersiden af ​​fyldstof kniv på begge sider af hjørnet. Når de filler begynder hærde fugtes fingeren med vand til en afrundet hjørne på kanterne. Påfyldningsvirksomheden, der bruges til reparation af gips væg kan kræve flere ansøgninger, da det krymper efter hærdning. Mellem hver påføring af fyldstoffer på hjørnerne, forsigtigt sand området med et stykke sandpapir og fugtes overfladen efter hver anvendelse. Mere om drywall crack reparation.
Reparation af Gips Vægge med Indervæg
Til reparation af gips vægge, der har et lille hul, du kan bruge den metode, der er angivet nedenfor. Til dette vil du kræve, drywall sammensatte, sløv kniv og sandpapir. Først fjerne overskydende og snavs langs kanterne af hullet og derefter foretage en tyk blanding af drywall stof med vand. Ikke gør det sammensatte for tynde eller vil det ikke holde sig til væg. Nu gælder det sammensatte til hullet med hjælp af sløv kniv i hurtig semi cirkulære bevægelser. Spred det jævnt, til at tage orlov for at passe en glat tekstur, der fletter med resten af ​​muren. Tillad drywall sammensatte tørre i mere end 24 timer.
Slib området med sandpapir for at gøre det glat og fri for bump og kamme. Now male området med en farve, der præcist svarer til resten af ​​muren. Til reparation af puds vægge, der har en større hul, kan du købe et stykke drywall or sheetrock. Tag den gamle del af drywall ved hjælp af en sløv kniv, der sikrer, at den gamle metalliske pigge af muren stadig er udsat for. Nu skære den nye drywall sektion og fastgør den til de udsatte metal pigge. Forsegle søm nye drywall sektion med drywall tape og forsigtigt trykke på det med bagsiden af ​​sløv kniv. Nu anvende en tynd mængde af stoffet sammen kanterne af drywall og tape. Lad det tørre i cirka en time og igen anvende en tyk lag drywall sammensatte. Efter omkring 24 timer, vil den sammensatte har helt tørret. Med hjælp fra sandpapir, sand ned på det område af væggen for at gøre det glat. Nu gælder to lag maling og din væg vil være lige så god som ny. Du måske også lide at høre mere om; Reparation Gipsvægge Huller; Reparation Gipsvægge Revner i loftet Så nu du vide, hvordan man reparere gips vægge, kan du rette eventuelle revner, der vises på væggene i dit hus. Omkostningerne til udbedring gipsvægge et betydeligt, så det er en god idé at vide, hvordan man reparere gips vægge.

Online Dating Advice for kvinder
Lip Makeup Tips
Stue Colors
Hvordan du løser en opvaskemaskine
Alice i Eventyrland Dekorationer
Hvordan man kan afslutte en Kælder
Havestue Idéer
Self Tanning Lotion
Palm Tree Tattoos
Great steder at bo
Love Tattoo Design