Rengøring Vinyl flisegulve

Vinyl flisegulve er ganske populær på grund af de mange farver og mønstre, det giver. Desuden er disse flise gulve er ridser og pletbestandigt, og er ganske billige i forhold til de keramiske flisegulve. Desuden vinylgulve er normalt let at installere de fleste af dem har selv klæbemidler, så du bare kan flå og stikke gulvbelægning. Det eneste problem er, at vinyl gulve har en tendens til se helt beskidt og de fleste af de gange, du kan se skidt og snavs i rillerne. Vedligeholdelse og rengøring af vinyl flise gulv på et regelmæssigt giver dig mulighed for at beholde den helt nye glans på gulvet og giver det til at se stor for de kommende år. Her er et kig på den bedste måde at rense vinyl flise gulve.
Hvordan man rent vinylfliser
Vask med vand: Ryd op gulvet regelmæssigt støvsugning den løse jord og snavs og holde det fra at sætte sig ind i rillerne. Vask det først med vand for at fjerne snavs fra gulvet. If pletter er persistente derefter tilføje nogle af de flydende opvask løsning på vandet og bruge en moppe til at tørre overfladen. Mere om gulvrengøring.
Med ammoniak: Rengøring vinyl fliser med moppe og lyse gulv rengøringsmidler har tendens til at efterlade et lag af snavs og voks på vinylgulve. Det er således, bedst at benytte ammoniak til rengøring af fliser. For denne rensevæske, fortyndes ½ kop af ammoniak i 1 liter varmt vand. Med en blød moppe eller klud, rengøring løsning finde anvendelse i gulvet i en cirkulær bevægelse, og lad det sidde i et stykke tid. Vask med vand for at fjerne enhver sedimenter på gulvet.
Klor Bleach: Klorblegning blandet med vand menes at være en glimrende rengøringsmiddel til vinyl fliser. Hæld en blanding af 1 / 4 klor blegemiddel til 3 / 4 vand over gulvet og lad det sidde i fem minutter, før du moppe op. Følge dette op med en tør moppe. At fjerne pletter fra gulvet ved hjælp af klor blegemiddel, gennemvædet en hvid klud med blegemiddel og lad det sidde på pletten natten efter at have kørt den op ved at tape den. Fjern wrap og klud om morgenen og tør området rent for at slippe af den grimme pletter.
Pletfjerning: At fjerne slid og plette markeringer på din vinyl gulvfliser, kan du bruge en mineralsk ånd, terpentin, sprit eller endda bagepulver. Gnid området med klud vædet i terpentin, mineralsk terpentin eller sprit, og tør området rent. Heavy pletter kan fjernes ved at blande ½ kop glycerin med 1 ½ kopper varmt vand. Sættetid en rag i opløsningen, og lad det sidde på pletten natten over. Rengør med vand og et mildt rengøringsmiddel. Selv om disse metoder kan fjerne pletter til ganske et omfang, der er visse pletter og misfarvninger forårsaget af tæpper sidde på vinylgulve, der kan være umulige at fjerne. Dette kan kræve en flise udskiftning.
Fjernelse af voks Ophobning: Vinyl gulve skal vokses med regelmæssige mellemrum for at fastholde de polske og glans. Men i årenes løb voks oprustning kan resultere i fliser ser kedelig og beskidt. Bruge en stærk gulv stripper for at fjerne voks oprustning og rengør gulvet. Husk, at disse rengøringsmidler har stærke lugte og kræver ordentlig ventilation. Hæld den på gulvet, skal du vente i fem minutter, indtil snavs løsnes, så moppe det op.
Læs mere på:; flisegulve Rengøring, hvordan man Clean vinylgulve, Vinyl flisegulve, er meget holdbare, og kommer i en lang række af valgmuligheder. Brugte nogen tid på rengøring vinyl flise gulve kan holde dem i perfekt stand i mange år. For de bedste resultater, feje eller støvsuge vinylfliser hver anden dag, moppe hver anden uge, og dyb ren et par gange om året. Dette vil holde dem sprudlende rent i de kommende år.

Snyd Ægtefælle Skilte
Hvordan du udskifter tændrør
Hvordan man Bleed en radiator
Sådan installeres Laminatgulv på trapper
Hvordan man rent Leather Jacket
Dramatiske Eye Makeup
Sådan Gør Floating Hylder
Aquarius Woman
Billige Centerpiece Idéer
Glow in the Dark Paint
Bryllup Entertainment Idéer