Rengøring Silverware

Du har inviteret vennerne til middag. Du ønsker at gøre denne lejlighed særligt. En idé, som har ramt dit sind, er at servere mad på din antik sølv stel. En god idé faktisk! Du skynder mod din sølvtøj skuffe og tage nogle redskaber. Hvad er disse mørke pletter på dem? Nå, de er resultatet af sølv plette over tid. Du får deprimeret og spekulerer på, hvad skal du gøre nu, for at spare din dyrebare samling af sølvtøj. Heldigvis er der mange metoder til rensning sølvtøj, at når du er færdig regelmæssigt kan holde din egne sikker, sikret og skinne som ny altid. Nogle af de nemme at følge effektivt metoder er beskrevet som under. Vælg en i henhold til din komfort og tilgængelighed af ressourcer og tage sig af dine sølvtøj samling.
Hvordan man rent Sølv
Metode 1; Tag en lavvandet pande. Dække indersiden med en alufolie. Fyld gryden med varmt vand. Tilføj en spiseskefuld bagepulver og en knivspids salt til vandet. Bland opløsningen godt. Sæt sølvtøj ind i det. Sølvtøj skal være helt dækket med den løsning. Lad det blive her i ca 15 minutter. Tag en tandbørste og gnide på den farvede og plettede områder i sølvtøj. Pletterne vil forsvinde ved at gnide. Når alle pletter er fjernet, vaskes sølvtøj med masser af varmt vand. Så luften tørring. Du kan gnide de tørrede sølvtøj med en ren bomuldsklud til at fjerne vand pletter. Sølvtøj forventes at skinne som ny.
Metode 2; Tag sølvtøj beregnet til at blive rengjort og pels hele sin indvendigt og udvendigt overflade med tandpasta. Efterlad dækker på i et minut. Drys et par dråber vand og gnid overfladen forsigtigt med en blød børste. Arbejde mere på regionens indeholder pletter og pletter. Når du er færdig, vaske sølvtøj under rindende vand. Hold gnide at fjerne tandpasta helt fra dens overflade. Denne metode er en af ​​de hurtigste måder til rådighed for rengøring sølvtøj.
Metode 3; Der er visse let tilgængelige materialer, der kan danne en stor hjem afhjælpe for rengøring sølvtøj. De omfatter olivenolie og eddike. Både af dem give dig de ønskede resultater. Antag, vælger du rengøring sølvtøj med eddike, og følg derefter disse instruktioner for at få dit job udført. Disse anvisninger er de samme for olivenolie så godt. Tag en skål, som er stor nok til at indeholde sølvtøj, du har til hensigt at rengøre. Fylde den med eddike. Sæt sølvtøj i eddike. Sørg for, at sølvtøj er helt dyppet i eddike. Lad det uforstyrret for en dag. Tag den sølvtøj ud og gnid det forsigtigt med en blød børste. Vask det med masser af varmt vand indtil fedtethed grund eddike går væk. Tillad sølvtøj lufttørre. Gnid den med en ren klud for at fjerne eventuelle vand pletter, hvis den findes. Your sølvtøj vil se ren og poleret. Denne særlige metode er tidskrævende, er endnu foretrækkes frem for andre, da det indebærer forholdsvis meget lidt arbejdskraft.
Metode 4; Brug træaske til rengøring sølvtøj naturligt. Tag en lille mængde træ aske. Normalt er den mængde, fastsættes i overensstemmelse med størrelsen af ​​din sølvtøj. Bland træaske med en lille mængde postevand. Ideen er at gøre en masse. Anvend dette pasta på både indersiden og ydersiden overflader sølvtøj. Lad det sidde i omkring en halv time. Splash en lille mængde vand over sølvtøj. Dette vil løsne træaske pasta belægning. Tag en tandbørste og gnide sine børster på det forsigtigt. Når hele overfladen er færdig, vaske sølvtøj under rindende vand. Ingen tvivl om, vil din sølvtøj få en helt anderledes udseende.
Læs videre:; Sådan fjernes plette fra Silver, Sådan Clean Sølv; Alle de ovennævnte metoder til rensning sølvtøj er lige så effektive og er sikker på at levere positive resultater. Uanset hvilken metode, du vælger til rengøring sølvtøj, udføre den i det mindste tre gange om året. You kan rengøre dit sølvtøj efter et hul på fire måneder. Regelmæssig rengøring er tilstrækkeligt til at holde sølvtøj sikkert, skinnende og elegant i århundreder.

Sliding træ Closet Doors
Udfordrende Riddles
Lær at Braid Hair
Bipolar Relationships
Køkken Design Layout
Jomfruen Mand og Scorpio kvinde
Window Tinting Laws
Hvad mænd ønsker kvinder at vide
Maleri Badeværelse Fliser
Hazel Eyes: Makeup for Hazel Eyes
Eksteriør Hus Farver