Rengøring ovndør ​​Glas

Forlader ovndøren snavsede i ikke sådan en god idé. Fedt og olie som følge af gryden sig på glasdøren i ovnen. Når dens venstre, som det er, fedtfilm fortsætter med at blive tykkere. Ud over de uhygiejniske forhold udvikler sig i køkkenet, besudlet look i ovnen glasdøren giver en frygtelig billede til gæster der kommer hjem. Er sikker på, at de ikke ønsker at prøve din bagt mad da! Selvom rengøring af ovndøren kan være irriterende opgave for de fleste af os, det skal renses. By agte til nogle nyttige ovnlågen rengøring tips nævnt nedenfor, rengøring ovndøren vil ikke synes alle, at skræmmende. Læse mere på køkkenudstyr.
Hvordan at rengøre ovnen Glas
Rengøring en ovndøren glas er ikke meget vanskelig. Man kunne enten rense den efter frigør det fra ovnen eller ved at rengøre det i sin normale position.
Fjernelse af ovndøren
Hvis du vil fjerne ovndøren, det første skridt er at sikre gas og andre strømforsyninger er slukket. Åbne døren til sin maksimale åben position. Ved at holde lågen fast, at skubbe den lidt opad. Efter denne opadgående bevægelse, kommer der en lyd fra hængslerne. Hængslerne begynder at vige og kommer løs fra ovnen basen. Hvis hængslerne ikke kommer ud af deres stik, kunne du bruge en skruetrækker for at hjælpe dig. Det selvrensende ovn til rådighed i disse dage er hængsler, der kan skrues af. Forsigtigt løfte ovndøren ud og placere den på jorden med nogle klud foret om gulvet.
Rengøring ovndør ​​Glas
Er det ikke nødvendigt at fjerne glasdøren. At fjerne det er også okay, så gør hvad der behager dig. Næste skridt er at rense det.
Trin 1: Passende Gear; Før du påbegynder en rensningsproces, skal du sørge for det rigtige gear på. Selv hvis du ikke bruger de kommercielle rengøringsmidler, er det et must at bære gummihandsker og en fuld ærmer.
Trin 2: Ventilation; Det næste skridt er også fælles for alle rengørings procedurer. Det handler om god ventilation. Røgen fra rengøringsmidler kan skadelige, hvorfor det er vigtigt at holde området ventileres. Åbne vinduerne i køkkenet og tænd for blæseren. Læs mere om rengøring af køkkenet.
Trin 3: Rengøring Løsning; Du kan enten købes kommercielle ovnen rengøring spray eller du kan forberede din egen rengøringsmiddel. Tag bagepulver i en skål og lav en pasta af det ved at tilføje noget eddike. Læs mere om rengøring med bagepulver.
Trin 4: Rengøring, med en tør klud, støv ovnen eventuelle løse snavs og skidt. Næste, med en ren svamp anvende rengøringsmidler efter eget valg eller spray på ovnens glasdør. Ovn rengøring spray er ikke slibende og synes at tilfredsstille mange mennesker. Sprøjt aldrig støvsugeren direkte på glasset, da det kan beskadige glasdøren. Altid spray det på klud og derefter gnide det på. Tillad bagepulver pasta at sidde på glas til ti minutter. Tør det af med en blød klud.
Trin 5: sæbevand Rens, og i lunken vand tilsættes lidt fad rengøringsmidlet og ising denne løsning ind på glasset med en svamp. Til hårdere pletter bruge ståluld til at skrubbe. Brug derefter en ren klud at tørre løsningen. Brug en anden klud dyppet i rent vand for at skylle alle sæbe. Rengør alle hjørner tørre. Glasdøren bliver skinnende rene. Hvis du har løsrevet døren, derefter erstatte den.
Læs mere på:; Rensning Ovn racks, Ovn Rengøringsinstruktioner, Rengøring ovndør ​​glas bliver lettere, hvis du gøre det efter hver bage. Dette forhindrer ophobningen af ​​olie og fedt og gør rengøringen lettere. Jo ældre pletter, jo vanskeligere er det at fjerne, og jo mere knofedt påkrævet. Ikke desto mindre er det aldrig for sent at begynde rengøring ovndøren.

Pottemuld Opskrift
Tændingskontakt Problemer
Gaver til mænd under 50 dollar
Sådan foldes en Skjorte
Hvordan du installerer Laminatgulv
Palm Tree Decor
Irsk brudekjoler
Maleri Ideer til en planteskole
Tankevækkende citater
Sådan må Smokey Eyes
Udendørs Idéer