Rengøring Navle Piercing

Mave-knap infektioner, ardannelse og blødning er nogle af de almindelige bivirkninger af denne populære form for piercing. Omsorgsfulde og rengøring navle Piercing tillader såret til at hele op hurtigere og reducere chancerne for at pådrage sig en infektion. Det kan være noget af en vanskelig opgave som fnug og snavs kan nemt slå sig ned i området. Også efter piercing, afvikle pus og blod i området danner en hård skorpe på din navle. Dette skal renses grundigt, således at såret får ilt nok til at hele. Her følger nogle gode råd til rengøring navle piercing.
Hvordan at rengøre en Navle Piercing
Brug Antibakterielle Sæbe: Når din mave knappen er piercet, rens det ikke samme dag. Faktisk lade piercing alene for et par dage. Til rengøring af navlen piercing, skal du vaske området med en antibakteriel sæbe. Vask dine hænder før rengøring, og ved hjælp af en Q tip dyppet i varmt vand fjerne den hårde skorpe in navlen. Påfør sæbe til området og derefter skylle helt med vand. Følg denne udrensning regime to gange på en dag. Hvis tunge træning og øvelser har gjort dig svedig, så rens området med lunkent sæbevand.
Salt Vand opsuger: Salt vand opsuger er en af ​​de bedst egnede metoder til rengøring af piercing sår og fremme helingsprocessen. Vask hænderne grundigt med flydende antibakterielle eller antimikrobielle sæbe og derefter tilføje en knivspids havsalt i bunden af ​​en lille engangs kop. Fylder det med varmt vand og vendes det over navlepiercing såret. Lad det blive der for omkring fem til tendens minutter og skyl. Tør efter med en ren køkkenrulle. Dette er en glimrende antibakteriel løsning og hindrer den bakterielle infektioner. Brug ikke bordsalt, kosher salt, Epsom salte, og tilsat jod havsalt. Rene havsalt findes på de fleste dagligvarebutikker.
Use Vatpinde: Rens din piercing sår med vand og derefter bruge en vatpind for at rydde støvet og snavs. Må ikke anvendes klud håndklæder, som de kan havne bakterier, og bakterier, som kan smitte piercing.
Healing Produkter: Sammen med rengøringsmidler, skal du også for at fremskynde helingsprocessen af ​​navlen piercing. C-vitamin supplement og masser af appelsinjuice spiller en vigtig rolle i sårheling. Sammen med dette kan du også bruge tea tree og lavendel olie beroligende væske til at køle en irriteret piercing. Ud over dette har Emu olie blevet opdaget til også at skabe ekstraordinære resultater, når helbredelse et gennemtrængende.
Rengøring Navle Piercing: Følgende er ikke tilladt; Når det kommer til pleje og rengøring mave knap piercinger, der er visse ting, du helt bør undgå. Disse omfatter:; Brug ikke hydrogen peroxid, som det ikke kun dræber bakterier, men også hvide blodlegemer i det berørte område, når de forsøger at helbrede din piercing. Peroxid kan forårsage irritation og forlænge den samlede helbredende tid. ; Brug sprit på friske sår vil tørre hud og irriterer rå piercing og føre til en navle piercing infektion. , Antibakterielle salver eller lignende produkter bør helt undgås. Disse ikke blot tilstoppe porerne men også dræbe de gode cellerne forsøger at heale piercing. ; Må ikke rode rundt med din navle smykker og i stedet efterlade din piercing alene. ; Undgå swimmingpools og spabade. Hvis du skal, skal du sørge for at rense din navle straks bagefter med antibakteriel sæbe eller bære en vandtæt forbinding over en ny piercing for at undgå bakteriel forurening. ; Rør ikke din nye navle piercing med snavsede hænder. Kontroller, at du altid vasker hænderne med en antibakteriel sæbe, før du rører piercing. ; Undgå stramt tøj rundt om piercing, da det begrænser ilt og forsinker helbredende tid. ; Læs mere på:; Navle Piercing Care; Navel Piercing Efterbehandling; Navle Piercing infektion, mens rengøring navle knap piercinger, hvis du finder pus ledsaget af en grim lugt eller blod, så er det et signal, at din piercing er inficeret. Sørg for at du kontakte din læge. Med korrekt omsorg og renlighed du vil snart en fabelagtige navle piercing, at du vil blive stolt af at vise.

Indendørs tropiske planter
Tilføjelse af en anden historie til et hus
Hjemmelavet Hair Mask
Sjove ting at gøre med din kæreste
Ice Breaker Aktiviteter
Family Reunion Games
Sådan får du akrylnegle Off
Farvel Party Invitation Ordlyd
Hvordan man opbygger en reol
Smokey Øjenskygge
Måder at holde sig vågen