Rengøring med Baking Soda

Brugen af ​​bagepulver er ikke begrænset til mad og drikke. Det er en mirakuløs ingrediens, der kan bruges effektivt til rengøring. Resultaterne vil efterlade dig tryllebundet, og vil helt sikkert afslutte din søgning efter de perfekte rengøringsmidler til dit køkken, badeværelse, tøj og andre husholdningsartikler. Ja, det er hvor mange bruger det er. Lad os tage et kig på de forskellige måder at rense med bagepulver.
Badeværelse Rensning med bagepulver, at rydde en tilstoppet dræn, brug bagepulver og eddike. Hæld et fald på 1 kop bagning soda i afløbet efterfulgt af 1 kop eddike. Denne blanding forårsager løgnehistorie til skum, og dermed rense afløbet. Opløsningen i ca 15 minutter. Now hælde varmt udvande afløbet, indtil du er sikre afløbet har ryddet. Gør dette til en ugentlig vane at opretholde rengøring af kloaker. , Rengøring med bagepulver og eddike er en effektiv løsning at fjerne mineralforekomster rundt armaturer og håndvaske. Kombinere to spiseskefulde eddike med to spiseskefulde bagepulver, vil give dig en god skurepulver. ; Brug en blanding af bagepulver med eddike at rydde opbygningen af ​​sæbe og fedt i badekaret. ; Sættetid dine badeforhæng i en opløsning af bagepulver og eddike, og bruge en krat for at rydde alle snavs indsamling og mug. Det vil også komme for lugte, der indsamler om badeforhæng. ; Toiletsædet kan rengøres med bagepulver drysses på en blød klud. Følg denne ved at tørre den ren med en fugtig klud. Indersiden af ​​toilettet kan gøres pletfri ved at rengøre med bagepulver og hvid eddike. Lav en tyk pasta med de to og krat den ren. ; Efterlad en kop bagepulver på toiletterne for at bekæmpe alle de lugte, der udledes der. Det forhindrer også indsamling af fugt, og løsner opbygning af snavs. ; Læs mere om rengøring af badeværelser.
Tøjvask Rengøring med bagepulver, pletter, der er efterladt på tøj på grund af sved kan fjernes ved opblødning området i en bagepulver og eddike. Vask i varmt vand. ; Ren klud bleer ved at opbløde dem i en bagning soda løsning. Det vil befri dem om dårlig lugt. In sidste skyl, tilsættes ½ kop eddike for at holde dem friske. ; Mens du gør vasketøjet, fjerner vanskelige pletter ved at tilføje bagepulver sammen med vaskemiddel i vaskemaskinen. Else, nyd dem inden vask for at sikre pletter fjernes. ; Mens du bruger blegemiddel, tilføjer ½ kop bagepulver, vil gøre den mere effektiv. ; Køkken rengøring med bagepulver; Brug bagepulver, vil hjælpe med at holde køkkenet rent, i tilfælde af små brande, såsom elektriske eller fedt brande. Bare kaste en håndfuld ind i flammerne for at sætte dem ud. ; Plastic skærebrætter tendens at beholde det lugter af fødevarer, der blev skåret på dem som hvidløg og løg. At fjerne disse dufte, bruge en pasta af bagepulver og citron, og krat bestyrelsen. Lad den sidde i ca 30 minutter, og skyl pasta med eddike, efterfulgt af en grundig skylning med vand. ; Slippe af den frygtelige lugt der stammer fra din skraldespand ved at stænke nogle bagning soda på bunden af ​​spanden, og også i affaldssæk. ; Hold overflader i køkkener såsom bordplader og fliser ren, ved at rengøre med bagepulver og brintoverilte, drysses på en frisk klud. Følg ved aftørring med en fugtig klud. Dette vil også klare fedtpletter og olieudslip. ; Hvis du har marmor eller granit bordplader, bruge en pasta af bagepulver med hydrogenperoxid og vand for pletfjerning. Påfør pastaen og dække det med et fugtigt køkkenrulle. Lad det hvile natten over og tør den ren i morgen. ; Hvis fødevarer tørrer ud i en gryde, eller bliver brændt, kan det fjernes ved at sprøjte bagepulver forneden og iblødsætning natten over i varmt vand. ; Mad containere også en tendens til at udvikle forslidt dufte. At fjerne disse, sættetid de containere i en opløsning af bagepulver i varmt vand, natten over. , Alle sølvtøj i køkkenet, kan renses ved hjælp af en opløsning af 3 dele bagepulver til en del vand. Sæt indsætte om de emner og skyl med varmt vand. Denne løsning kan også bruges til at holde rustfrit stål apparater mousserende. Bare tørre dem af med en fugtig klud efter påføring af pasta, i retning af kornene. ; Selv pletter på porcelæn kan fjernes ved at skrubbe og rengøring med bagepulver og brintoverilte. ; Varm en bagepulver løsning i en glasskål i 3 minutter i mikrobølgeovnen, at løsne olien samling i mikrobølgeovnen. Tør den ren. Må ikke opvarmes for længe, ​​da dette kan forårsage et udbrud i mikrobølgeovnen. ; Læs mere på køkken rengøring.
Husstand Rengøring med Baking Soda; Hvis du har messinghåndtag, figurer, osv. tørre dem rene med en pasta af bagepulver og eddike. Påfør pastaen med en klud, lad det tørre, og derefter rense den med en ny klud. ; At fjerne kæledyr lugt og mad lugt fra tæpper, skamplet pletten, drys nogle bagepulver på det angrebne område og derefter vakuum. Læs mere på tæpperens. ; Hvis nogen ryger omkring huset, drys bagepulver på bunden af ​​askebæger at reducere lugten af ​​cigaretter. ; Lav en opløsning af vand eddike og bagepulver og hæld det i en sprayflaske. Brug den til at lave glas, døre og ruder pletfri. , Det er relativt sikkert at bruge bagepulver, og som du kan se, kan det bruges til rengøring næsten alt. Så før du går og afhente den dyre rengøringsmiddel, du forsøge at rense med bagepulver først. Du vil helt sikkert ikke nyde disse produkter igen!

Væggelus Skilte
Strand Tema Soveværelse
Lip Makeup Tips
Beach Bryllupper Kjoler
Beach Party Idéer
Blomst Tattoo Design for kvinder
Ting piger bør vide om Guys
Jubilæum Gaver til kæreste
Master Bedroom rhus
Hvordan man ride en cykel
Bremseklodser erstatning