Rengøring Kontaktlinser

Rensning kontaktlinser er et meget vigtigt skridt i kontakt linsepleje. Den proces, der er forklaret dig af din optiker, eller den person, der sælger dig linser, ofte virker lidt kedelig, men absolut har sine fordele. Som en, der har slidt kontaktlinser i mange år, har der været mange tidspunkter, hvor jeg har haft lyst til at springe over renseprocessen, og bare sætte mine linser i løsningen fyldt sagen. Faktisk har jeg givet i og gjort netop det flere gange. Men, hver eneste af disse tidspunkter, da jeg satte mine linser på igen, de følte sig meget mindre komfortabel end normalt. Så uanset om du gør det for komfort, eller til at minimere dine chancer for at få en øjeninfektion, pleje og rengøring kontaktlinser er meget vigtigt.
Rengøring Kontaktlinser
Start med at placere dine linseetui på en ren overflade et sted tæt på dig. Åben dine linseetui, smider den gamle løsning og fyld den med frisk opløsning. Du kan bruge en multi-purpose løsning, eller en kontakt linse desinfektionsmiddel. Hertil kommer, også nogle mennesker bruger enzym tabletter en gang om ugen for at slippe af overskydende proteiner indskud.
Et meget vigtigt forud for rengøring kontaktlinser vaske dine hænder godt. Den metode jeg foreslår, kræver, at du først grundigt vaske dine hænder med sæbe og vand, indtil de pibende er rene. Skyl hænderne godt til at sikre, at der ikke er sæbe tilbage på dem ellers, hvis det kommer ind i øjnene, kan det føre til brænding og rive. Hvis du vil fjerne dine linser på med højre pegefinger og tommelfinger, skal du bruge venstre hånd til at lukke vasken vandhanen. Så tør dine hænder med rene papirservietter.
Tag den kontaktlinse ud af dit øje og placere den i din hule lidt skål hånd. Dække det med nogle kontaktlinsevæske rensevæske, skal du placere fingeren i linsen og flytte det 5 til 10 gange i urets retning. Derefter gøre det samme i retning mod uret. Når din færdig, skylles linsen med nogle flere løsning og placere den i linsen sagen. Gentag samme rengøring procedure med den anden linse.
Man må aldrig forsøge at rense kontaktlinser med vand, kan du bruge saltvand for at rense dem. Løsninger til rengøring og iblødsætning linser hjælper med at holde dem sterile, hvilket postevand plejer at gøre. Nogle mennesker også forsøge at rense kontaktlinser med brintoverilte. Mens hydrogenperoxid er en god rengøring agent for fliser og en række forskellige overflader, er det ikke anbefales til et produkt som delikat som kontaktlinser. Den eneste måde at bruge det er, hvis det kommer som en komponent i en løsning betød specielt til rengøring kontaktlinser.
Kontaktlinse Care; Bær din kontaktlinser kun for den tid, varighed, er blevet anbefalet. Dette kan være timer i døgnet, eller antallet af dage i tilfælde af engangs kontaktlinser. ; Følg altid rengøring og opbevaring instruktioner fra din optiker, som de vil være specielt egnet til den type af linser du bruger. , Aldrig justere, lagt på eller tage dine linser uden at vaske hænder først. ; Hvis du føler dig brændende eller kløe i øjnene, se rødme eller oplever overdreven tåreflåd, stop iført dine objektiver og besøge din øjenlæge. Kun genoptage iført dine linser, når problemet er blevet løst. ; Kontaktlinser kan tørre dine øjne. Brug en løsning beregnet til især wet dem og holde dem fugtige. Du må heller ikke udsætte dine øjne til direkte pust luft. ; Læs om:; Sådan Put Kontakter i dine øjne; kontaktlinser problemer; Kontaktlinser uden recept; Overhold disse trin rengøring kontaktlinser og tager sig af dem, at passe godt på dine øjne. Derudover kan du prøve at bære solbriller, når udendørs og aldrig sove med dem på, medmindre du får ordineret ‘Extended Wear «kontakter.

Sådan at afblege hår derhjemme
Fugning flisegulve
Porrer: Sådan Forbered
Love Symboler
Jungle Tema Baby Shower
Ompotning Orkideer
Maling Farver til køkkener
Rose Water Fordele
Maleri Tips og tricks
Ansigtsmassage Techniques
Amaryllis Care