Rengøring Kaffekande Pletter

Tilberedning af kaffe eller andre varme drikke på en plettet pot bibringer en anden mudret eller bitter smag til den resulterende varme drikke. I tilfælde, er du en almindelig kaffe drikker og brygger kaffe på en hverdag, kan du være godt bekendt med kaffekande pletter, der udvikler efter konstant brygning. Med akkumulerede kaffe olier, urenheder og hårdt vand skalaer, er disse pletter normalt hårde og ikke går væk med regelmæssig rengøring metoder. Løsningen er at bruge vaskning ingredienser, mens rengøring kaffekande pletter. Læs mere om pletfjerning.
Hvordan man rent Kaffekande Pletter?
Nævn rengøring kaffemaskine pletter og den første ting, der kommer til vores sind er at bruge eddike. Indeed bruger det er så almindeligt, at de fleste mennesker ikke kan tænke på rensning kaffekande uden eddike. “Godt så.” Dette er ikke tilfældet, da der er andre naturlige måder at slippe af med pletter udviklet i kaffemaskiner. Følgende er nogle af de effektive metoder til rengøring kaffekande pletter, som du kan prøve:
Rengøring Kaffekande Pletter med bagepulver, enten det er rengøring pletter fra tekstildug eller kaffemaskine, bagepulver er et ideelt valg. Du skal dog ikke tilføje bagepulver direkte i kaffemaskine eller andet, kan det medføre tilstopning. Hvad du kan gøre, er opløses bagepulver i vand helt, lægges i blød en ren vask klud i det og bruge klud til at udslette kaffe pletter. Skrub klud over den hårde kaffepletter, indtil puljen er ren. Denne metode kan have brug for en lille indsats, men det vil helt sikkert give dig gode resultater.
Rengøring Kaffekande pletter med Eddike, Rengøring kaffekande med hvid eddike er ideel for dem dryppe filteranlæg. Først fremstilles en fortyndet opløsning af hvid eddike ved at blande 1 del det med 2 dele vand. I tilfælde af meget vanskelige pletter, kan du kræve at lave en lidt koncentreret opløsning med to dele hver af eddike og vand. Placer filteret i filteret kurven og hæld eddike løsning i puljen. Sat på kaffemaskinen i nogen tid. Efter dette, filter og eddike løsning kassér. Når gryden afkøles, skyl det. Hvis pletten stadig findes, gentage den samme procedure igen og skyl grundigt at udvise eddike lugt. Lær mere om kaffemaskinen rengøring med eddike.
Rengøring Kaffekande Pletter med knust is, Dette er nok den billigste naturlige metode til at fjerne pletter fra kaffemaskine. I kaffekande, tilsættes 2 kopper knust is, kiler af 2 friske citroner og 2 tsk salt. Swirl puljen flere gange med uret og mod uret retning, for omkring 1 – 2 minutter. Herovre. Citron og salt hjælpe med at fjerne pletter Skyl med koldt vand og se, om pletterne er renset eller ej. Hvis ikke, skal du følge de samme trin af rengøring og denne gang, lad blandingen stå i længere tid. Skyl godt til at skylle salt og citron fra kaffekanden.
Du kan læse mere på:; Hvordan at rengøre en Kaffemaskine, Sådan fjernes kaffepletter, Når indeni pletter fjernes, fortsæt til rengøring af ydersiden af ​​potten. Overvej rengøring kaffekande pletter ved hjælp af ovennævnte metoder, og du vil helt sikkert mærke den rene smag af kaffe brygget i en rengjort gryde. Regelmæssig rengøring af kaffekanden med rette metoder vil ikke kun give en fantastisk smag kaffe, men det vil også øge holdbarheden af ​​enheden. Med en sådan let metoder til rengøring kaffekande pletter, håber jeg du vil ikke føle tilbageholdende med at rense kaffemaskine efter hver par uger.

Leo og Gemini kompatibilitet
Cute Valentinsdag Ideer til kæreste
Hvordan man Wear Boots med Jeans
Bonsai Tree Betydning
Plus Size brudekjole Patterns
Julestjerne Care
Skin Tone Farver
Sådan ændres Viskerblade
Hvordan man rent sæberester fra brusedøren
Punk frisurer for piger med langt hår
Billige romantiske ideer