Rengøring Glas Tile

Glas fliser har fået en enorm popularitet i markedet. Den pragtfulde udseende af glas fliser tilføje elegance og ynde til dit hjem. Det være sig i køkkenet eller på badet, glasset flise backsplash er bare perfekt at tilføje liv til ethvert rum. Glas fliser fås i mange forskellige farver, teksturer, former og stilarter. Du skal bare vælge den, der passer til din smagen. Den fordel er, at det kræver meget lidt vedligeholdelse, og det hele er sat til skinne og funkle. Rengøring glas fliser er virkelig simpelt og let, da det ikke er porøst som keramiske dem. Dens vandmodstanden kapacitet gør rengøringen jobbet mindre trættende. Den eneste trussel mod glasset fliserne ridser, men det kan let undgås.
Hvordan man rent Glass Tile
Her er nogle tips om rengøring glas flise som kan vise sig nyttige for dig. Lad os få et kig på dem.
Tip 1: Lav en opløsning af eddike og vand i lige forhold. Bland det godt og fyld den i en sprayflaske. Spray den på glas fliser og lad det forblive i 5 til 10 minutter. Med hjælp fra en blød børste ren fliserne grundigt. En gammel tandbørste kan også bruges til rengøring af fuger. Nu skyl med koldt vand og fliser vil gnistre som ny. Tør dem godt for at forhindre vand striber. Læs om injektionsmørtel rengøring.
Tip 2: Hvis flise ofte er udsat for hårdt vand, mineralske rester ophobes på det. Bruger eddike med bagepulver, kan hjælpe med at fjerne de mineralske bygge op på fliserne. Spray eddike på flisen, og derefter drys nogle bagning soda. Boblende observeres hvilket indikerer en kemisk reaktion. Skyl flisen med koldt vand og tørres af med en svamp eller et blødt håndklæde. Læs mere om rengøring med eddike.
Tip 3: anden metode til rengøring af glas fliser er at bruge den normale opvaskemiddel. Tag nogle varme vand i en spand. Tilføj et par dråber opvaskemiddel til det og bland godt. Våde en svamp eller en blød klud i denne løsning, og krat fliser med det. Skyl vaskemiddel med koldt vand, og se dine fliser skinne som spejl. Det virker underværker for fliser i køkkenet. Læs om rengøring af køkkenet.
Tip 4: Rengøring glas fliser brusebad kan være trættende til tider, så er det bedre at rense det hver dag end at bibeholde den verserer. Forebyggelse af sæbe opbygge i brusebadet er det vigtigste at holde bruseren ren. Det er en rigtig god idé at tørre glasset fliser med hjælp af en gummiskraber efter den sidste byge af dagen. Det hjælper også at fjerne overskydende vand og forhindrer vand pletter og pletter. Læs om rengøring af badeværelser.
Tip 5: En lettere metode til rengøring af glas fliser backsplash ville være at rense det med et pudsemiddel til rådighed på markedet. Men husk at bruge ikke-slibende, mild rengøringsmidler for at forhindre ætsning og ridser på din glas flise. Læs om rengøring.
Du kan også lide at læse om følgende:; Clean flise Grout, Sådan Clean Tile Grout; flisegulve Rengøring; Det var nogle tips til rengøring af glas flise. Den bedste måde at holde dine fliser skinnende hele tiden er at rengøre dem regelmæssigt. Hvis snavs forbliver på flisen i en længere periode, ophobes på flise gør det vanskeligt at rengøre. Så gør det til et punkt for at rense dem en gang om dagen, eller mindst hver anden dag. Bare tørre dem rene med en fugtig klud vil også gøre. Du kan have en grundig rengøring session en gang om ugen. Dette vil holde dit glas fliser spic-og span og dit hjem vil have en ren og frisk udseende.

Sådan fjernes urinen fra Madras
Hvad skal man gøre på en dato
Punk korte frisurer til piger
Razor Burn Behandling
Hvordan man kan skære Jeans
Bedste måde at rense trægulve
Sommerfugl Tilbage Tatoveringer
Få din Ører Pierced
Tween Clothing
Pung Invitationer
Olie Skift Omkostninger