Rengøring Gas Pejs

Et ildsted kan virkelig tilføje et klassisk look og varme til et hus. However, maintaining the elegant look of en fireplace requires ett bit of pleje og maintenance, of which cleaning is ett important part. Gaspejse dog ikke kræver meget vedligeholdelse. At være en omkostnings-og energieffektiv og sikkert alternativ, har populariteten af ​​gas pejs vokset hurtigt i sin traditionelle modstykke, brændefyring pejs. Normalt er gaspejs rent en gang om året, helst før eller efter vinteren. Her er et par tips om rengøring gas pejs på egen hånd.
Hvordan man rent Gas Pejs?
Rensning af gas pejs er ikke så svært, som antaget af mange. Men du behov for at opretholde en lille smule forsigtighed. Som for eksempel, drej altid slukke for gassen ventilen og el og vent på din brændeovn for at køle ned, før rengøring. Nu du skal fjerne glasset, logs og brænder. Læs omhyggeligt producentens anvisninger for at fjerne de forskellige dele af gas pejs. Til rengøring af gas pejs glas, spray en lille mængde af renere på den og derefter tørres efter med en blød klud eller håndklæde. Bruger ikke nogen slags slibende renere eller renere med stærke kemikalier at rengøre glas din gas pejs.
Rengøre de udvendige krop gassen pejs, kan du bruge en fugtig klud. Den indvendige side af pejsen kan rengøres ganske enkelt med en støvsuger. Du kan bruge en støvsuger med børste til at rengøre indersiden af ​​gas pejs. Glem aldrig at tage ud logfilerne før støvsugning. Pejsen logs er meget sårbare, så vær sikker på at tage dem ud meget forsigtigt, så der ikke slippe dem. Logfilerne også kan rengøres sammen med de øvrige dele af pejsen. Men, til rengøring gas pejs logfiler, altid med en blød pensel. Bløde børster kan sikkert bruges til at fjerne akkumulerede snavs på træskoene.
Hvis logs er blevet for beskidt af sod, så du kan bruge nogle rengøringsmidler. Men igen skal du kontakte din producent, hvis en sådan rengøringsmidler kan anvendes sikkert. Indimellem kan du også observere sod på glasdøren sammen med pejs logfiler. For at rense dem, bruge en god kvalitet glasrens. Efter logfiler og glasdøren, er det turen til den gas ventilen. Gassen ventil bør rengøres mindst en gang om året. Du kan bruge en blød klud eller et håndklæde til at tørre og rense gassen ventil.
Ventilationen fra pejsen kan også blive beskidt, hovedsageligt på grund af ophobning af tørre blade, når ildstedet ikke er i brug. Undertiden kan dette også blokere ventilationshullerne. Så mens rengøringen din gas pejs, så glem ikke at tjekke ventilationsåbninger og fjerne resterne, hvis de er tilstoppede. Du må ikke være i stand til at rense dem på din egen, hvis de er slemt tilstoppet. I en sådan situation, kan det være nødvendigt ved hjælp af en tekniker. Gang, har du renset din gas pejs grundigt, saml delene og sætte dem i deres nøjagtige placering. Igen, henvises til producentens anvisninger, som kan hjælpe dig en masse at samle alle dele af gassen pejs korrekt. Læs mere på; Pejs Mantel, Pejs sikkerhed; gaspejs Installation, såfremt det fastholdes ordentligt, kan en gas pejs tilføje en elegant look til et rum, uden at være rodet som et træ brændende pejs. Et rent og velholdt gas pejs kan tilføje varme og appellerer til dit hus. I det væsentlige, kan en gas pejs være en vigtig investering for din hjem forbedring. Så tag dig af dine gas pejs og rengør det med jævne mellemrum, så det kan øge æstetiske værdi af dit hjem. Håber, at disse få enkle tips om rengøring gaspejs ville hjælpe din i denne henseende.

Bedst Truth or Dare spørgsmål
Couple Gave Idéer
Kreative Måder til Ask en Guy til en Dance
Fodbold Party Idéer
Hvordan man Stretch Boots
Metal Roof Omkostninger
Sort and White Tattoo Design
Parenting Tips til førskolebørn
Tyk frisurer
Maling Farver til køkkener
Cute Navne at ringe til din kæreste