Rengøring Bil Carpet

Mens de fleste mennesker er ekstra forsigtige i tæpper i deres hjem, de mindre opmærksomme på det beskidte dem i deres bil. Bortset fra at ødelægge den ser ud i bilen, er det ikke anses for at være sunde også. Bil tæpper kan få beskidte, selv med største omhu for at forhindre samme. Det er en af ​​de mest modtagelige bildele for at få beskidte, som passagerer bære snavs på deres sko, især i regnen og vintre. Betingelsen kan forværre, hvis børn og kæledyr også rejse med dette køretøj. Så regelmæssig rengøring er den eneste løsning for at løse dette problem. Selv om kan fagfolk lejes til denne opgave, kan det gøres ved jer selv. Rengøring bil tæppe er ikke en vanskelig og skræmmende opgave. Læs videre for at vide mere om, hvordan man rent bil tæppe.
Hvordan man Clean Car Carpet
Rengøring bil tæppe kan ske inden for en periode på omkring 30 minutter til en time. Start med at fjerne bilen tæppe måtter, der kan rengøres separat ved håndvask eller maskinvask (kun nogle specielle typer). Når gulvtæppet måtter fjernes, vakuum gulvtæppet grundigt. Sørg for at dække hele tæppet, herunder de områder, under sæder, omkring pedaler og mellem forsæderne og midterkonsollen. Du kan enten bruge en skum renere eller en husstand tæppe renere for rengøring bil tæpper. Hvis du kører korte af begge disse rengøringsmidler, så brug en opløsning af ¼ kop eddike, en teskefuld vaskemiddel og varmt vand. Nu har du at sprøjte tæppet renere eller hjemmelavet løsning over hele gulvtæppet. Det skal bemærkes, at tæppet ikke må blive gennemblødt med rengøring løsning. Spray tilstrækkelige mængder og gnid med en svamp i en cirkulær bevægelse. Forlader renere at arbejde for omkring 20 minutter. Efter, at duppes tørre bilen tæppe med svamp eller tørre håndklæder. Du tæppe er nu ren, men lidt fugtig. Lad det tørre i en dag, ved at holde vinduerne åbne.
Rengøring Bil Carpet Pletter
Pletter på en bil tæppe kan behandles med pletfjerner produkter specielt beregnet til dette formål. Anvend det før rengøring gulvtæppet med en bil tæppe renere. Der kan være forskellige typer af pletter, som skal behandles forskelligt. Bortset fra kommercielle produkter, er der forskellige andre ting, som kan bruges til pletfjerning fra en bil tæppe. Hvid eddike viser sig at være et effektivt middel for de fleste typer pletter. Anvende det på de farvede dele med en blød klud og derefter skamplet det op. Du kan også bruge brintoverilte (3 procent), til fjernelse bil tæppe pletter. Som det er blevet observeret, at hydrogenperoxid kan falme nogle tæpper, teste det på et lille område for colorfastness. Hydrogenperoxid er fundet at være mere effektive til at fjerne organisk pletter som blod. Genstridige pletter kan behandles med et pudsemiddel og blæk pletter kan behandles med hårspray. Fortynder kan anvendes over pletter forårsaget af fedt. Alkohol spild skal straks slettet op og rengøres med vand. Bil tæppe pletfjerning kan udføres lige efter støvsugning tæppet og lige før renseprocessen. Nogle mennesker gør denne opgave, mens rengøring bil tæpper.
Læs mere på:; Bil tæppe renere; bilbetræk Cleaner, Bil Interiør: Tips til rengøring af bilen Carpet, nu har du en grundlæggende idé om rengøring bil tæpper, som kan gøres nemt, hvis du har noget fritid, og krævede rengøringsmidler. Bil tæppe rengøring kan gøres derhjemme, men du er nødt til at gentage hele processen, hver sjette måned, således at opretholde en ren og frisk indvendig.

Calla Lily Wedding Buketter
Gothic Boligindretning
Sådan foldes en Pocket Square
Hvordan man Tie en butterfly
Hvordan kan man se dine forældre du er gravid
Binde en butterfly
Moringa træ
Orientalsk Liljer Care
Sådan fjernes en skrabet Skrue
Skifer Gulvbelægning
Er han Love Me Quiz