Ren Gaskomfur Burners

Rensning af gaskomfur regelmæssigt er ikke kun vigtig for levetiden af ​​gaskomfur, men er også vigtigt for vedligeholdelse af hygiejne. Hvem ønsker at koge over et komfur, der har skorper af sidste uge måltider at overholde det! Pletter og skorper af fødevarer er ikke kun ulækkert, men er også en attraktiv kilde til husholdningsbrug skadedyr. Grunden til, at så mange mennesker forlade deres gaskomfurer urenset er på grund af den besværlige rengøring involverede processen. Men, rengøring ovnen brænder er ikke sådan en skræmmende opgave som man forestiller sig. Lad os finde en nem måde at rense gaskomfur.
Hvordan man rent Gaskomfur Burners
Effektiviteten af ​​brænderen afhænger på betingelse af brænderen. Rusten og skællet brændere tyder på, at rense dem er et must. Nu er der forskellige former for gaskomfurer til rådighed i dag, nogle med lukkede komfur brændere, mens andre med aftagelige dele. Afhængig af din type gas komfur, vil trin rengøring varierer. Men lad os få en generel kig, hvordan man skal rengøre gaskomfur brændere.
Afbryd og Skil; Elektriciteten forbindelser skal være afbrudt. Sluk for gassen og vent indtil alle brænderne køle helt af. Aftørring varme overflader med våde svamp eller vaskeklud kan bidrager imidlertid til damp forbrændinger. Så vær forsigtig og vente indtil brænderne køle ned. Tjek din gaskomfur og fjerne alle aftagelige dele fra ovnen. Ovnen instruktionsmanual vil guide dig. Generelt gasbrændere, brænder riste, brænderdæksler, drypbakke, reoler, knapper og håndtag kan tages af. Samtidig fjerne gassen knopper, skal du sørge for ikke ved et uheld tænder brænderen på. Læs mere om rengøring af produkter.
Gennemvæde løsrevne dele, i en spand varmt vand, tilsæt lidt opvask sæbe. Én efter én dråbe alle de løsrevne dele i det varme vand og lad dem i blød for de næste 15-20 minutter. (Du skal ikke lægges i blød knapper i vand. For dem bruge en fugtig klud til at rengøre og glans med en tør, blød klud.) The sæbevand blødgør snavs og fedt overholde de dele af ovnen og bringe dem til et let aftageligt form. Hvis de dele kraftigt er smurt, kan man nødvendigheden af ​​at suge dem natten over, inden scrubbing. For meget hårde pletten, s du kan anvende en pasta bagepulver og vand på riste og andre dele for at slippe af den oprustning.
Rengøring af brænderen Base, Når brænderhovedet og hætte er fjernet, er brænderen base gratis at blive renset. Du kan bruge en plastic skuresvamp eller ståluld til krat maden skorpe og pletter på brænderen basen. Brug varmt sæbevand så godt. Når først basen er blevet fjernet uden grimme pletter, kan du bruge en svamp at absorbere alle de løse rester. Med en fugtig klud, tør basen ren. Det en stolt øjeblik at se farves brænderen basere alle rene og skinnende! Læs mere om rengøring af køkkenet.
Rengøring af Gaskomfur Surface, at rengøre gaskomfur overfladen, kan du forberede dine egne rengøringsmiddel. Tag nogle eddike, bagepulver og citron strint og føje dem til varmt vand. Hæld en lille del af denne løsning på komfuret overfladen og krat med en ståluld svamp. Overfladen kommer ud ren og sprudlende. Desuden er det ikke dyrt! Preparing en opløsning af salmiakspiritus fortyndes i lige mængder vand danner også dejlig rengøringsmiddel. Læs mere om rengøring med eddike.
Skrubbe løsrevne dele, Efter et par minutter eller efter en nat, afhængig af hvor meget tid der er nødvendig, får brænderen riste og andre dele ud. Skrub dele rene med ståluld, indtil en klar, glat, skinnende overflade er opnået. Skyl dem af med rent rindende vand og dup dem tørre med et rent håndklæde. Læs mere om rengøring med bagepulver.
Genmontering; Når dele er blevet fjernet, skylles og tørres, er det tid at flytte dem på gaskomfur. Sæt brænderdæksler på igen, og sikre, at de sidder ordentligt. Tænd brænderen og se om det lyser.
Læs mere på:; Ovn Rengøring, hvordan man Clean Glas Top Komfur, Brug en fugtig klud til rengøring af gas røret åbningen, hvis det er fået fedt tilstopning det. En lige-pin (metal, ikke træet) er godt at rense forstoppede brænder havne. Men, så glem ikke at glide på gummi handsker før rengøring af gaskomfur. Du må heller ikke skrubbe dele for meget, at du ikke krat off metaloverfladen. Rensning gaskomfur brændere kun et led i hele gas komfur. Ovnen nedenfor skal også rengøres hver nu og da. Håber denne artikel om hvordan at rengøre gaskomfur gasbrændere var hjælpsom!

Hvordan man forebygger Split Ends
Timing bælte erstatning
Håndlavet sæbe Opskrifter
Store indendørs Planter
Hvordan man Lace Skate Shoes
Matchende Promise Ringe
Hvordan til tør hud Flowers
Faux Hawk frisurer for kvinder
Dorm Room Pranks
Indendørs Plant Care
Omkostninger til at bygge en garage