Ren Floor Tile Grout

Cementvælling en porøs fugemasse bruges at fylde hullerne mellem de keramiske fliser. Selvom almindeligvis ignoreres, skal du huske at en ren mørtel equally bidrager til udseendet af dit badeværelse sammen med den stilfulde fliser. Normalt en elfenben eller hvid farvet cementvælling benyttes, men vælger en farvet fuger er også ett god idé som mange ikke indser. Have det i en farve, der komplimenter det færdige fliser, vil meget styrke udseendet af gulvbelægning. Godt, bortset fra denne, rense keramiske fliser fuger er også noget, der er sjældent. Du måske vaskes, rengoeres og tør fliser regelmæssigt, men injektionsmørtel is lige efterlades som det er. Bare rent gulv fliser injektionsmørtel og se sig omkring, din gulvbelægning vil helt sikkert have en frisk look. Hvis du spekulerer hvordan at rengøre gulv flise cementpudsning derefter her svaret. Læs mere om injektionsmørtel rengøring.
Måder at Clean flise Grout; understøbningsgrouts being porøs, let absorbere skidt eller fedt og se mørkere på grund af snavs indsamlet. Alt, hvad der spild på gulvet nemt påvirker udseendet og farven på injektionsmørtel. Misfarvede fuger er et fælles problem set i badeværelser. Dette sker som regel på grund af regelmæssig brug af syre formuleret sæber og shampooer. Lader gå videre til kende de forskellige injektionsmørtel rengøring tips.
Ren flise Grout: # 1, Den første ting du kan gøre er at vælge en injektionsmørtel sealer. Denne grundlæggende beskytter injektionsmørtel. Cementmørtel sealer danner en usynlig barriere mellem injektionsmørtel og de ting, der påvirker det. Så vil det blive sikkert også efter udslip af bestanddele, der ellers fører til misfarvning.
Ren flise Grout: # 2; Her er en nem flise injektionsmørtel rensemetode. Tag et tandbørste og et gulv rengøringsmiddel. Gnid tandbørste i cirkulære retning på injektionsmørtel omhyggeligt efter sprøjtning rengøring løsning. Tandbørste fungerer perfekt end andre Børsterne på cementmørtel og renser det at have en ultimativ leder, snavs gratis injektionsmørtel. Kan du også vælger en høj hastighed elektriske tandbørste til en bedre og lettere rengøring.
Ren flise Grout: # 3; Eddike virker vidundere på den beskidte injektionsmørtel. Fortynde eddike i vand og bruge det til rengøring af injektionsmørtel. Spred løsning til dækning af fugerne, lad det stå i 20 minutter. Kan du enten bruge en vaskeklud eller en tandbørste til rengøring gnide injektionsmørtel. Afslut med rengøring med vand. Dette er en af ​​de bedste hjemmelavede injektionsmørtel rengøringsmidler.
Ren flise Grout: # 4; barberskum bruges også til at rense fuger. Påfør den over fugerne, der har pletter. Gnid med en tandbørste i cirkulære retning efter 20 minutter og rent med vand. Læs mere om, hvordan man rent flise injektionsmørtel.
Ren flise Grout: # 5, Bagepulver er anden bedste ingrediens til rengøring injektionsmørtel. Lav en paste af bagepulver ved tilsætning af vand til det. Dernæst gælder det over cementvælling, orlov i 20 minutter og gnid tandbørste i cirkelbevægelser for at rense injektionsmørtel perfekt. Afslut med rengøring med vand. Læs mere om, hvordan man rent injektionsmørtel.
Ren flise Grout: # 6; Brintoverilte danner en effektiv løsning til rengøring hvide fuger. Bland hydrogenperoxid og vand i lige store dele. Tag denne blanding i en sprayflaske og spray direkte over injektionsmørtel. Lad det i 15 minutter, og derefter spray det igen. Hvis det er muligt, dække området med plastik plader, så man undgår udtørring af denne løsning. Afslut med rengøring med vand. Denne grundlæggende fungerer som blegemiddel og fjerner pletter, derfor bør ikke anvendes til farvede fuger. Læs mere om rengøring cementmørtel med peroxid og bagepulver.
Du kan også vælge eddike og bagepulver eller natron og hydrogenperoxid løsninger til rent gulv flise injektionsmørtel. Remember, mens fliser og injektionsmørtel rengøring kan du nødt til at teste rengøring løsning, som du vil bruge, i et lille hjørne område. Lad det i et stykke tid, og derefter kontrollere, om det har ført til misfarvning. Regelmæssigt at rense fuger er nøglen at få klassiske søger gulvbelægning.

Beach Party Invitationer
Sådan installeres Timing bælte
Havestue Idéer
Sådan installeres Bremseklodser
Rengøring Gas Pejs
License Plate Idéer
Great steder at bo
Hår klippeteknikker
Tile Grout Reparation
Hjerte med Wings Tattoo Betydning
50 års fødselsdag Gaver