Remodeling en lille badeværelse

Når du går efter ombygning en lille badeværelse, bør dit primære mål være bedst udnyttelse af den tilgængelige plads. Dette er fordi der er ingen anden måde at øge arealet af badeværelset. Det bør dekoreret på en sådan måde, at badeværelset ser rummelige. Dette kan opnås med en lille smule planlægning, kreativitet og sans for de mindste detaljer.
Remodeling Idéer til små badeværelser
While remodellering små badeværelser, bør man holde sig for øje, at den ikke kun bør øge det overordnede udseende af badeværelset, men på samme tid, det skal være funktionel også. Nogle simple måder remodellering en lille badeværelse er som følger:
Badeværelse Væg: Den letteste og enkleste måde at badeværelset dekoration er at male væggene eller installere tapet på dem. Til badeværelset maling, opt til lys nuancer af farver. Dette skyldes, lyse farver vil afspejle en meget lys over det hele og vil give en åben og luftig føler indeni. Hvis du er interesserede i baggrunde, skal du sørge for design består af små mønstre og ikke nogle kæmpe design, der synes at blokere badeværelse plads. At tilføje flere dybde på toilettet, kan du male væggen, der er lige modsat indgangen med en mørk farve.
Badeværelse Fliser: For badeværelse gulve, installation af store størrelse fliser med små fine mønstre på dem. Du kan bruge solide farver til gulvfliser, som de kan give en lysere at se til lille badeværelse. En anden flise mønstret, der ser gode og give dybde til en lille badeværelse er kontrast farvede fliser, der er arrangeret diagonalt. For væggene, der bruger fliser er smalle form og arrangere dem i horisontale måde. Du kan også henvise til badeværelse gulv ideer.
Badeværelse inventar: Mens udvælgelsen badeværelse inventar til lille badeværelse remodeling, skal det holdes for øje, at de ikke bør indtage en stor mængde plads. Holde størrelsen på badeværelset vasken små. Væggen hang dræn og hjørne dræn er ideelle til dette formål. Tilsvarende holde størrelsen af ​​baljer kortere end gennemsnittet størrelse. Hvis du ikke plejer at bruge et badekar, så skal du ikke holde indstillingen på alle i dit badeværelse. Det vil besætte nogle af områdets unødigt. Snarere udnytte området i en standalone brusebad. I en lille badeværelse, er runde toiletter mere at foretrække end det aflange ene som de kræver mindre plads. Hvis du ikke kan finde den rigtige størrelse badeværelse inventar, så kan du skræddersy dem til at opfylde dine krav.
Badeværelse: Der bør være nok lys i en lille badeværelse, da det øger den tilsyneladende størrelse af rummet. Give så meget af naturligt lys inde i badeværelset som muligt. Til dette formål, kan du medtage en ovenlys og bugten vindue i badeværelset. Bruge lys kampe på hvert af hjørnerne for tunge badeværelse belysning. At gøre badeværelset se endnu lysere, position badeværelset spejle strategisk på væggene. Disse spejle reflekterer lyset i hele rummet. På samme måde kan skinnende overflader på badeværelset forfængelighed reflektere lys og vil give et indtryk af større værelse.
Badeværelse Storage: Korrekt opbevaring anlæg i badeværelset er vigtigt, blot fordi den nødvendige poster i badeværelset kan organiseres i en bedre måde. Dette vil hjælpe til at slippe af med rodet udseendet af en lille plads. Installer håndklædeholdere bag døren til badeværelset, som vil hjælpe med at spare pladsen i standalone dem. Der er masser af plads tilbage under håndvasken, hvor du kan passe på nogle justerbare badeværelset hylder eller skuffer og gøre fuld brug af rummet. Du kan også bruge ampler suspenderet fra loft og væg monteret kabinetter til butik materialer.
Få flere oplysninger om lille badeværelse remodel: remodeling ideer til små badeværelser.
Håber du kan lide tankerne om remodeling et lille badeværelse, som vi har delt med dig i denne artikel. Du kan komme op med mere innovative ideer og dekorere dit badeværelse som pr dine krav og stil. Dog sørge for, at der er en vis form for konsekvens i den samlede badeværelset design. Ellers vil det give en trang look, der er malplaceret.

Dekorative maleri Idéer
Billig Date Idéer
Hvordan at slippe af fejl i stueplanter
Nem Karaoke Sange
Bedste grundlag for fedtet hud
Billige Baby Shower Dekorationer
Bremse Reparation Instruktioner
Kirkebryllup Dekoration Idéer
Parkeringsbremse Reparation
Hvordan skulle gennembore læben
Tatovering Bogstaver Skrifttyper