Rebel Flag Tatoveringer

Rebel flag tatoveringer har været populære i en meget lang tome. De fleste af de mennesker, der får sig selv dette tatovering design ofte hører til syd og er stolte af deres sydlige arv. For et antal mennesker, at få en rebel flaget tattoo, også kendt som konfødererede Flag Tattoo, er en god måde at vise deres stolthed om deres oprindelsessted. Oprørernes flag er også kendt under navnet kampflag. Men for nogle er dette tatovering sig også om den skammelige påmindelse om slaveri, livegenskab, segregation og American Civil War. Et antal mennesker også ser på oprørernes flaget tatoveringer som et symbol på staternes rettigheder, stolthed og uafhængighed. Udformningen af ​​dette flag er en blå X, som har hvide stjerner i korset. Det blev så populært efter at det blev skildret i en Hollywood-filmen ‘Dukes of Hazzard’, hvor de oprørske flag var malet på toppen af ​​bilens tag. Rebel flag tattoo ideer er mange, lad os se nogen af ​​dem.
Rebel Flag Tattoo Design
Traditionelt en rebel flag tatovering er simpelt i design, men disse dage vil du komme på tværs af mange udsmykning på disse tatovering designs. Fælles mønstre, som anvendes med flaget tatovering design omfatte et kranium og korslagte tatovering design over toppen af ​​flaget. Den anden variation er brugen af ​​ordet »oprørske« i nærheden af ​​flaget. Et ret patriotisk rebel flaget tattoo har en skaldet ørn tattoo flyver hen over flag eller over toppen af ​​flaget. Racistiske rebel flaget tatoveringer er dem, der bruger ordene ‘sydlige retfærdighed’ på dem, og har også en løkke. Du måske ønsker at læse videre tatoveringer med betydning.
Hvis du er biker og ønsker at få en rebel flag tattoo, så kan du også udformningen af ​​en motorcykel i tatoveringen design. En anden meget almindeligt anvendte tatovering design er flammer omkring tatoveringen, der illustrerer den “ild” af stolthed i det sydlige oprindelse. Anden mulighed er at få din egen navn eller navnet på din elskede (r) sværtet hele rebel flaget. Kan du også bruge din kreativitet til designe din egen tatovering, hvis du planlægger at få en rebel flag tatovering. Jeg er stødt på et Hjerte tattoo designs, der har en rebel flag kører på tværs af det. Oprørernes flag kan også drages sammen med Grim Reaper. Nogle mennesker også vælge at få deres oprør flag tatovering sammen med et anker tatovering. Du ønsker måske at læse videre mexicanske flag tatoveringer.
I oprørernes flag tattoo kunst, er blå farve givet en masse betydning. Det er sjældent, at du vil komme en rebel flag tatovering, som ikke har blå i det. Når du vælger dine oprørernes flag tattoo og dekorationer på tatoveringen, vil du være meget forsigtig. Der er chancer at din tatovering kan forveksles med en racistisk motiverede eller hadefulde billede. Hvis du er sikker på at du ønsker en rebel flag tattoo, så bliver du nødt til passe, at du ikke ondt følelser for nogen enkelt med dit tatovering design. Den anden mulighed, er at få tatoveringen foretaget på et sted som ikke er let synlige, da det ikke kan tages let af Den Afrikanske amerikanske samfund.
Vi har lige set at der er mange måder at vise en rebel flaget, så vi kan se, at rebel flaget tatoveringer er lige så forskellige som mennesker kan være. Men da det er et kontroversielt billede, vil du ønsker at tænke på konsekvenserne af billedet, før du får det sværtet på din krop. Du skal også huske på, at tattoo-fjernelse er en smertefuld proces, så det bedre at tænke to gange, før du får dig selv tatoveringen. Men hvis du er sikker på, du ønsker tatoveringen, derefter gå foran og portrættere den sydlige stolthed.

Hvordan man rent Bruser Døre
Grøn te Fakta
Tilføjelse af en anden historie til et hus
Familie sjove ting at gøre
Jubilæum Gaver til kæreste
Havefest Idéer
Planlægning familiesammenføringer
Bil Stereo Fjernelse
Hardwood Flooring Installation Omkostninger
Hvordan man mediterer for begyndere
Trendy Hairstyles for kvinder over 40