Rat Fjernelse

I tilfælde af de fleste biler og lastbiler, der kommer der en tid, når du skal udskifte rattet. Der kan være forskellige årsager til denne ud, rat svigt, hvilket gør brugerdefinerede biler osv. Bortset fra at erstatte rattet fjernelse kan også være nødvendig for rattet reparation eller nogen anden bil reparation. Men for nogen udskiftning du skal fjerne den gamle først. Du kan finde rattet fjernelse mere skræmmende end, der er knyttet en ny. Men det jo ikke nå omfanget af nogle uhåndterlige projektet, og kan gøres derhjemme. At vide hvordan du fjerner rat kræver en plan, og det er hvad vi ved at demonstrere.
Rat Fjernelse instruktioner
Før vi går i retning af trin for trin af et rat udsendelse, er det vigtigt at vide, hvad alt hvad du behøver for at holde hånden. Bortset fra en fuldt lastet standard bil værktøjskasse, skal du bruge tænger, multi-store skruetrækkere, og et værktøj kaldet aftrækker, som ikke kan medtages i standard bildele. Hvis du erstatter rattet, så sørg for at du har afløser klar, før du fjerner den gamle rattet. Også skal du vælge en erstatning på en sådan måde, at dette er foreneligt med make og model af dit køretøj. Når du sørge for, at alt er klart, er det tid at tage ud hjulet:
Ret rattet; Før du begynde at fjerne styringen, justere styretøj på en sådan måde, at dækkene er rettet lige. Dette gøres for at sikre, at styringen tilpasningen er en ordentlig, når den nye rat er blevet installeret eller den gamle geninstalleres.
Træk stikket det elektriske system, er det vigtigt at afbryde det elektriske system i køretøjet, da dette vil ikke blot forhindre utilsigtet elektrisk stød, men også ophæve eventuelle airbaggens, horn blæser ud eller shorting. Dette er let at opnå, som du simpelthen nødt til afbryde bilens batteri ved at fjerne terminalerne for at sikre, at der ikke strøm gennem ledningerne.
Slippe af med den Horn, i tilfælde af de fleste rat, skal du enten trykke eller trække op i hornet hætte og drej den for at fjerne hornet knappen. Denne del kan være hårdt, men der er ingen risiko for at bryde det eller skade den. Afgøre, om hornet ring er sikret med skruer, der kan være skjult under hjulet eger. Fortsæt ved at fjerne horn wire og den fjederbelastede metal stempel fra sin bolig. Dette kan opnås enten ved enten at trække det lige ud eller trække ud plasthylster ved at dreje den til venstre. Før, at du nødt til at skære tråden er knyttet til plastik ærme. Braklægning er fjernet ærmet for at bruge den senere.
Akselmøtrik Fjernelse, først og fremmest starte med at fjerne akselmøtrik holder klip. Gør brug af en 15/16 (eller 24 mm) sokkel og ratchet at fjerne holdemøtrik og spændeskive af denne møtrik. Nu fjerne aksel-møtrik som er ansvarlig for at holde rattet til akslen. Må ikke tabe denne møtrik, som du vil kræve det, mens udskiftning af styring.
Lav en Mark; Ved hjælp af en maling pen eller en permanent markør, lave en mærke rattet orientering om splines på ratstammen skaftets slutter. Dette vil hjælpe du kender den korrekte placering af rattets top, når du udskifter den nye eller den gamle rattet på.
Træk hjulet, Rattet er nu fritaget for enhver fastgørelse og klar til afhentning ud af styreakslen. Du kan gøre brug af aftrækker ved at placere den på slæb gevindhuller og trække det opad. Træk rattet lige ud for rattet.
Læs mere på:; Power Steering reparationsomkostninger, Power Steering Manglende; fejlfinding Power Steering, Så her er den proces rattet udsendelse, som du kan nemt gøre derhjemme. Men jeg vil gerne tilføje en advarsel note. Men simpel procedure kan se, ville det være tilrådeligt at forsøge dette under kyndig vejledning kun.

Hawaiian Tattoo Design
God Break Up sange
Smokey Øjenskygge
Valentine Banket Idéer
Bryllup Indgang Sange
Store Pick up Lines
Omkostninger til at bygge en garage
Kan han lide mig Quiz
Bedste Earbuds
Celtic Moderskab Tattoo
Pool Pumpe Reparation