Ranunkel Løg

Et enkelt Ranunculus pære kan producere flere smukke Ranunkel blomster. Pæren indeholder alle de næringsstoffer, som anlægget ville have behov for sin vækst cyklus i næste sæson. Være en flerårig blomst ville du ikke have at genplante det hver sæson. Seeing dem vokse i smukke nuancer er absolut et syn at se. Når du ser disse blomster, kan du dem til at være en del af dit hjem. Disse kan arrangeres smukt og vil tilføje farve og charme til hvor som helst du placere dem. Disse kunne dyrkes som stueplanter. Når de blomstrer, så brug dem som afskårne blomster. Deres lange stilke gøre dem til en meget lokkende og attraktive passe i en vase. Deres levende og fantastisk farvesammensætning vil fortrylle ikke kun haveinteresserede, men enhver med en æstetisk sans. Ikke så mærkeligt, kan disse bruges smukt i bryllup blomsterdekorationer.
Har du set en Ranunkel pære? Du kan blive overrasket, når man faktisk ser en. Det ligner en blæksprutte. Så hvis du planlægger at plante det, minde dig selv at placere den korrekt i jorden. Godt, vil strittende ben af ​​denne usædvanlige blæksprutte-formet pære skal pege i nedadgående retning. Så ikke din blæksprutte gå omvendte og holde benene pegende nedad. Læs mere om gøre det selv (DIY) tips til havearbejde.
Dyrkning Ranunkel Løg
Ranunculus skal plantes i et sted hvor der ville være god jord dræning. Er du ny til havearbejde? Viden om jordens dræning, vanding, udvælgelse af en ret site er de vigtigste havearbejde tips til begyndere. Vi fortæller dig en metode til at afgøre, om du har valgt en ret plantning websted til din Ranunkel pærer. Du skal tjekke ud i anlægget efter et par timer af regn. If du ser stadig vand vandpytter, din pære brug for et AENDRE. En anden mulighed ville være at gå for jord test og skabe en steriliseret jord medium ved påfyldning din jord med nedbrudt gylle, organisk materiale og kompost. Dette kan hæve niveauet af din jord med et par inches og forbedre dræning. Fastholdelse af en pH-niveau 6-6,5 anbefales til væksten i Ranunkel. At der for vilkår, der fremmer væksten i dit Ranunkel, find et sted, hvor de får sol. Lad omgivelserne være cool, en 45-50 F temperatur er ideel for natten. Med hensyn til den dag, holder det omkring 60 F. Før du om planen plantning af Ranunculus løg, være klar over, at de har brug 6-8 uger køligt vejr. Dette er fremmende for pærer at spire.
Metode Plantning Ranunkel Løg
Du skal få metoden til højre. The strittende Benene skal være pegede nedad og derefter placere pære i et hul, hvis dimensioner, der bør være 2 inches så vidt dybden angår, og det bør spredes 4-6 inches fra hinanden. Valg et egnet sted er absolut afgørende for væksten i dit Ranunkel. Så skal blomsterbed være sådan, at rigelig plads til rådighed til vækst. Må ikke påberåbe sig størrelsen af ​​pæren som parameter for dit plantning websted. Smørblomsten vokser ind store blomster, og du ville ikke have dem til at få færre næringsstoffer på grund af trange området begrænse deres udvikling. Når du er færdig plantning, dække løg godt i jordbunden og vandet dem. Må ikke gå på en vanding amok, gå nemt, når det kommer til vanding. Holde det fugtigt ville være tilstrækkeligt, kan overdreven vanding udslette din plan for at se dem blomstre. Du kan bruge flydende gødning, når du er færdig plante.
Når du ser disse smukke blomster blomstre, kan du gå videre med at skære dem og gør dem en del af udsmykning ideer til dit hjem. De gør stor bryllup blomsterbuketter. Brug dem i udendørs blomsterarrangementer eller som en del af din blomsterhave planer. Når de blomster blomstre, skal du ikke være bange for at røverkøb dem. Det vil ikke påvirke anlægget. Snipping, vil lette en anden cyklus i sin vækst. Efter den blomstrende sæson er overstået, vil gulfarvning af bladene følge. Anlægget vil komme ind i fase vækstdvale. Husk at vande i løbet af vækstdvale periode skal undgås. Den fantastiske faktum er, at efter nogle måneder af hvile, vil den begynde sit vækstcyklus igen. Ranunculus vækst cyklus er sådan, at rødderne begynder at spire i efteråret. I vinterperioden, starter anlægget få højde og vil du være parat til imod dine smukke Ranunculus i foråret. Kunne du også dyrke dem som potteplanter, men for at du får en lerkrukke, der giver god dræning. En 12-15 tommer pot vil være et godt valg, hvis du lægger omkring 10 knolde. Læs mere på beholder blomst havearbejde.
Nu ved du hvordan du får smukke Ranunculus blomster til at blomstre i haven. Bruge disse tips til at vokse Ranunculus pærer og lad Ranunculus blomster tilføje farve til dit liv.

Fugl Phønix Tattoo
Bedste Hardwood Floor Cleaner
Maleri Tips og tricks
Indledning Taler
Hvordan man bliver klogere
Funny Break Up Citater
Hvid Køkken Cabinets
Hvordan man forbliver vågen hele natten
Hår klippeteknikker
Populære Interior Paint Colors
Sliding træ Closet Doors