Puerto Rican Tatoveringer

Selv et lille stykke jord, er Puerto Rico et smukt land og har rigelig grund til at holde stolthed i Puerto Rico hjerter. Puerto Rico havde været i en dominans af større verden beføjelser og Puerto Rico har kæmpet igennem århundreder for at holde deres egen kultur integreret. Puerto Rico elsker at få deres organer sværtet til sport Puerto Rico tatoveringer til at udtrykke kærlighed, stolthed og respekt i deres arv. Så lad mig give dig ideer til design af Puerto Rican tatoveringer.
Puerto Rico Flag Tattoo, flag Puerto Rico er et symbol på enorme stolthed og de mest populære design i Puerto Rican tatoveringer. Det puertoricanske flag har tre røde striber, to hvide striber, en blå trekant og en hvid stjerne. Den røde striber repræsenterer blodet kaste, der fandt sted med de tre grene af den demokratiske regering. De to hvide striber er symboler på frihed og frihed. Den blå trekant symboliserer regering Puerto Rico og den hvide stjerne symboliserer status for Commonwealth at Puerto Rico er opnået i 1952. Kom sværtet med et billede af denne flag ville være en af ​​de største traditionelle Puerto Rico tatoveringer, der ville repræsentere dine rødder og stolthed du har at være en puertoricanske. Du ønsker måske at læse om interessante fakta om Puerto Rico.
Coat of Arms Tattoo, En af de mest patriotiske og stilfulde Puerto Rico tatoveringer er Coat of Arms tatovering. Det ligner en badge med grøn farve dominerende på dens baggrund. Denne farve blev brugt i begyndelsen af ​​den kristne æra som en henvisning til Saint John the Baptist, som et tegn på vegetation, når han ville prædike i de golde jord og jungle af Judæa. Det har også den Bog Revelations, som en hvid lam sidder holder de syv segl af Apocalypse of Saint John the Apostle. Dette lam er et symbol på renhed, der henviser til Guds Lam, den Agnus dei, der er anerkendt som Jesus Kristus. Der er også et hvidt flag med et rødt kors, lammet besidder. Denne røde kryds er korset i Jerusalem, der engang var brugt af monarker med et formål at fordrive de ikke-kristne fra den spanske halvø.
Kanten af ​​Coat of Arms er omfattet af 16 symboler, hvoraf 4 symboler er slotte, som betyder Kongeriget Castilla, 4 løver symboliserer kongeriget Leon, og både symboler løver og slotte betyder enhed begge riger. Andre symboler omfatter 4 flag, og 4 krydser i Jerusalem, der anses for at være symboler af Saint John the Baptist. Toppen af ​​Coat of Arms har en krone, der symboliserer Royalty, der bekræftede dette skjold. Til højre er bogstavet F og dens venstre er letterY. En F, der er for Fernando og i en Y for Ysabel, som var kongen og dronningen af ​​den spanske imperium when Puerto Rico blev opdaget. Billedet af pile og et åg symboliserer ideografer for initialer af den katolske konger, F og Y. Der findes en indskrift, der lyder, JOHANNES EST Nomen EJUS eller Juan (John) er dens navn, da Puerto Rico oprindeligt hed San Juan ( Saint John), som er navnet på hovedstaden i dag. Våben tatovering anses for at en af ​​de mest meningsfulde tatoveringer i verden.
Oversigt over delstaten Puerto Rico; Dette er en af ​​de mest unikke Puerto Rico tatoveringer og repræsenterer geografiske omrids af Puerto Rico. Denne tatovering design kan være sværtet godt på ryggen og lænden områder. En god idé ville være at tilføje nogle dekorationer til denne disposition med en påskrift. Populært, tatovering kærester blæk det med I (hjerte symbol) Puerto Rico. Du kan også gå med at udfylde en skitse med Puerto Rican flag eller blot markere din hjemby med en stjerne og dens navn.
Puerto Rico Celebrity Tatoveringer; Puerto Rico berømtheder har været inspirerende en række tatovering elskere for tatovering designs efter deres navne. Berømtheder som Ricky Martin, pop musik ikon har skabt tatovering designs, der har formuleringer fra hans sang, Loca f.eks. Roselyn Sanchez, skuespilleren, sanger og model, og hendes smukke ansigt har inspireret en masse mennesker for at få hende portræt tatoveringer på deres krop. Læs berømt Puerto Rico for at få flere idéer kendis Puerto Rican tatoveringer.
Religiøse Tatoveringer, en stor bestand af Puerto Rico er katolsk. Således symboler i kristendommen som tværs tatoveringer, rosenkrans tatoveringer og hellige hjerte tatoveringer er meget populære religiøse Puerto Rican tatoveringer. Mere om hjerte tatovering design.Religiøse tatoveringer og Celtic tatoveringer gøre stor Puerto Rico tatoveringer til piger. Ikke desto mindre, andre religioner såsom Santeria og Palo Mayombe er også store kilder til oprindelige religiøse Puerto Rico tatovering designs.
Bande Tatoveringer, de bander i Puerto Rico sporten deres egen tatovering design. En af de mest berygtede bander af Puerto Rico Neta og de sport en tatovering med et hjerte gennemboret af to Puerto Rico flag på kryds og tværs i hjertet. Den omfatter også en højre hånd behersket, fordi håndjern, der krydser sit indeks og midterste fingre. Læs om:; Gang tegn og symboler, Gangsta Tatoveringer, Coqui Frog tatovering Coqui er en løvfrø, der er hjemmehørende i land Puerto Rico. Dag, anses det for at være en truet art af frø, og dermed er værdsat meget mere end det plejede at være tidligere. Denne yndig lille skabning er ikke et officielt symbol på Puerto Rico, men det har gjort sig en populær Puerto Rico tatovering design. The coqui frøen tatovering er en af ​​de mest bemærkelsesværdige designs i Puerto Rico tatovering kunst.
Sport en Puerto Rico Sport Tattoo!; Puerto Rico er sport kærester, og disse sportsfans er tatovering entusiaster også. En favorit hold logo, eller et portræt af en favorit Puerto Rico atlet, vil betyde en stor tatovering design. Sporten tatovering design ser bedst på skuldre og underarme, da disse er de bedste steder at sport tatoveringer. Mere om underarmen tatoveringer. Sport ikoner som Carlos Arroyo NBA basketball stjerne og mest succesrige Puerto Rico atlet findes mere på arme og skuldre af sport elskere end i virkeligheden! Baseball stjerne, Roberto Clemente og Puerto Rico’s Muhammad Ali – Hector Camacho er de største sportsstjerner, at delstaten Puerto Rico fødte! Du kan få et portræt tatovering af en af ​​disse stjerner. En anden efterspurgt tatovering design i sporten verden er det hold logoet for den berømte fodboldhold, Puerto Rico Islanders, som er et skjold med holdet navn, en fodbold og flag Puerto Rico. Du ønsker måske at læse den:; Tattoo Pasningsvejledning, Tattoo efterbehandling, som er de mest populære Puerto Rican tatoveringer. Hvis du tænker på at få en, vil jeg anbefale at få en fra et autentisk Puerto Rico tatovør. Sørg for, at han er en certificeret tatovør. Vælger klogt fra ovennævnte muligheder for Puerto Rico tatoveringer og vælg en, der afspejler din personlighed. Det er her, jeg tilmelder mig ud, og da Puerto Rico vil sige adios y Tienen un bonito día!

Bedste Læder Cleaner
Hvordan man kan lave en garageport
Havestue rhus
Rådgivning om Relationer
Forholdet Tips til kvinder
Populære italienske Navne
Type C Personlighed
Gæsteværelse Udsmykning Idéer
Hilarious Quotes
Chrysanthemum Care
Zinnia Frø